35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie wyczytałam, że witamina C pomaga w odbudowie endometrium. Zwiększa wchłanianie estrogenów.
Zalecana dawka - 2 x po 200 mg.
Jutro lecę do apteki.Sabina, ComeToMeBaby, gretka, Arwena, Zofia8, moremi, chruszczow, kkisia, malgos741, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybylismy dzis w Stauferklinik, zrobili od razu EEG bez czekania, przy okazji EKG, wynik od razu do lekarza, ogladało go dwóch lekarzy, wg nich moje dziecko nie ma zespołu Westa tylko mioklonie
od dzisiaj bierze kwas w zwiekszonej ilośći bo podobno jest go za mało we krwi (wyniki z laboratorium juz były u nich), za trzy tygodnie ponowne badanie krwi i ponowna wizyta w szpitalu...jezeli mu sie z tym wysokim poziomem kwasu nie poprawi będa myslec nad innym lekiem
szczepionki ma brac wszystkie jakie sa do jego wieku, od nich podobno padaczka sie nie zwiekszy ale w tej sprawie to juz do przychodni,dodatkowo badanie oczu, słuchu i tarczycy, fizjo i logopeda, te skierowania dostane w przychodni..w aptece za lek nie zapłacilismy nic, za spzital tez nie , wszystko na ubezpieczenie
zobaczymySabina, Dziobak, peppapig, Arwena, Zofia8, gretka, ComeToMeBaby, moremi, Parka, SolarPolar, anna maria, kkisia, MartaDidi, malgos741, gosia7122, BISCA, efcia, Simba, caffe, Bozia3, megan8, Mega, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Parka, jak spotkanie?
Poszlo super, choc chwile przed jeszcze ziewałam i nic mi sie nie chcialo. Jednak adrenalina zadziałała i potem juz smigalamdzieki za doping
ComeToMeBaby, moremi, chruszczow, kkisia, MartaDidi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:bylismy dzis w Stauferklinik, zrobili od razu EEG bez czekania, przy okazji EKG, wynik od razu do lekarza, ogladało go dwóch lekarzy, wg nich moje dziecko nie ma zespołu Westa tylko mioklonie
od dzisiaj bierze kwas w zwiekszonej ilośći bo podobno jest go za mało we krwi (wyniki z laboratorium juz były u nich), za trzy tygodnie ponowne badanie krwi i ponowna wizyta w szpitalu...jezeli mu sie z tym wysokim poziomem kwasu nie poprawi będa myslec nad innym lekiem
szczepionki ma brac wszystkie jakie sa do jego wieku, od nich podobno padaczka sie nie zwiekszy ale w tej sprawie to juz do przychodni,dodatkowo badanie oczu, słuchu i tarczycy, fizjo i logopeda, te skierowania dostane w przychodni..w aptece za lek nie zapłacilismy nic, za spzital tez nie , wszystko na ubezpieczenie
zobaczymyHeretyczka, Arwena, Zofia8, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:To jest absolutnie tekst dnia
Morka, gratuluję chlopaka, mój tez pierwszy chlopak byl.
Gdybym teraz zaszla, chyba chcialabym bardziej troche chlopca, bo chcialabym zeby moja corcia zostala juz taka jedyna krolewna, rozpieszczana przez braci, a co
Ide dalej poczytac, jak widze ile Morka trzymala w niepewnosci, to dzisiaj wole nadrabiac, bo szybciej moja ciekawosc zostala zaspokojona
Tez tak uwazam.
Parka lubi tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Wróciłam. W niedzięlę. Ale miałam doła i go musiałam przetrzymać.
Małgosia od poniedziałku chora - też nie sprzyja forumowaniu. Wysoka gorączka, katar, kaszel + energia dwulatka
Przyjdę, jak pójdzie spać
Powiem Wam, że jestem niezwykle rozczarowana Waszymi postępami w rozmnażaniu. Liczylam na 3 ciąże (w sumie 4 , bo własną też) a tu patrzę i wszystkie moje "numerki" nowe wykresy założyły. Ja też
Ale znalazlam termometr
Od jutra mierzę
moremi, macduska, ComeToMeBaby, Parka, chruszczow, anna maria, Zofia8, kkisia, MartaDidi, gretka, Heretyczka, malgos741, gosia7122, BISCA, efcia, Arwena, Simba, caffe, megan8, Mega, Magdala lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
chruszczow wrote:no mdłości to od hcg raczej, nie nakręcam ale samo mi sie ciśnie na usta
macduska, chruszczow, Zofia8, BISCA, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMój mąż przeszedł samego siebie!
Pisałam już, że jest maniakalnym smakoszem ryb.
Wczoraj w Lublinie oczywiście wlazł na stoisko z rybami i nakupił.
Mówiłam mu, że jest gorąco a do domu kawał drogi i ja nic z nimi na pewno nie będę dzisiaj robić. Pół dnia jeździły w bagażniku...
Jak przyjechaliśmy po 21, to ja miałam siłę tylko na to żeby się przebrać w piżamę. Potem dzieci, gadki, szmatki i spać!
Dzisiaj mąż zaspał do pracy więc wyleciał jak z procy.
Około 10 miałam koleżankę na kawie.
Zajrzałam do lodówki a tam??? Ryby.
Mój Boże, dawno nie poczułam takiego smrodu!
Wywaliłam je do miski, zalałam wodą z octem, żeby tylko przestało śmierdzieć!
I mój mąż wywalił przed chwilą tę miskę.
Właśnie myje podłogę w kuchni, przeklinając przy tym barwnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 19:58
Parka, moremi, anna maria, Zofia8, kkisia, Sabina, chruszczow, Luna76, ComeToMeBaby, Dziobak, Krakonka, MartaDidi, gretka, malgos741, gosia7122, BISCA, Reni, efcia, Arwena, caffe, megan8, Mega, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnychruszczow wrote:Wacia ja też sie napalalam na witamine C i nawet bralam
witamina C obniża pH a niskie pH jest wrogiem bakterii m.in. tych w no wiecie gdzie (ostatnio modne są zresztą te różne Iladian itp gdzie gł. skladnikiem jest witamina C), ale niskie pH jest też wrogiem plemników, może trochę przyciężkawa ta dedukcja,i się przy niej nie upieram ale ja mówię pas
Ja się chwytam brzytwy, mam 2 miesiące, żeby odbudować pustynię po histeroskopii.
I zajść najlepiej w pierwszych paru cyklach po wyjęciu wkładki, inaczej znowu pozarasta. I tyle będzie z Waciowych planów prokreacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 19:59
moremi, Parka, anna maria, kkisia, chruszczow, Sabina, kapturnica, Krakonka, BISCA, Arwena, caffe, Mega, Magdala lubią tę wiadomość
-
Kota nam właśnie dupą ustawienia w laptopie zmieniła. Ekran jest przekręcony o 90 stopni, kursor myszy w drugą stronę chodzi, i cały czas kopiuje się jakiś dziwny komunikat. Magik, kurwa magik
macduska, Parka, Zofia8, kkisia, chruszczow, Sabina, kapturnica, Krakonka, MartaDidi, gretka, malgos741, gosia7122, BISCA, Arwena, Simba, caffe, Mega, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Kometa, tak piszesz o cellulicie, ostatnio czytalam ze moze pomoc picie wody zurawinowej - 150 ml soku zurawinowego na 850 ml wody i takiego napoju 8 szklanek dziennie. Wczoraj zaczelam, nawet smakuje, ale nie wiem czy to skuteczne, moze ktoras juz probowala?
chruszczow, ComeToMeBaby, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Kota nam właśnie dupą ustawienia w laptopie zmieniła. Ekran jest przekręcony o 90 stopni, kursor myszy w drugą stronę chodzi, i cały czas kopiuje się jakiś dziwny komunikat. Magik, kurwa magik
Dziwisz się myszy?
Co chcesz, przestraszyła się kociej dupy biedulka!moremi, Sabina, chruszczow, kapturnica, gretka, malgos741, BISCA, Mega, Magdala lubią tę wiadomość
-
Tesknilas ?Krakonka wrote:Cześć
Wróciłam. W niedzięlę. Ale miałam doła i go musiałam przetrzymać.
Małgosia od poniedziałku chora - też nie sprzyja forumowaniu. Wysoka gorączka, katar, kaszel + energia dwulatka
Przyjdę, jak pójdzie spać
Powiem Wam, że jestem niezwykle rozczarowana Waszymi postępami w rozmnażaniu. Liczylam na 3 ciąże (w sumie 4 , bo własną też) a tu patrzę i wszystkie moje "numerki" nowe wykresy założyły. Ja też
Ale znalazlam termometr
Od jutra mierzę
moremi, kkisia, chruszczow, ComeToMeBaby, Krakonka, BISCA lubią tę wiadomość