35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:No i zonk, bo on zup nie umie robic i nie umie jesc

O ogorkowej to ja sobie pomarzyc moge ... o ! o ! jak pieknie sobie marze. Odgryzla bym sobie reke za talerz ogorkowej albo kapusniaku albo STOP ! bo bede plakac
Pl pora odwiedzic
Najesc sie zup
BISCA, chruszczow, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
Ja robie zajebiste zupy. A ogorkowa to juz marzenie. Czekaj, ja wiem. Podsylasz mi faceta do roboty raz na jakis czas, ja go wykorzystuje ( do robotyBISCA wrote:No i zonk, bo on zup nie umie robic i nie umie jesc

O ogorkowej to ja sobie pomarzyc moge ... o ! o ! jak pieknie sobie marze. Odgryzla bym sobie reke za talerz ogorkowej albo kapusniaku albo STOP ! bo bede plakac
), a on wracajac zabiera gar zupy. Dobry dil?
nick nieaktualny, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, chruszczow, MartaDidi, ania.g, Zofia8, Magdala, caffe, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Czekaj czekaj czekaj. Wiosna u nas w pelni. Cieplutko, ptaszki spiewaja. Rok temu latem bylo tak goraco i sucho jak wszedzie.
A sniegu tu u nas nie ma. Zima raczej plucha. Bez przesady, ciuchy dostanie robocze. A jak bedzie dobrze robil, to i karnet na solarke.
Przecie wycofalam ze sprzedazy. Kto mi bedzie pyszne zeberka jagniece podawal, sprzatal w domu, robil zakupy, grila, czyscil kota kuwete i splacal polowe kredytu za dom ? Pytam sie !
Dziobak, chruszczow, nick nieaktualny, Zofia8, Simba, caffe, Mega, paszczakin, Reni lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Pl pora odwiedzic

Najesc sie zup
Jade w czerwcu. Bedzie cudownie. Zupy, pierogi, golabki, salatka, twarozek
Boze znowu marze o zarciu. Zaraz sie wlasna piescia zabije. Jestem glodna !!!!
Mozna o kupach porozmawiac ? To zdecydowanie mniej apetyczne
nick nieaktualny, Dziobak, nick nieaktualny, gretka, moremi, Zofia8, malgos741, Magdala, Simba, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
Tja. Poza tym ty w ciazy jestes, gdzie ciezarnej faceta zabierac...BISCA wrote:Przecie wycofalam ze sprzedazy. Kto mi bedzie pyszne zeberka jagniece podawal, sprzatal w domu, robil zakupy, grila, czyscil kota kuwete i splacal polowe kredytu za dom ? Pytam sie !
W zyciu nie skoncze tego ogrodu...
BISCA, nick nieaktualny, moremi, MartaDidi, chruszczow, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Jade w czerwcu. Bedzie cudownie. Zupy, pierogi, golabki, salatka, twarozek
Boze znowu marze o zarciu. Zaraz sie wlasna piescia zabije. Jestem glodna !!!!
Mozna o kupach porozmawiac ? To zdecydowanie mniej apetyczne
O przypomnialas mi
mam golabki w lodowce
mama mi dala
nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ja robie zajebiste zupy. A ogorkowa to juz marzenie. Czekaj, ja wiem. Podsylasz mi faceta do roboty raz na jakis czas, ja go wykorzystuje ( do roboty
), a on wracajac zabiera gar zupy. Dobry dil? 
Za gar zupy to go nawet gwalcic mozesz. Tylko z zabezpiecznie bo sie wkurwie jak innej dziecko zrobi
nick nieaktualny, Dziobak, ComeToMeBaby, moremi, nick nieaktualny, MartaDidi, chruszczow, nick nieaktualny, ania.g, Zofia8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Parka, Magdala, caffe, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dzizas, wygladasz mi na zdesperowana. Podeslac ci sloik ogorkowej?BISCA wrote:Za gar zupy to go nawet gwalcic mozesz. Tylko z zabezpiecznie bo sie wkurwie jak innej dziecko zrobi
A dziecko? O matko, ja juz zadnego dziecka nie chce...
BISCA, chruszczow, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Smaka na zupy i polskie jedzenie mam zawsze (mozna skreslic "polskie")chruszczow wrote:a to smak na to a to smak na tamto, hm;)
Z objawow to mam mdlosci
Tzn serio mam mdlosci. Czy progesteron dopochwowo moze to prowokowac, bo na ciazowe to o wiele za wczesnie
nick nieaktualny, chruszczow, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Simba, caffe, Magdala, paszczakin lubią tę wiadomość
-
A to zależy skąd marchewka. Odkryłam że nie działa na marchewkę ze słoiczków ale działa na marchewkę ugotowaną osobiście.Simba wrote:Reklamy klamia. Vanish nie dziala.
Trudno. Bedzie dziecinstwo bez marchewki.
Zofia8, Simba, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
BISCA wrote:No i zonk, bo on zup nie umie robic i nie umie jesc

Ogorkowa Maminej produkcji. Bisca tylko w glowie namacilas
a ja po winie juz mam namacone 
BISCA, chruszczow lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Smaka na zupy i polskie jedzenie mam zawsze (mozna skreslic "polskie")
Z objawow to mam mdlosci
Tzn serio mam mdlosci. Czy progesteron dopochwowo moze to prowokowac, bo na ciazowe to o wiele za wczesnie
U mnie nie powodowal. Nie sadze. No bo jak ?
BISCA lubi tę wiadomość
Zofia8