35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Czyli masz problem nie związany stricte ze staraniami... a czy Tobie jako pedagogowi terapeucie jakieś superwizje przysługują?
No właśnie my specjaliści nie mamy swoich superwizjerów. Nauczyciele maja metodyków, ale my nie mamy wsparcia, a przecież także jesteśmy narażeni na stres i mamy swoje wątpliwości i rozterki - tylko głupi myśli, że jest mądry i nieomylnymacduska, moremi, chruszczow, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna76 wrote:No właśnie my specjaliści nie mamy swoich superwizjerów. Nauczyciele maja metodyków, ale my nie mamy wsparcia, a przecież także jesteśmy narażeni na stres i mamy swoje wątpliwości i rozterki - tylko głupi myśli, że jest mądry i nieomylny
To kicha, bo powinnaś mieć takie wsparcie.
ComeToMeBaby, Luna76 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Twój syn taki gigant czy Ty?
HehehehehChciałabym być chudzielcem
Moje niespełnone marzenie. Raz mi się udało. Wyglądalam koszmarnie, ale za to mogłam w każdym sklepie wszystko kupić
Heretyczka, Zofia8, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
mamatrojki80 wrote:Co to za "gorzkie żale" do kuźwy nędzy?
mamatrojki80, ComeToMeBaby, Luna76, Zofia8, chruszczow, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Krakonka wrote:Na mnie największe wrażenie robi coraz bardziej bolesna świadomość nieuchronnej starości i przychodzących z nią zmian na mniej komfortowe. Skóra, fakt, ale też przemiana materii, siwienie, grawitacja, różne pomniejsze dolegliwości, które nie znikną już, a raczej będą się pogłębiać. To wszystko drobiazgi, ale jest ich coraz więcej.
Nawet oczy już jakby nie te mam - kiedyś dłużej mogłam czytać czy robić coś szczegółowego, a teraz wzrok mi się szybciej męczy i jakiś mniej wyraźny jest:/ To straszne, że zmienia się ciało, organizm i tracimy swobodę rozporządzania nieograniczonymi możliwościami. Zawsze mi się wydawało, ze na starośc będę robiła to czy tamto, ale ostatnio przyszło mi do głowy, że mogę już nie móc tego robić.
Aktywnośc fizyczna, witaminy, wspomagacze, na pewno pomagają, ale co najwyżej powstrzymają czas na chwilę, nie cofną go już.
Ja już sobie odkladam na terapię, bo wiem, że będę bardzo histerycznie przechodzić starzenie
Lepiej nie mogłaś to ująćMogę stwierdzić, że kwieciście opisałaś co czuję tak od pół roku.
Krakonka, chruszczow lubią tę wiadomość
-
mniam mniam ale dobre winko...
ComeToMeBaby, Zofia8, Sabina, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Luna76 wrote:Dziś wzięłam ostatnią lutkę, pewnie mam doła przedmiesiączkowego i do tego jeszcze zapalenie krtani.
Ogólnie to od pewnego czasu mam poczucie bezsensowności życia. Jakoś tak życie mnie uwiera jak za ciasny sweter, duszę się w nim.
Moze to przesilenie wiosenne?
Krakonka, malgos741, Luna76, chruszczow, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja tak myślę sobie że siwych włosów niet to może trza zgubić oponkę powstałą z hormonów i Chodakowską zapodać bo mój m już raz mi puścił jej trening więc coś dał mi do zrozumnienia że przydało by się na lato to zgubić... ehh ale jak przychodzę z roboty po staniu 7 godz. to mnie się nie chce...
Dziobak, ComeToMeBaby, Luna76, moremi, chruszczow, Sabina, kapturnica, Parka, efcia, kkisia, gretka, megan8, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017