35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:to było w hotelu ..
ha! a teraz wyobraź sobie..szpital NFZ uczestnicy średnia wieku 65+ i ja
w przebieralni zapaszki, widokii licytacja, która ma więcej chorób
Reni i co? Startowalaś do licytacji?kkisia, Reni, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:to było w hotelu ..
ha! a teraz wyobraź sobie..szpital NFZ uczestnicy średnia wieku 65+ i ja
w przebieralni zapaszki, widokii licytacja, która ma więcej chorób
starsi ludzie czesto przygarbieni- ona prosta jak struna , zgrabna i tak dystyngowana dama, mimo tego ubrania....nnie zapomne nigdy....MartaDidi, ComeToMeBaby, Zofia8, kkisia, Simba, Reni, Magdala, moremi, Sabina, Arwena, caffe, Mega lubią tę wiadomość
gretka -
Dziewczyny, witam i gratuluje... Zosia trzymaj sie... Nawal sie... tzn napij kulturalnie lampke wina- czytaj zwal sie pod stol! Kochane to ja o maturach, dobrze? Trzymajcie jutro kciuki- przyszlosc mojego syna sie rozstrzyga... Powiem Wam, ze jeszcze NIGDY nie widzialam, zeby tak mu na czyms zalezalo... Jestem w szoku bo przez wieksza czesc swojego zycia przezentowal klasyczny "tumiwisizm"...Ja bankrutuje- poszlam dzisiaj do apteki a wyszlam , nie, nie z apteki- z dwoma parami butow i torebka...O bogowie! Poniewaz moj poziom kultury jest na najwyzszym poziomie powiem tylko- sram ze strachu...
Zofia8, ComeToMeBaby, macduska, gretka, mamatrojki80, kkisia, stara.krycha, Simba, Reni, Magdala, Dziobak, moremi, ania.g, Sabina, Arwena, Bozia3, Parka, caffe, efcia, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
chruszczow wrote:bo trza od razu na każdy wpis odpisywać;P
a tak swoja droga, w realu mam jescze 3 ciezarowy- i tylko 1 ma miec dziewczynke....chruszczow, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
ComeToMeBaby wrote:Marta-trzymam kciuki.
I za tą maturę i za twój portfel. Żeby się szybko napełniał świeżą kasą znikąd jak tylko dokonasz zakupu.kkisia lubi tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnychruszczow wrote:no jak będziecie miały chłopaków to sie nie martwcie Krycha wszystko weźmie
BISCA, moremi, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:zadne gieny... Zosia, z pokolenia na pokolenie kobiety swiadome wygladaja coraz lepiej
Oj nie mów. Geny też mają znaczenie.
Moja mama raczej małą miała styczność z kosmetykami a w życiu nikt jej nie da 70 lat!
Ma małoo zmarszczek i naprawdę ładnie się starzeje.Zofia8, ComeToMeBaby, chruszczow, MartaDidi, Magdala, moremi, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadrobilam przed obiadem. Zocha, twardzielko, teraz juz z gorki bedziesz miala
Morek, gratuluje chlopaka
Chruszczu, Bisca, zaczynam sie o Was martwic. Z handlu dziecmi przeszlyscie na handel organami i mezami... P.S. Jakby co , to sie przylaczam, mam do opchniecia nere i migdalkikapturnica, Zofia8, kkisia, chruszczow, BISCA, moremi, Sabina, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Oj nie mów. Geny też mają znaczenie.
Moja mama raczej małą miała styczność z kosmetykami a w życiu nikt jej nie da 70 lat!
Ma małoo zmarszczek i naprawdę ładnie się starzeje.
bez przesadymacduska, moremi lubią tę wiadomość
gretka