X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z wichura walcze, parasol mi sie na lewa strone wykreca, wlos rozwiany, nogi przemoczone a tu sobie siedza w cieplym i rozrywka sie racza. :-) To bylo jak Kolo fortuny, Milionerzy i Jeden z dziesieciu w jednym.
    Moremi ja Cie sciskam co by to nie bylo w srodku (ale pewnie fajnie wiedziec)
    Zosia upij sie wytrzezwiej i do roboty. Twoja para czeka ;-). Ja z tego co pamietam poszlam po dwoch tyg na usg i powiedzieli ze cos tam widza na sciance jeszcze ale zapewnili tez ze oczysci sie do konca podczas nastepnego okresu.

Ciastka to zrobie chyba w piatek. :-) W srodku nic nie mialy tylko pomazane morelowa polewa (chruszcza pytala)

Handelek kwitnie hehe. No ja sie nie dziwie, ze nie kazda Sniezka czy inny Kopciuszek nie odnajduje sie na watku. Za samo udzielanie sie zolte papiery z urzedu :-)

stara.krycha, chruszczow, Zofia8, macduska, kkisia, moremi, BISCA, Sabina, MartaDidi, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Marta, szpilki petarda. Ale ja od samego patrzenia na nie mam bole w kolanach. Nie zdobilabym w nich 2 krokow, ja sierota.

Me too.

Dziobak lubi tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    A w ogrodzie bedzie robil? Bo moj mi dzis wyszedl pomoc przy skalniaku i zepsul taczke...
    Jakby robil w ogrodzie i nie zrzedzil za bardzo, to bym moze wziela, co?

Ale jak zepsul? Polamal, kolo przedxiurawil? Chlop i taczka nie ida w parze??

stara.krycha, Zofia8, BISCA, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala, ja Cie widze. I te ciacha tez widzialam, ale nie krzyczalam, to teraz krzycze. Wrzucisz do przepisow?

chruszczow, Zofia8, kkisia, Magdala, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chruszczow wrote:
    o to to to to
    o to to to to to!
    No kwoczka pierwsza klasa :-)

chruszczow, BISCA lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Z wichura walcze, parasol mi sie na lewa strone wykreca, wlos rozwiany, nogi przemoczone a tu sobie siedza w cieplym i rozrywka sie racza. :-) To bylo jak Kolo fortuny, Milionerzy i Jeden z dziesieciu w jednym.
    Moremi ja Cie sciskam co by to nie bylo w srodku (ale pewnie fajnie wiedziec)
    Zosia upij sie wytrzezwiej i do roboty. Twoja para czeka ;-). Ja z tego co pamietam poszlam po dwoch tyg na usg i powiedzieli ze cos tam widza na sciance jeszcze ale zapewnili tez ze oczysci sie do konca podczas nastepnego okresu.

Ciastka to zrobie chyba w piatek. :-) W srodku nic nie mialy tylko pomazane morelowa polewa (chruszcza pytala)

Handelek kwitnie hehe. No ja sie nie dziwie, ze nie kazda Sniezka czy inny Kopciuszek nie odnajduje sie na watku. Za samo udzielanie sie zolte papiery z urzedu :-)

Ale wiesz, ze teraz bedziesz do mnie wpadala po swieza pokrzywe ;-)?

Wycisne nam swiezy sok i bedziemy sie raczyc a po miesiacu bedziemy zelazo sprzedawac za grube miliony :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 16:33

Magdala, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Krakonka zamieszkala na stale na tej wsi odleglej? Dlugo jej nie slychac.

Wracajac do tematu przewodniego. Temperatura mi nie spada. Mam ciagle 36,9. A powinna nie? Przed owulacja. To moj 11 dc. Ktos cos wie?

stara.krycha, Zofia8, kkisia, moremi, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    A Krakonka zamieszkala na stale na tej wsi odleglej? Dlugo jej nie slychac.

Wracajac do tematu przewodniego. Temperatura mi nie spada. Mam ciagle 36,9. A powinna nie? Przed owulacja. To moj 11 dc. Ktos cos wie?
    A kiedy z reguly jaja znosisz? Moze jeszcze nie czas?

Zofia8 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Marta, szpilki petarda. Ale ja od samego patrzenia na nie mam bole w kolanach. Nie zdobilabym w nich 2 krokow, ja sierota.

Szpilki jak szpilki ale te drugie fioletowe- fajne są!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 16:33

stara.krycha, moremi, BISCA, Dziobak, MartaDidi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Szpilki jak szpilki ale te drugie fioletowe- fajne są!
    Fajne som i jedne i drugie. Zainspirowaly mnie do zmiany awatara i sprawily, ze przypalilam wode. Bo sie nie moglam zdecydowac, ktore fajniejsze :-P

macduska, moremi, chruszczow, MartaDidi lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Ale wiesz, ze teraz bedziesz do mnie wpadala po swieza pokrzywe ;-)?

To ja Ci powiem, ze u mnie w ogrodku wyrosla w dosc widocznym miejscu pokrzywa jedna. I co na nia spojrze to Ciebie widze :-) I to mnie powstrzymuje przed wyrwaniem. Ciezki przypadek.

stara.krycha, gretka, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, kkisia, Sabina, chruszczow, caffe lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    A kiedy z reguly jaja znosisz? Moze jeszcze nie czas?

Zwykle 13-14 dc. Z moich obserwacji, testow i tego kiedy sie seksie i kiedy zachodze. To nie czas na spadek?
    No ale moze ten cykl inny z uwagi na poronienie. Dopiero co skonczylam plamic.

stara.krycha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Zwykle 13-14 dc. Z moich obserwacji, testow i tego kiedy sie seksie i kiedy zachodze. To nie czas na spadek?
    To chyba sobie sama odpowiedzialas wlasnie

Magdala, moremi lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:

Dobrze, ze kontrolujesz co sie dzieje.

Magdala, chruszczow lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Magdala, ja Cie widze. I te ciacha tez widzialam, ale nie krzyczalam, to teraz krzycze. Wrzucisz do przepisow?

Jasne bo powiem nieskromnie ze bardzo dobre sa. Tylko potem. Z domu z kompa.

stara.krycha, moremi, Zofia8, kkisia, chruszczow lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala a wybierasz sie na scan, zeby sprawdzic, czy sie do konca oczyscilas?

Magdala, chruszczow lubią tę wiadomość

Zofia8
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    A w ogrodzie bedzie robil? Bo moj mi dzis wyszedl pomoc przy skalniaku i zepsul taczke...
    Jakby robil w ogrodzie i nie zrzedzil za bardzo, to bym moze wziela, co?

No wlasnie, on kocha grzebac w ogrodzie i jest bardzo nieszczesliwy bo aktualnie mamy tylko taras.
    To co bierzesz ?

Wroc ! Ty w kraju sniegu i wiatru mieszkzsz przecie. Nie przjdzie. Ucieknie Ci. Musi byc slonce. Sorry. A juz zaczelam umowe pisac ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 16:44

Zofia8, Dziobak, chruszczow, moremi, caffe lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Jasne bo powiem nieskromnie ze bardzo dobre sa. Tylko potem. Z domu z kompa.
    Ja to sprawdze ;-)

chruszczow lubi tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz jedziemy z M pokazywac agentowi mieszkanie pod wynajem. Ja sie raczej nie bede odzywac, oddychac chyba tez nie, bo zione winem :-)

stara.krycha, gretka, ComeToMeBaby, kkisia, Simba, Magdala, Sabina, Dziobak, chruszczow, moremi, Arwena, malgos741, caffe, Mega lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Zaraz jedziemy z M pokazywac agentowi mieszkanie pod wynajem. Ja sie raczej nie bede odzywac, oddychac chyba tez nie, bo zione winem :-)
    Sie nam i Zosia upila. Tyz piknie :-)

BISCA, Zofia8, chruszczow, malgos741 lubią tę wiadomość

‹‹ 9108 9109 9110 9111 9112 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ