35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
chruszczow wrote:no dobra a ile chcesz za tą nerke?
pytam bo musze ubiec Kryche, może dobijemy targu zanim tu wparuje przed obiadem
To co ty chcez w koncu, nerke czy chlopca ?
Zreszta, nerke juz sprzedalam, i bede miala dziewczynke, wiec nici z naszego targu ...
Jak mnie chuop zacznie wkurzac w ciazy, to wystawie na allegro :
sprzedam : mezczyzna, 40 lat, 183 CM/ 85 KG. Blondyn, oczy niebieskie. Pochodzenie : Francja. Latwy w uzyciu, w miare dobrze wyposazony. Uzywany ale w dobrym stanie.
ania.g, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Zofia8, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Magdala, Dziobak, nick nieaktualny, Parka, caffe lubią tę wiadomość
-
Tak się uśmiałam że mi się dziecko obudziłoBISCA wrote:Jak mnie chuop zacznie wkurzac w ciazy, to wystawie na allegro :
sprzedam : mezczyzna, 40 lat, 183 CM/ 85 KG. Blondyn, oczy niebieskie. Pochodzenie : Francja. Latwy w uzyciu, w miare dobrze wyposazony. Uzywany ale w dobrym stanie.
BISCA, Zofia8, nick nieaktualny, caffe, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
BISCA wrote:To co ty chcez w koncu, nerke czy chlopca ?
Zreszta, nerke juz sprzedalam, i bede miala dziewczynke, wiec nici z naszego targu ...
Jak mnie chuop zacznie wkurzac w ciazy, to wystawie na allegro :
Bisca a kiedy będziesz wiedziała już że u Ciebie udało się?
chruszczow lubi tę wiadomość

-
to ta pani to chyba w jakimś przedszkolu przykościelnym pracowała
odkąd pamiętam dzieciaki często miały przedszkolne miłości
ola_35 wrote:Ostatnio Pani w przedszkolu mi opowiedziała, jak moja córka przebiera
Kubuś jej podobno miłość wyznawał, a ona że ma innego chłopaka ! Kubuś płakał cały dzień..... Pani mówi że kiedyś to się działo w zerówce były pierwsze miłości a teraz...
ola_35, chruszczow, caffe lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Bisca a kiedy będziesz wiedziała już że u Ciebie udało się?
Beta w srode. À le kupilam dzisiaj 5 testow. Bede sie strasznie meczyc
ola_35, chruszczow, ania.g, gretka, Zofia8, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Parka, caffe, efcia, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:zajebista sprawa
i te ubranka do komory miodzio
Daj spokój. W tamtym roku w hotelu, tyle co przyjechalismy, stoimy przy windzie z mężem i czekamy az zjedzie.
Winda jechała bardzo cicho, nagle drzwi się otwierają a tam stoją...
KOSMICI!
Na uszach jakieś opaskonauszniki, rękawice po łokcie, skarpety białe za kolana, wielkie buty, i jeszcze do tego maski na twarzy...
Myślałam, że umrę...
Najpierw z zaskoczenia a potem ze smiechu!
ComeToMeBaby, chruszczow, gretka, Zofia8, Reni, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:dobra idę na krio ,bary se zmrozić może się orzeźwię bom po nocce w pracy i mimo ze pospałam po przyjściu do domu to jakaś taka nie tomna jestem

Co ja mam powiedziec o sobie. Nietomna do kwadratu. Dwie noce=3 godziny snu. A teraz jeszcze wino...
chruszczow, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Czesci czolem! dotarlam, doczytalam i eee nie wiem co napisac, za duza kumulacja....
Morek gratulacje Juniora- tak mi jakos pasowalo ze bedzie chlopak i jak pojawila sie teoria ze lajki do dziewczynek- to bylam zawiedziona (Adas sie juz nie podoba?)
Kometa dodzwonilas sie dogin?
Zosia szybkiej regeneracji
hmmm
no i nie pamietam.....
chruszczow, Zofia8, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, caffe, efcia lubią tę wiadomość
gretka -
to było w hotelu ..
ha! a teraz wyobraź sobie..szpital NFZ uczestnicy średnia wieku 65+ i ja
w przebieralni zapaszki, widoki
i licytacja, która ma więcej chorób
macduska wrote:Daj spokój. W tamtym roku w hotelu, tyle co przyjechalismy, stoimy przy windzie z mężem i czekamy az zjedzie.
Winda jechała bardzo cicho, nagle drzwi się otwierają a tam stoją...
KOSMICI!
Na uszach jakieś opaskonauszniki, rękawice po łokcie, skarpety białe za kolana, wielkie buty, i jeszcze do tego maski na twarzy...
Myślałam, że umrę...
Najpierw z zaskoczenia a potem ze smiechu!
Zofia8, ComeToMeBaby, chruszczow, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
chruszczow wrote:wiecie że laski testują sobie krew na sikańcach
bierze sie kilka kropli krwi łyżeczke wody i pono wychodzi prawda, naukowo dowiedzione
tylko sie proszę nie obruszać że kogoś namawiam, ja tylko uprzejmie donoszę!
bedzie sie krew lala !
-
podcina się żyły? czy z @??
chruszczow wrote:wiecie że laski testują sobie krew na sikańcach
bierze sie kilka kropli krwi łyżeczke wody i pono wychodzi prawda, naukowo dowiedzione
tylko sie proszę nie obruszać że kogoś namawiam, ja tylko uprzejmie donoszę!
ComeToMeBaby, BISCA, chruszczow, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
a ja dzis musialam sie ruszyc do Krk zeby AMh zrobic- i podobno jakies zmiany wprowadzili i teraz wynik szybciej 5-7 dni
Machnelam sobie spacerek ul Krolewska i jak bylam przy komendzie policji akurat podjechalo ichnie auto z delikwentami- okazalo sie ze 2 delikwentki ok 40, w kajdankach...
i tak sie zastanawiam co one zrobily ze az tak, czy tak wszystkich- a ja nie zorientowana....
a krio jest super zwlaszcza jak wchodzisz z ponad 30 stopniowego upalu i jak wychodzisz jak nowo narodzona.....
chruszczow, moremi, caffe lubią tę wiadomość
gretka