35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Z wichura walcze, parasol mi sie na lewa strone wykreca, wlos rozwiany, nogi przemoczone a tu sobie siedza w cieplym i rozrywka sie racza.
To bylo jak Kolo fortuny, Milionerzy i Jeden z dziesieciu w jednym.
Moremi ja Cie sciskam co by to nie bylo w srodku (ale pewnie fajnie wiedziec)
Zosia upij sie wytrzezwiej i do roboty. Twoja para czeka. Ja z tego co pamietam poszlam po dwoch tyg na usg i powiedzieli ze cos tam widza na sciance jeszcze ale zapewnili tez ze oczysci sie do konca podczas nastepnego okresu.
Ciastka to zrobie chyba w piatek.W srodku nic nie mialy tylko pomazane morelowa polewa (chruszcza pytala)
Handelek kwitnie hehe. No ja sie nie dziwie, ze nie kazda Sniezka czy inny Kopciuszek nie odnajduje sie na watku. Za samo udzielanie sie zolte papiery z urzedustara.krycha, chruszczow, Zofia8, macduska, kkisia, moremi, BISCA, Sabina, MartaDidi, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:A w ogrodzie bedzie robil? Bo moj mi dzis wyszedl pomoc przy skalniaku i zepsul taczke...
Jakby robil w ogrodzie i nie zrzedzil za bardzo, to bym moze wziela, co?
Ale jak zepsul? Polamal, kolo przedxiurawil? Chlop i taczka nie ida w parze??stara.krycha, Zofia8, BISCA, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Z wichura walcze, parasol mi sie na lewa strone wykreca, wlos rozwiany, nogi przemoczone a tu sobie siedza w cieplym i rozrywka sie racza.
To bylo jak Kolo fortuny, Milionerzy i Jeden z dziesieciu w jednym.
Moremi ja Cie sciskam co by to nie bylo w srodku (ale pewnie fajnie wiedziec)
Zosia upij sie wytrzezwiej i do roboty. Twoja para czeka. Ja z tego co pamietam poszlam po dwoch tyg na usg i powiedzieli ze cos tam widza na sciance jeszcze ale zapewnili tez ze oczysci sie do konca podczas nastepnego okresu.
Ciastka to zrobie chyba w piatek.W srodku nic nie mialy tylko pomazane morelowa polewa (chruszcza pytala)
Handelek kwitnie hehe. No ja sie nie dziwie, ze nie kazda Sniezka czy inny Kopciuszek nie odnajduje sie na watku. Za samo udzielanie sie zolte papiery z urzedu
Ale wiesz, ze teraz bedziesz do mnie wpadala po swieza pokrzywe?
Wycisne nam swiezy sok i bedziemy sie raczyc a po miesiacu bedziemy zelazo sprzedawac za grube miliony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 16:33
Magdala, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8
-
A Krakonka zamieszkala na stale na tej wsi odleglej? Dlugo jej nie slychac.
Wracajac do tematu przewodniego. Temperatura mi nie spada. Mam ciagle 36,9. A powinna nie? Przed owulacja. To moj 11 dc. Ktos cos wie?stara.krycha, Zofia8, kkisia, moremi, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyMagdala wrote:A Krakonka zamieszkala na stale na tej wsi odleglej? Dlugo jej nie slychac.
Wracajac do tematu przewodniego. Temperatura mi nie spada. Mam ciagle 36,9. A powinna nie? Przed owulacja. To moj 11 dc. Ktos cos wie?Zofia8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Marta, szpilki petarda. Ale ja od samego patrzenia na nie mam bole w kolanach. Nie zdobilabym w nich 2 krokow, ja sierota.
Szpilki jak szpilki ale te drugie fioletowe- fajne są!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 16:33
stara.krycha, moremi, BISCA, Dziobak, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Szpilki jak szpilki ale te drugie fioletowe- fajne są!
macduska, moremi, chruszczow, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Ale wiesz, ze teraz bedziesz do mnie wpadala po swieza pokrzywe
?
To ja Ci powiem, ze u mnie w ogrodku wyrosla w dosc widocznym miejscu pokrzywa jedna. I co na nia spojrze to Ciebie widzeI to mnie powstrzymuje przed wyrwaniem. Ciezki przypadek.
stara.krycha, gretka, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, kkisia, Sabina, chruszczow, caffe lubią tę wiadomość
stara.krycha wrote:A kiedy z reguly jaja znosisz? Moze jeszcze nie czas?
Zwykle 13-14 dc. Z moich obserwacji, testow i tego kiedy sie seksie i kiedy zachodze. To nie czas na spadek?
No ale moze ten cykl inny z uwagi na poronienie. Dopiero co skonczylam plamic.stara.krycha lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyMagdala wrote:Zwykle 13-14 dc. Z moich obserwacji, testow i tego kiedy sie seksie i kiedy zachodze. To nie czas na spadek?
No ale moze ten cykl inny z uwagi na poronienie. Dopiero co skonczylam plamic.Magdala, moremi lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Zwykle 13-14 dc. Z moich obserwacji, testow i tego kiedy sie seksie i kiedy zachodze. To nie czas na spadek?
No ale moze ten cykl inny z uwagi na poronienie. Dopiero co skonczylam plamic.
Dobrze, ze kontrolujesz co sie dzieje.
Magdala, chruszczow lubią tę wiadomość
Zofia8
-
stara.krycha wrote:Magdala, ja Cie widze. I te ciacha tez widzialam, ale nie krzyczalam, to teraz krzycze. Wrzucisz do przepisow?
Jasne bo powiem nieskromnie ze bardzo dobre sa. Tylko potem. Z domu z kompa.stara.krycha, moremi, Zofia8, kkisia, chruszczow lubią tę wiadomość
Dziobak wrote:A w ogrodzie bedzie robil? Bo moj mi dzis wyszedl pomoc przy skalniaku i zepsul taczke...
Jakby robil w ogrodzie i nie zrzedzil za bardzo, to bym moze wziela, co?
No wlasnie, on kocha grzebac w ogrodzie i jest bardzo nieszczesliwy bo aktualnie mamy tylko taras.
To co bierzesz ?
Wroc ! Ty w kraju sniegu i wiatru mieszkzsz przecie. Nie przjdzie. Ucieknie Ci. Musi byc slonce. Sorry. A juz zaczelam umowe pisac ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 16:44
Zofia8, Dziobak, chruszczow, moremi, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zaraz jedziemy z M pokazywac agentowi mieszkanie pod wynajem. Ja sie raczej nie bede odzywac, oddychac chyba tez nie, bo zione winem
stara.krycha, gretka, ComeToMeBaby, kkisia, Simba, Magdala, Sabina, Dziobak, chruszczow, moremi, Arwena, malgos741, caffe, Mega lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny