X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Czyli ze tez masz urodziny? Wszystkiego najlepszego! :)
    A co tu sie dzieje?
    Mysza1975 w ciazy. Maz jeszcze nie wie

Mysza właśnie w trakcie okresu, więc nawet urodzinowego seksu nie będzie a co dopiero ciąży.

malgos741, moremi, kkisia, efcia, gretka, chruszczow, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadam do łóżencja, wino mnie zmogło...dobranoc

Simba, ComeToMeBaby, efcia, chruszczow lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • moremi Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Czyli ze tez masz urodziny? Wszystkiego najlepszego! :)
    A co tu sie dzieje?
    Mysza1975 w ciazy. Maz jeszcze nie wie
    Mysza w ciąży??? I ma urodziny? Bliska też?
    Dziewczyny wszystkiego najlepszego :-)

Simba, efcia, kkisia, chruszczow, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Mysza właśnie w trakcie okresu, więc nawet urodzinowego seksu nie będzie a co dopiero ciąży.
    To sie zarodek zagniezdza ;)

malgos741, moremi, kkisia, chruszczow, BISCA, stara.krycha lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    o litosci nie ma mowy... To badziewie tez sie nade mna nie pochyli. Mam od 20 roku zycia mimo sportu i rekreacji... Moja mama dwa razy w zycu moze machnela noga, pare razy na rowerze pojezdzila i nie ma ani jednej grudki... i gdzie te geny o ktorych byla tu dzisiaj mowa? No gdzie?... Gdzie?
    Twoja córka przejmie ;)

chruszczow, moremi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Patrze na to zdjecie naszych lasek z Sopotu i se mysle: jak to mozliwe zeby w tym jednym wirtualnym miejscu trafilo sie na raz tyle wspanialych, pieknych, odwaznych, elokwentnych, inteligentnych, z poczuciem humoru kobiet trafilo? To sie nadaje do prasy!

Dobrze goda.
    Ja pół roku czytałam różne fora, zanim napisałam tu. Ja krótko czytałam, nie chciałam podglądać intymnych wyznań, ale napisane po polsku, czasem z odpowiednią interpunkcją, zdania całe, z dużej litery, bez błędów ortograficznych, to se pomyślałam, ani chybi inteligentne, kulturalne, dobrze wychowane :)

No a potem się okazało, jakie tu fruwają nierządnice i męskie organy płciowe :)

ComeToMeBaby, moremi, mamatrojki80, Arwena, gretka, macduska, chruszczow, Dziobak, kkisia, Bozia3, iwcia77, ania.g, Magdala, Heretyczka, Zofia8, SolarPolar, kapturnica, BISCA, Simba, stara.krycha, caffe, Parka, anna maria, gosia7122 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • efcia Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystkiego naj... naj... naj... <3

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Karkowka, skalpel to pilates!! Ha! mam cie! teraz musisz zaczac cwiczyc!
    Moze bede miala jeszcze jedna na koncie do nieba fit! ;)

Najpierw ciąża, potem pilates :) Ale będzie, będzie. Liczę na potęzne mdłości i 20 kg mniej w ciązy :P Potem będę miała lżejsze nogi, to latwiej mi będzie machać :)

chruszczow, efcia, Dziobak, kkisia, Zofia8, SolarPolar, Simba lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi, gratuluję :)
    Ja nie czytałam, bo co się będę z motyka, ale mnie doszly cycaty, że chłopak i że dobre wyniki :) Bardzo się cieszę.

chruszczow, efcia, moremi, kkisia, Zofia8 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Dobrze goda.
    Ja pół roku czytałam różne fora, zanim napisałam tu. Ja krótko czytałam, nie chciałam podglądać intymnych wyznań, ale napisane po polsku, czasem z odpowiednią interpunkcją, zdania całe, z dużej litery, bez błędów ortograficznych, to se pomyślałam, ani chybi inteligentne, kulturalne, dobrze wychowane :)

No a potem się okazało, jakie tu fruwają nierządnice i męskie organy płciowe :)

No Ciebie nie było, a tu się jeszcze jedna z drugą odchamiały.... whatever ;-)

Krakonka lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No wlasnie liczylam, ze na nich cos wiecej wyrwe, ale szalu nie ma.
    Wiesz ile kosztuje Nutramigen? Faken, a ja myslalam ze moj tusz do rzes jest drogi. A Leon mi taki tusz raz w tygodniu wypija. Juz taniej by bylo gdyby to dziecko jadlo foie gras O.o
    No, ile kosztuje? Ja mam puszke, kupilam, otworzylam, zrobilam dziecku, dziecko malo nie puscilo pawia i tak sie skonczyla era Nutramigenu. Tu chodzi po 140 zet za puszke. Ale moze byc tez na bezplatna recepte, jesli lekarz przepisze.

Simba lubi tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jubilatkom wszystkiego najlepszego!!!!!

zadyszki mozna dostac goniac was
    a tylko pobuszowalam po ksiegarni,pogadalam z m na skypie ....

efcia, iwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość

gretka
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    No i kuźwa pięknie!

Ja znowu chora - mam zapalenie gardła, śliny nie mogę przełykać. Cholera jeden cykl, a dwie choroby - i jak tu zajść... :-(

Moge polecic Corsodyl do plukania, jezeli to tylko gardlo. Mi pieknie wyleczyl bol, juz sie balam, ze to powracajaca angina.

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • gretka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i sie wnerwilam bo nie moge sprawdzic wyniku w diagnostyce ( inny lab ze wzgledu na AMh ale to samo miasto....)

gretka
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry wieczor ;)
    Ale bylo zajefajne spotkanie :D
    Dzieki dziewczyny ;)

efcia, Dziobak, iwcia77, megan8, macduska, Krakonka, Mega, Zofia8, BISCA, stara.krycha, kkisia, Arwena, Parka, anna maria lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja nie widziałam zdjęcia ...

Mega lubi tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i ja sie melduje po spotkanku. Morek chcialas fistacha i se go zrobilas - gratulacje. Nie mam neta dlatego sie nie udzielam. Pisze ze srajfona...wiec bledy wam sprezentuje gratis ;)

megan8, Aasiula, mamatrojki80, gretka, macduska, efcia, Mega, Arwena, Zofia8, kapturnica, BISCA, stara.krycha, Simba, kkisia, Parka, anna maria, Reni, paszczakin, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    O kolejna koleznka z kiepskim zelazem. Dolaczysz sie do nas z Magdala? Bedziemy upijac sie pokrzywa do nieprzytomnosci ;-)

A potem opowiadac sobie swoje wizje. Jeszcze nie bylam na pokrzywowym haju ;-)

Zofia8, chruszczow, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula , wiesz ze Ivo jescze spi...:-O ?

Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivo jest cudny :)
    Ma piekne ciemne oczka I jak sie smial skubany do ciotki ovu ;)
    Tyle czasu gadalysmy i dziecka nie bylo :)
    Iwcia mlody Ci sie udal , ja kcem takiego moze być nawet chopak nie musi być już dziolcha ;)

megan8, iwcia77, efcia, Mega, Zofia8, moremi, kapturnica, BISCA, stara.krycha, kkisia, Arwena, Parka, anna maria, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

‹‹ 9123 9124 9125 9126 9127 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ