35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakie same chłopy?
A u mnie to co? Przecież dziewczyna będzie - i to już wkrótce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 15:58
stara.krycha, ComeToMeBaby, anna maria, BISCA, Zofia8, macduska, chruszczow, kkisia, moremi, Sabina, Parka, malgos741, efcia, caffe, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Reklamy klamia. Vanish nie dziala.
Trudno. Bedzie dziecinstwo bez marchewki.
Simba już pisałam, ale pewnie nie zanotowałaś, marchewka na słońcu całkowicie schodzi podczas suszenia. Zostaw ten Vanish...
kapturnica, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Boze! Jak ja cie uwielbiam!
Grozby slowne - musze to zapamietac jak mi nastepnym razem karta kredytowa stanie w ogniu od nadmiernego uzyciaSimba, chruszczow, stara.krycha lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
mamatrojki80 wrote:Simba już pisałam, ale pewnie nie zanotowałaś, marchewka na słońcu całkowicie schodzi podczas suszenia. Zostaw ten Vanish...
mamatrojki80, Zofia8, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak to prawdziwa dama ,kiedy jej umyje buzie to ona patrzy w lusterko ,a ja ja kremuje i mowie jaka jest piekna ,a ona sie usmiech i zamyka oczy to znaczy ze mam ja uczesac moim grzebieniemgretka wrote:a juz wiem co jeszcze -Helka w kapelusz jak prawdziwa mala dama- zakochalam sie na nowo
mamatrojki80, kkisia, Magdala, gretka, stara.krycha, moremi, BISCA, Sabina, SolarPolar, Parka, caffe lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:To co ty chcez w koncu, nerke czy chlopca ?
Zreszta, nerke juz sprzedalam, i bede miala dziewczynke, wiec nici z naszego targu ...
Jak mnie chuop zacznie wkurzac w ciazy, to wystawie na allegro :
sprzedam : mezczyzna, 40 lat, 183 CM/ 85 KG. Blondyn, oczy niebieskie. Pochodzenie : Francja. Latwy w uzyciu, w miare dobrze wyposazony. Uzywany ale w dobrym stanie.
Jakby robil w ogrodzie i nie zrzedzil za bardzo, to bym moze wziela, co?anna maria, chruszczow, kkisia, Magdala, stara.krycha, moremi, BISCA, Sabina, Arwena, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Tak to prawdziwa dama ,kiedy jej umyje buzie to ona patrzy w lusterko ,a ja ja kremuje i mowie jaka jest piekna ,a ona sie usmiech i zamyka oczy to znaczy ze mam ja uczesac moim grzebieniem
A Ty się ze szczęścia rozpływaszanna maria, BISCA, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
to Prawda moj na wszystko jej pozwala ,moze sie bawic jego tele,pluc i memlac telef.Ja nie pozwalam
Twardym trzeba byc nie mietkim
mamatrojki80 wrote:ten typ tak ma, moja też próbuje... ale ja zły sierżant w domu jestem, a chłop mientki do dzieci jak plastelina.mamatrojki80, Magdala, moremi, Sabina, Arwena, caffe, Mega lubią tę wiadomość