35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Ej, ale nie mowie, ze nie jest fajnie, bo jest! Jest super, bo co moze byc lepszego, niz takie male usmiechniete pysio z rana? Ale bywa ciezko, zeby wszystko ogarnac i iec chwilke dla siebie, bo mi to chyba najbardziej doskwiera. A jeszcze do pracy nie wrocilam... No i moje szczescie, ze duza i pomocna corke mam, bez niej byloby lipnie.
Moją też powinnam ozłocić. Duże wsparcie w niej mam.
Parka, Dziobak, moremi, Heretyczka, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:przez stymulację..
kapturnica, macduska, Arwena, mamatrojki80, malgos741, kkisia, chruszczow, Parka, Sabina, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Zgadzam sie z Toba ,bywaja ciezkie chwile ,tez wiekszosc obowiazkow wykonuje sama ,kiedys mialm chate na blysk wysprzatana a teraz zabijam sie o psie klaki i zabawki Heli ,mam na to wyjebane .Hela daje mi duzo radosci i juz nie jestem sama ,maz calymi dniám w klinice ,syn dorosly ma swoje zycie .A my z Helka robimy sobie co chcemy .Dziobak wrote:Ej, ale nie mowie, ze nie jest fajnie, bo jest! Jest super, bo co moze byc lepszego, niz takie male usmiechniete pysio z rana? Ale bywa ciezko, zeby wszystko ogarnac i iec chwilke dla siebie, bo mi to chyba najbardziej doskwiera. A jeszcze do pracy nie wrocilam... No i moje szczescie, ze duza i pomocna corke mam, bez niej byloby lipnie.
Heretyczka, malgos741, chruszczow, Dziobak, Krakonka, moremi, Parka, Sabina, Simba, BISCA, Luna76, Arwena, gretka, gosia7122, Bozia3, Zofia8, caffe lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nie. Organizm wykorzystuje ostatnie chwile i sam produkuje podwójnie, a nawet potrójnie. Zwyczajnie wypstrykuje się z jajek.
chruszczow lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
uf doczytałam
Zosia, ale miałaś eskortewracaj jak najszybciej do formy i do dzieła
Reni jest lajk, oby doktorek szybko i mądrze odpowiedziałh
Slash, nie obijaj sie na porodówke czas
P.S. nie zapomnij o relacji na żywo
Moremi gratuluje synka, szkoda ze przegapiłam zakłady, bo też bym wygrała, ciesze sie ze juz jesteś w domku, pamiętaj nastepna wizyta w szpitalu tylko na porodówce
MartaDidi trzymam kciuki za synka
.... i nie pamietam wiecej
kkisia, malgos741, chruszczow, mamatrojki80, moremi, anna maria, Parka, Sabina, BISCA, Arwena, Mega, Magdala, Zofia8, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Zgadzam sie z Toba ,bywaja ciezkie chwile ,tez wiekszosc obowiazkow wykonuje sama ,kiedys mialm chate na blysk wysprzatana a teraz zabijam sie o psie klaki i zabawki Heli ,mam na to wyjebane .Hela daje mi duzo radosci i juz nie jestem sama ,maz calymi dniám w klinice ,syn dorosly ma swoje zycie .A my z Helka robimy sobie co chcemy .
Twój jest weterynarzem?
anna maria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Zgadzam sie z Toba ,bywaja ciezkie chwile ,tez wiekszosc obowiazkow wykonuje sama ,kiedys mialm chate na blysk wysprzatana a teraz zabijam sie o psie klaki i zabawki Heli ,mam na to wyjebane .Hela daje mi duzo radosci i juz nie jestem sama ,maz calymi dniám w klinice ,syn dorosly ma swoje zycie .A my z Helka robimy sobie co chcemy .
malgos741, anna maria, moremi, Sabina, kkisia, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny