35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Dziobak wroce na chwile do tematu Naszej Szkapy co sadzisz o tym krotkim 4 min treningu ?czy to jest szajs czy cos daje ?
anna maria, moremi, Simba, efcia, kkisia, Reni lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Dziobak wroce na chwile do tematu Naszej Szkapy co sadzisz o tym krotkim 4 min treningu ?czy to jest szajs czy cos daje ?
4 min i efekty? Poproszę o linka!!!!
A kiedy te efekty?
A wystarczy oglądać?
anna maria, chruszczow, ComeToMeBaby, Dziobak, Simba, moremi, BISCA, gretka, kkisia, SolarPolar lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa byłam dziś znowu w lumpeksie, tam jest wybitnie tanio
ale mi to pasuje.... bo ja nie prowadzę konsumpcyjnego trybu życia
chruszczow, anna maria, macduska, ComeToMeBaby, Dziobak, Heretyczka, moremi, BISCA, Arwena, efcia, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Ja byłam dziś znowu w lumpeksie, tam jest wybitnie tanio
ale mi to pasuje.... bo ja nie prowadzę konsumpcyjnego trybu życia
A kto mnie namowil na szampony po 4 dychy?ComeToMeBaby, Heretyczka, moremi, mamatrojki80, Sabina, anna maria, BISCA, chruszczow, gretka, efcia, kkisia, Bozia3, iwcia77, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
Przy takiej intensywnej tabacie spalanie jest jak najbardziej mozliwe.
https://www.youtube.com/watch?v=6K0B-7tdRQY
Ale cwiczenia sa dosc obciazajace, intensywnosc duza ( jesli robisz je na 100% ), nie polecam dla poczatkujacych. Pani ladna tez ma zadyszke.anna maria, BISCA, Krakonka, efcia, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Ugotowałam dziś 7 litrów rosołu... wszystko wypili.
No kurwa do nocy sie beda nade mna znecac !
Czy Rosol byl z zoltymi okami na wierzchu, marcheawka, grzybem i zielona pietruszka? Mmmmmmmmmmmmm
mamatrojki80, Sabina, ComeToMeBaby, Heretyczka, anna maria, Krakonka, Arwena, gretka, kkisia, moremi, macduska, Mega, Magdala, Zofia8, caffe, Parka lubią tę wiadomość
-
Tez tak pomyslalam ale ta sylikonowa suka narzuca takie tempo ze nie jest latwo ,sprobuj .Teraz cwicze skalpel ale tez nie daje rady calego ,ale sie nie poddaje ,w przyszlym roku jade do Hiszpanii ,i nie mam zamiaru wystapic w stroju jednoczesciowym
.
Krakonka wrote:No ale 4 minuty...Sabina, Heretyczka, ComeToMeBaby, BISCA, Simba, Krakonka, gretka, kkisia, moremi, Bozia3, megan8, Magdala, kapturnica, caffe, Parka lubią tę wiadomość