35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Chłopcy rulez
Brac się do roboty - bo dziewuch brakuje - nasi chłopcy nie będą mieć w czym wybierać....
Zazdrość o penisa? Tak się zastanawiam, do czego by się przydał? Może żeby sikać na stojąco? Bo co tam on jeszcze potrafi....ComeToMeBaby, BISCA, Simba, chruszczow, Aasiula, gretka, kapturnica, kkisia, stara.krycha, Sabina, Parka, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Dbając o Twoje nerwy i zarodek-dziewczynkę proszę:
1. Kometa
2. Sabinka
3. Bozia
Adresy poproszę na priv
Kkisia za czas reakcji również poproszę.
Wygląda na to, że ta moja wiercidupka to Jack junior
Super! Bedzie mały kapitanchruszczow, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Zosia - ja bym się napiła...tylko, czy Ty nie masz w sobie jeszcze jakichś silnych leków?
Ja bym nie ryzykowała.
Wczoraj rano wzięłam ketonal, wieczorem wypiłam szklankę piwa.
Myślałam, że w nocy umrę tak mi było niedobrze.mamatrojki80, Bozia3, Aasiula, chruszczow, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Zosia - ja bym się napiła...tylko, czy Ty nie masz w sobie jeszcze jakichś silnych leków?
Ostatni acard i claxene 4 maja. A dzis w nocy paracetamol. Rano 2 nurofeny. Wiec chyba ok
Simba, Bozia3, chruszczow, Aasiula, BISCA, kkisia, anna maria, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8
-
za to będą mogli przebierać w chłopakach
tera modne
Bozia3 wrote:Chłopcy rulezBrac się do roboty - bo dziewuch brakuje - nasi chłopcy nie będą mieć w czym wybierać....
mamatrojki80, Simba, Zofia8, megan8, Bozia3, Aasiula, chruszczow, Arwena, BISCA, kapturnica, kkisia, Sabina, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:za to będą mogli przebierać w chłopakach
tera modne
Ostatnio Pani w przedszkolu mi opowiedziała, jak moja córka przebieraKubuś jej podobno miłość wyznawał, a ona że ma innego chłopaka ! Kubuś płakał cały dzień..... Pani mówi że kiedyś to się działo w zerówce były pierwsze miłości a teraz...
ComeToMeBaby, Zofia8, chruszczow, ania.g, BISCA, gretka, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnychruszczow wrote:może Ty jesteś wyjątek i zawsze Ci się nie udawało;P
Właśnie zawsze się udawało.
Nie zwracajcie uwagi na mnie, ja jeszcze bredzę po narkozie.
Arwena niechybnie jest w ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 14:14
chruszczow, Arwena, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ola_35 wrote:Ostatnio Pani w przedszkolu mi opowiedziała, jak moja córka przebiera
Kubuś jej podobno miłość wyznawał, a ona że ma innego chłopaka ! Kubuś płakał cały dzień..... Pani mówi że kiedyś to się działo w zerówce były pierwsze miłości a teraz...
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny