35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:No i zonk, bo on zup nie umie robic i nie umie jesc
O ogorkowej to ja sobie pomarzyc moge ... o ! o ! jak pieknie sobie marze. Odgryzla bym sobie reke za talerz ogorkowej albo kapusniaku albo STOP ! bo bede plakac
Pl pora odwiedzic
Najesc sie zupBISCA, chruszczow, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:No i zonk, bo on zup nie umie robic i nie umie jesc
O ogorkowej to ja sobie pomarzyc moge ... o ! o ! jak pieknie sobie marze. Odgryzla bym sobie reke za talerz ogorkowej albo kapusniaku albo STOP ! bo bede plakac), a on wracajac zabiera gar zupy. Dobry dil?
mamatrojki80, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, chruszczow, MartaDidi, ania.g, Zofia8, Magdala, caffe, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Czekaj czekaj czekaj. Wiosna u nas w pelni. Cieplutko, ptaszki spiewaja. Rok temu latem bylo tak goraco i sucho jak wszedzie.
A sniegu tu u nas nie ma. Zima raczej plucha. Bez przesady, ciuchy dostanie robocze. A jak bedzie dobrze robil, to i karnet na solarke.
Przecie wycofalam ze sprzedazy. Kto mi bedzie pyszne zeberka jagniece podawal, sprzatal w domu, robil zakupy, grila, czyscil kota kuwete i splacal polowe kredytu za dom ? Pytam sie !
Dziobak, chruszczow, Sabina, Zofia8, Simba, caffe, Mega, paszczakin, Reni lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Pl pora odwiedzic
Najesc sie zup
Jade w czerwcu. Bedzie cudownie. Zupy, pierogi, golabki, salatka, twarozek
Boze znowu marze o zarciu. Zaraz sie wlasna piescia zabije. Jestem glodna !!!!
Mozna o kupach porozmawiac ? To zdecydowanie mniej apetycznekkisia, Dziobak, Sabina, gretka, moremi, Zofia8, malgos741, Magdala, Simba, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Przecie wycofalam ze sprzedazy. Kto mi bedzie pyszne zeberka jagniece podawal, sprzatal w domu, robil zakupy, grila, czyscil kota kuwete i splacal polowe kredytu za dom ? Pytam sie !
W zyciu nie skoncze tego ogrodu...
BISCA, kkisia, moremi, MartaDidi, chruszczow, Sabina, macduska, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Jade w czerwcu. Bedzie cudownie. Zupy, pierogi, golabki, salatka, twarozek
Boze znowu marze o zarciu. Zaraz sie wlasna piescia zabije. Jestem glodna !!!!
Mozna o kupach porozmawiac ? To zdecydowanie mniej apetyczne
O przypomnialas mi
mam golabki w lodowce
mama mi dalaSabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ja robie zajebiste zupy. A ogorkowa to juz marzenie. Czekaj, ja wiem. Podsylasz mi faceta do roboty raz na jakis czas, ja go wykorzystuje ( do roboty
), a on wracajac zabiera gar zupy. Dobry dil?
Za gar zupy to go nawet gwalcic mozesz. Tylko z zabezpiecznie bo sie wkurwie jak innej dziecko zrobikkisia, Dziobak, ComeToMeBaby, moremi, mamatrojki80, MartaDidi, chruszczow, Sabina, ania.g, Zofia8, Arwena, macduska, Parka, Magdala, caffe, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Za gar zupy to go nawet gwalcic mozesz. Tylko z zabezpiecznie bo sie wkurwie jak innej dziecko zrobi
A dziecko? O matko, ja juz zadnego dziecka nie chce...
BISCA, chruszczow, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
chruszczow wrote:a to smak na to a to smak na tamto, hm;)
Z objawow to mam mdlosci
Tzn serio mam mdlosci. Czy progesteron dopochwowo moze to prowokowac, bo na ciazowe to o wiele za wczesnieSabina, chruszczow, macduska, kkisia, moremi, Simba, caffe, Magdala, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Reklamy klamia. Vanish nie dziala.
Trudno. Bedzie dziecinstwo bez marchewki.Zofia8, Simba, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
BISCA wrote:No i zonk, bo on zup nie umie robic i nie umie jesc
O ogorkowej to ja sobie pomarzyc moge ... o ! o ! jak pieknie sobie marze. Odgryzla bym sobie reke za talerz ogorkowej albo kapusniaku albo STOP ! bo bede plakac
Ogorkowa Maminej produkcji. Bisca tylko w glowie namacilasa ja po winie juz mam namacone
BISCA, chruszczow lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Smaka na zupy i polskie jedzenie mam zawsze (mozna skreslic "polskie")
Z objawow to mam mdlosci
Tzn serio mam mdlosci. Czy progesteron dopochwowo moze to prowokowac, bo na ciazowe to o wiele za wczesnie
U mnie nie powodowal. Nie sadze. No bo jak ?
BISCA lubi tę wiadomość
Zofia8