35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
chruszczow wrote:Kometa nie wie co to jest zazdrość o penisa bo ma go stale w sobie
To jest absolutnie tekst dnia
Morka, gratuluję chlopaka, mój tez pierwszy chlopak byl.
Gdybym teraz zaszla, chyba chcialabym bardziej troche chlopca, bo chcialabym zeby moja corcia zostala juz taka jedyna krolewna, rozpieszczana przez braci, a co
Ide dalej poczytac, jak widze ile Morka trzymala w niepewnosci, to dzisiaj wole nadrabiac, bo szybciej moja ciekawosc zostala zaspokojonaComeToMeBaby, MartaDidi, macduska, Arwena, gretka, chruszczow, SolarPolar, kkisia, BISCA, Simba, caffe, Magdala lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:No
A potem wszystkie pójdą koniowota ćwiczyćMartaDidi, macduska, Sabina, chruszczow, Parka, kkisia, Margolcia88, BISCA, Mega, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Znowu o żarciu?
moremi, macduska, ComeToMeBaby, Dziobak, chruszczow, kkisia, BISCA, Simba, caffe, Mega, Magdala lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Natknęłam się na ciekawy tekst na blogu
http://matkatylkojedna.pl/cyc-albo-nic/
To w kwestii karmienia piersią.Reni lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Przepraszam za "bułeczkę". Ślinotok do mózgu mi doszedł
macduska, MartaDidi, ComeToMeBaby, gretka, kapturnica, Zofia8, chruszczow, Parka, kkisia, malgos741, BISCA, Simba, Mega, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:A ja łyknęłam zdrowego wiejskiego powietrza- sąsiad właśnie szambiarkę zamówił...Troche kurzu, sliny i chyba jedna muche, ale mala...a teraz ide trenowac...
To odetchnęłaś świeżym powietrzem.Sabina, MartaDidi, chruszczow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ja nie. Za to smaka mi narobiły na bułeczkę z polędwicą i pomidorem. Czy o tej porze będą jeszcze bułki w sklepie?
Jak się skończy kierat u mnie w robocie to mam zamiar się w końcu wyspać, napić wina do oporu i znowu wyspać.
Chce kto wtedy moje dziecko, żebym nie wyszła na chuj nie matkę??kapturnica, Arwena, moremi, chruszczow, Parka, kkisia, BISCA, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Przepraszam za "bułeczkę". Ślinotok do mózgu mi doszedł
macduska, kapturnica, Zofia8, moremi, chruszczow, kkisia, BISCA, Simba, Mega lubią tę wiadomość
macduska wrote:Chujowe.
Miało być półkruche z powidłami.
Wyszedł konkursowy, gniotowaty zakalec.macduska, ComeToMeBaby, gretka, moremi, chruszczow, Parka, kkisia, Simba, caffe lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny