35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Dziewczyny, witam i gratuluje... Zosia trzymaj sie... Nawal sie... tzn napij kulturalnie lampke wina- czytaj zwal sie pod stol! Kochane to ja o maturach, dobrze? Trzymajcie jutro kciuki- przyszlosc mojego syna sie rozstrzyga... Powiem Wam, ze jeszcze NIGDY nie widzialam, zeby tak mu na czyms zalezalo... Jestem w szoku bo przez wieksza czesc swojego zycia przezentowal klasyczny "tumiwisizm"...Ja bankrutuje- poszlam dzisiaj do apteki a wyszlam , nie, nie z apteki- z dwoma parami butow i torebka...O bogowie! Poniewaz moj poziom kultury jest na najwyzszym poziomie powiem tylko- sram ze strachu...
chruszczow, MartaDidi, BISCA, Dziobak, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnychruszczow wrote:Cześć, gdzie byłaś?
yhy bo ja zrozumiałam że Ci wszystko jedno, byle było
ok to jak Tobie sie nie spodoba to ja wtedy moge przytulić co nie weźmieszchruszczow, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:shit, poszłam wyrzucić śmieci a ginka oddzwaniała do mnie. teraz cholera znowu nie odbiera. ja pierniczę.
ComeToMeBaby, chruszczow, gretka, BISCA, macduska, kkisia, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Marta, ja gary dla Ciebie porzucilam. Poka, pilssss...
to sa pierwsze...stara.krycha, chruszczow, Simba, mamatrojki80, Dziobak, kkisia, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
http://sklep.gino-rossi.com/ona,gino-rossi-trzewiki-4-k-70744-452209-p.html
i drugie
padlam ofiara ewidentnej manipulacji ekspedientki- rabaty, promocje, groźby słowne...stara.krycha, chruszczow, anna maria, Simba, mamatrojki80, BISCA, Dziobak, kkisia, moremi, Sabina, Luna76, Parka, malgos741, caffe, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MartaDidi wrote:http://sklep.gino-rossi.com/ona,gino-rossi-trzewiki-4-k-70744-452209-p.html
i drugie
padlam ofiara ewidentnej manipulacji ekspedientki- rabaty, promocje, groźby słowne...
Grozby slowne - musze to zapamietac jak mi nastepnym razem karta kredytowa stanie w ogniu od nadmiernego uzyciaZofia8, stara.krycha, ComeToMeBaby, MartaDidi, anna maria, BISCA, macduska, chruszczow, kkisia, moremi, Sabina, Parka, caffe, Mega lubią tę wiadomość