35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLuna76 wrote:Rok mi brakuje do 40, ale niestety zauważyła to już pół roku temu. Sypię się... i ogarnia mnie trochę panika czy ja jeszcze powinnam mieć dziecko
Czy podołam fizycznie i psychicznie...
Co to za defetyzm siejesz!
Ja sobie wypraszam!
Nic się nie sypie! Jeszcze nie!malgos741, MartaDidi, moremi, chruszczow, Sabina, BISCA, Magdala lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Jakby tak przeanalizować czego kobiecie brakuje, aby zajść w ciążę to trzeba by chyba brać wszystkie witaminy i minerały oraz inne związki w wysokich dawkach. Ja zakupiłam sobie zestaw witamin Matruelle Pharmaton i na tym jadę. Dodatkowo tylko biorę żelazo, bo bardzo kiepskie badanie mi wyszło.
O kolejna koleznka z kiepskim zelazem. Dolaczysz sie do nas z Magdala? Bedziemy upijac sie pokrzywa do nieprzytomnosciLuna76, chruszczow, BISCA lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Luna76 wrote:. Sypię się... i ogarnia mnie trochę panika czy ja jeszcze powinnam mieć dziecko
Ja codziennie rano mam te mysl, jak nie moge sie zwlec z wyra i przeraza mnie ilosc rzeczy ktore musze zrobic w ciagu dnia...
Powiem Ci, ze tak przed samą 40 i zaraz po to mialam jeszcze pelno pary, ale tak od roku to witki mi troche opadlyLuna76, chruszczow lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Rok mi brakuje do 40, ale niestety zauważyła to już pół roku temu. Sypię się... i ogarnia mnie trochę panika czy ja jeszcze powinnam mieć dziecko
tego nie mialam: Czy podołam fizycznie i psychicznie...[/QUOTE]Parka lubi tę wiadomość
Zofia8
-
MartaDidi wrote:Ja juz po intensywnym wysilku fizycznym- uzupelniam plyny, czyli pije wino...
hello dziewczynkiMartaDidi, moremi, anna maria, Parka, BISCA, Sabina, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Parka wrote:Ja codziennie rano mam te mysl, jak nie moge sie zwlec z wyra i przeraza mnie ilosc rzeczy ktore musze zrobic w ciagu dnia...
Powiem Ci, ze tak przed samą 40 i zaraz po to mialam jeszcze pelno pary, ale tak od roku to witki mi troche opadly
Ja tak mam od pół roku. Czuję, że wchodzę w wiek średni dużymi krokami. Wczoraj wieczorem myjąc twarz popatrzyłam w lustro, zobaczyłam zmęczoną gębę i pomyślałam, Boże ja nie poradzę sobie! Ogarnęła mnie panika! Co innego starać się (to już jakieś przyzwyczajenie), a co innego spodziewać
Mam rozterki czy nie dać już sobie spokój i wejść na inny poziom życia.Parka, Sabina, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Spoko, spoko, dziecko dodaje energii. To jak zastrzyk komórek macierzystych
ComeToMeBaby, MartaDidi, anna maria, chruszczow, Zofia8, Parka, gretka, moremi, BISCA, Sabina, kkisia, Simba, caffe, megan8, Magdala, SolarPolar lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Luna76 wrote:Ja tak mam od pół roku. Czuję, że wchodzę w wiek średni dużymi krokami. Wczoraj wieczorem myjąc twarz popatrzyłam w lustro, zobaczyłam zmęczoną gębę i pomyślałam, Boże ja nie poradzę sobie! Ogarnęła mnie panika! Co innego starać się (to już jakieś przyzwyczajenie), a co innego spodziewać
Mam rozterki czy nie dać już sobie spokój i wejść na inny poziom życia.
A ja ostatnio czuje sie na tyle dobrze, by znow sprobowac
Luna76, ComeToMeBaby, anna maria, chruszczow, Parka, gretka, moremi, BISCA, Sabina, kkisia, Arwena, Simba, Magdala lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Luna76 wrote:Ja tak mam od pół roku. Czuję, że wchodzę w wiek średni dużymi krokami. Wczoraj wieczorem myjąc twarz popatrzyłam w lustro, zobaczyłam zmęczoną gębę i pomyślałam, Boże ja nie poradzę sobie! Ogarnęła mnie panika! Co innego starać się (to już jakieś przyzwyczajenie), a co innego spodziewać
Mam rozterki czy nie dać już sobie spokój i wejść na inny poziom życia.anna maria, chruszczow, Parka, Dziobak, gretka, moremi, BISCA, Sabina, kkisia, Arwena, Simba, Bozia3, caffe, megan8, Mega, SolarPolar, Reni lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Krakonka wrote:Spoko, spoko, dziecko dodaje energii. To jak zastrzyk komórek macierzystych
MartaDidi, Krakonka, chruszczow, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ComeToMeBaby wrote:Krakonka, wyleziesz ty z tego dołka?!
Każdy czasem potrzebuje kartona, czy tam wiadra. Ale przyszlas do nas, będziesz żyła
P.s. Miło mi się zrobiło, ale na moją ciążę to chyba proszę nie liczyć przynajmniej do lipca włącznie...
Już wyszłamZa dwa tygodnie w piątek idę do ginki działać
Jak za 2-3 cykle nic nie wyjdzie, to ją poprosze o clo. Ostatnio pomogło... Zwiększyłam tez dawkę metforminy do 3x dziennie. Próbowałam też z połówki bromergonu do całej, ale poczułam, co to działanie uboczne i spasowałam - muszę być na chodzie, bo się zajmuję Małgosią.
malgos741, chruszczow, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyJak czytam określenie "wiek średni" to mi się to ze Średniowieczem kojarzy... a to daaaaawno temu było. Luna chyba nie jesteś, aż tak "stara"... zmęczona jesteś robotą może, to jednak wyczerpujące emocjonalnie zajęcie.
Luna76, chruszczow, ComeToMeBaby, moremi, BISCA, Sabina, kapturnica, Parka, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
Witam wieczornie i zaraz wracam do czytania całego dnia
W miedzy czasie szukam na allegro spodni dla Młodej, co jest nie lada wyczynem, bo chuda w tyłku i długie nogi ma....
A dzisiejsza pogoda to jakas porażka, rano w miarę jak wychodziłam z domu to niebo lekko zachmurzone wiec lekkie baleriny na nogi i w drogę. W połowie drogi złapała mnie taka ulewa, ze spodnie do kolan mokre a w butach basen. Około 11 przedostało padać, ulewa wróciła po 16 i do tej pory leje. Wiec powrót znowu w mokrych butachmasakra jakas, no i parasolka mi sie połamała, bo wiało....
malgos741, mamatrojki80, Krakonka, ComeToMeBaby, macduska, gretka, anna maria, moremi, Sabina, BISCA, Parka, efcia, kkisia, Arwena, caffe, megan8, Magdala lubią tę wiadomość