35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie ja przy Helce tez mam duzo sily caly dzien na pelnych obrotach ,nawet spac popoludniami nie musze a wczesniej spalm
,a i cwiczyc zaczelam z koniowata
MartaDidi wrote:przestancie do jasnej -ciasnej! Ja dwa lata temu pilowalam paznokcie, szlajalam sie po swiecie i używałam zycia... teraz zapieprzam za trzech i ... tego... co to ja chcialam napisac...i sila jest. i wigor. kurcze, ten post to masakra jakas. jak przeczytalam, to mi sie z zalu chce wyc... ale dziecko demolujace kuchnie wszystko wynagrodzi...MartaDidi, malgos741, Zofia8, Luna76, Krakonka, Dziobak, ComeToMeBaby, macduska, gretka, moremi, Sabina, BISCA, Parka, kkisia, caffe, megan8, Mega, Magdala lubią tę wiadomość
-
chruszczow wrote:będziesz szczęśliwsza z dzieckiem czy bez?
moze sie łudzę ale jest to kwestia motywacji
będziesz miała dziecko to ruszysz dupeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 20:51
chruszczow, Parka lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnychruszczow wrote:będziesz szczęśliwsza z dzieckiem czy bez?
moze sie łudzę ale jest to kwestia motywacji
będziesz miała dziecko to ruszysz dupe
Parka ma już dwójkęMartaDidi, malgos741, chruszczow, moremi, BISCA, Parka, kkisia, Reni lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Jak czytam określenie "wiek średni" to mi się to ze Średniowieczem kojarzy... a to daaaaawno temu było. Luna chyba nie jesteś, aż tak "stara"... zmęczona jesteś robotą może, to jednak wyczerpujące emocjonalnie zajęcie.
też... ale to nie do końca to...chruszczow, mamatrojki80 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Jak czytam określenie "wiek średni" to mi się to ze Średniowieczem kojarzy... a to daaaaawno temu było. Luna chyba nie jesteś, aż tak "stara"... zmęczona jesteś robotą może, to jednak wyczerpujące emocjonalnie zajęcie.
Jak na dzisiejsze standardy to jeszcze przed półmetkiem jesteśmy. 80 to teraz dla kobiety norma, a coraz więcej dłużej żyje.
Jak będę głuchła około 70tki, to sobie kupię aparat! I nie będę się darła do ludzi!I nie puszczała tv na cały regulator! To tak a propos kilku dni spędzonych z mamą i ciotką
malgos741, Zofia8, ComeToMeBaby, gretka, anna maria, moremi, Sabina, kkisia, Simba, Magdala lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Spoko, spoko, dziecko dodaje energii. To jak zastrzyk komórek macierzystych
malgos741, Zofia8, Luna76, chruszczow, macduska, moremi, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziś wzięłam ostatnią lutkę, pewnie mam doła przedmiesiączkowego i do tego jeszcze zapalenie krtani.
Ogólnie to od pewnego czasu mam poczucie bezsensowności życia. Jakoś tak życie mnie uwiera jak za ciasny sweter, duszę się w nim.chruszczow, Parka lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Tylko, inne mi na samoocenę źle robią!
Ja juz tez po cwiczeniach, wcinam bule z salatka krewetkowa. Dziecie spi, juz bez goraczki. Aaa, okazalo sie, ze to chyba trzydniowka byla. Dzis go z rana wysypalo na dziobie, brzuchu i troche na udach, i goraczka zaczela spadac. Wieczorem byl juz zywiutki jak to tylko on potrafi byc. Bede troche tesknila za ta wyzsza temperatura.MartaDidi, ComeToMeBaby, chruszczow, mamatrojki80, anna maria, moremi, BISCA, Parka, kkisia, Simba, caffe, megan8, Mega, Magdala, SolarPolar, Reni lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Dziś wzięłam ostatnią lutkę, pewnie mam doła przedmiesiączkowego i do tego jeszcze zapalenie krtani.
Ogólnie to od pewnego czasu mam poczucie bezsensowności życia. Jakoś tak życie mnie uwiera jak za ciasny sweter, duszę się w nim.Mega lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyLuna76 wrote:Dziś wzięłam ostatnią lutkę, pewnie mam doła przedmiesiączkowego i do tego jeszcze zapalenie krtani.
Ogólnie to od pewnego czasu mam poczucie bezsensowności życia. Jakoś tak życie mnie uwiera jak za ciasny sweter, duszę się w nim.
Czyli masz problem nie związany stricte ze staraniami... a czy Tobie jako pedagogowi terapeucie jakieś superwizje przysługują?
ComeToMeBaby, chruszczow, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Witam wieczornie i zaraz wracam do czytania całego dnia
W miedzy czasie szukam na allegro spodni dla Młodej, co jest nie lada wyczynem, bo chuda w tyłku i długie nogi ma....
A dzisiejsza pogoda to jakas porażka, rano w miarę jak wychodziłam z domu to niebo lekko zachmurzone wiec lekkie baleriny na nogi i w drogę. W połowie drogi złapała mnie taka ulewa, ze spodnie do kolan mokre a w butach basen. Około 11 przedostało padać, ulewa wróciła po 16 i do tej pory leje. Wiec powrót znowu w mokrych butachmasakra jakas, no i parasolka mi sie połamała, bo wiało....
Mega, mam ten sam problem z dzieciem i ze spodniami tylko w męskiej wersji.
Ja kupuję w Reporter Young, mają fasony dla chudzielców.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 21:06
Mega lubi tę wiadomość
-
Luna76 wrote:też... ale to nie do końca to...
Nawet oczy już jakby nie te mam - kiedyś dłużej mogłam czytać czy robić coś szczegółowego, a teraz wzrok mi się szybciej męczy i jakiś mniej wyraźny jest:/ To straszne, że zmienia się ciało, organizm i tracimy swobodę rozporządzania nieograniczonymi możliwościami. Zawsze mi się wydawało, ze na starośc będę robiła to czy tamto, ale ostatnio przyszło mi do głowy, że mogę już nie móc tego robić.
Aktywnośc fizyczna, witaminy, wspomagacze, na pewno pomagają, ale co najwyżej powstrzymają czas na chwilę, nie cofną go już.
Ja już sobie odkladam na terapię, bo wiem, że będę bardzo histerycznie przechodzić starzenie
Luna76, Dziobak, moremi, BISCA, kkisia, Simba, caffe, SolarPolar lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyDziobak wrote:Mam fajne skany glowy.Przysadka. Moga byc?
A ja zdjęcia z laparohisteroskopii.
Zapodać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 21:05
malgos741, ComeToMeBaby, Zofia8, Dziobak, chruszczow, moremi, Sabina, kapturnica, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny