35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Czyli ze tez masz urodziny? Wszystkiego najlepszego!
A co tu sie dzieje?
Mysza1975 w ciazy. Maz jeszcze nie wie
Mysza właśnie w trakcie okresu, więc nawet urodzinowego seksu nie będzie a co dopiero ciąży.malgos741, moremi, kkisia, efcia, gretka, chruszczow, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
Spadam do łóżencja, wino mnie zmogło...dobranoc
Simba, ComeToMeBaby, efcia, chruszczow lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Simba wrote:Czyli ze tez masz urodziny? Wszystkiego najlepszego!
A co tu sie dzieje?
Mysza1975 w ciazy. Maz jeszcze nie wie
Dziewczyny wszystkiego najlepszegoSimba, efcia, kkisia, chruszczow, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
MartaDidi wrote:o litosci nie ma mowy... To badziewie tez sie nade mna nie pochyli. Mam od 20 roku zycia mimo sportu i rekreacji... Moja mama dwa razy w zycu moze machnela noga, pare razy na rowerze pojezdzila i nie ma ani jednej grudki... i gdzie te geny o ktorych byla tu dzisiaj mowa? No gdzie?... Gdzie?
chruszczow, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Patrze na to zdjecie naszych lasek z Sopotu i se mysle: jak to mozliwe zeby w tym jednym wirtualnym miejscu trafilo sie na raz tyle wspanialych, pieknych, odwaznych, elokwentnych, inteligentnych, z poczuciem humoru kobiet trafilo? To sie nadaje do prasy!
Dobrze goda.
Ja pół roku czytałam różne fora, zanim napisałam tu. Ja krótko czytałam, nie chciałam podglądać intymnych wyznań, ale napisane po polsku, czasem z odpowiednią interpunkcją, zdania całe, z dużej litery, bez błędów ortograficznych, to se pomyślałam, ani chybi inteligentne, kulturalne, dobrze wychowane
No a potem się okazało, jakie tu fruwają nierządnice i męskie organy płciowe
ComeToMeBaby, moremi, mamatrojki80, Arwena, gretka, macduska, chruszczow, Dziobak, kkisia, Bozia3, iwcia77, ania.g, Magdala, Heretyczka, Zofia8, SolarPolar, kapturnica, BISCA, Simba, stara.krycha, caffe, Parka, anna maria, gosia7122 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Dziobak wrote:Karkowka, skalpel to pilates!! Ha! mam cie! teraz musisz zaczac cwiczyc!
Moze bede miala jeszcze jedna na koncie do nieba fit!
Najpierw ciąża, potem pilatesAle będzie, będzie. Liczę na potęzne mdłości i 20 kg mniej w ciązy
Potem będę miała lżejsze nogi, to latwiej mi będzie machać
chruszczow, efcia, Dziobak, kkisia, Zofia8, SolarPolar, Simba lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Dobrze goda.
Ja pół roku czytałam różne fora, zanim napisałam tu. Ja krótko czytałam, nie chciałam podglądać intymnych wyznań, ale napisane po polsku, czasem z odpowiednią interpunkcją, zdania całe, z dużej litery, bez błędów ortograficznych, to se pomyślałam, ani chybi inteligentne, kulturalne, dobrze wychowane
No a potem się okazało, jakie tu fruwają nierządnice i męskie organy płciowe
No Ciebie nie było, a tu się jeszcze jedna z drugą odchamiały.... whatever
Krakonka lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:No wlasnie liczylam, ze na nich cos wiecej wyrwe, ale szalu nie ma.
Wiesz ile kosztuje Nutramigen? Faken, a ja myslalam ze moj tusz do rzes jest drogi. A Leon mi taki tusz raz w tygodniu wypija. Juz taniej by bylo gdyby to dziecko jadlo foie grasSimba lubi tę wiadomość
-
Luna76 wrote:No i kuźwa pięknie!
Ja znowu chora - mam zapalenie gardła, śliny nie mogę przełykać. Cholera jeden cykl, a dwie choroby - i jak tu zajść...
Moge polecic Corsodyl do plukania, jezeli to tylko gardlo. Mi pieknie wyleczyl bol, juz sie balam, ze to powracajaca angina.Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
No i ja sie melduje po spotkanku. Morek chcialas fistacha i se go zrobilas - gratulacje. Nie mam neta dlatego sie nie udzielam. Pisze ze srajfona...wiec bledy wam sprezentuje gratis
megan8, Aasiula, mamatrojki80, gretka, macduska, efcia, Mega, Arwena, Zofia8, kapturnica, BISCA, stara.krycha, Simba, kkisia, Parka, anna maria, Reni, paszczakin, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:O kolejna koleznka z kiepskim zelazem. Dolaczysz sie do nas z Magdala? Bedziemy upijac sie pokrzywa do nieprzytomnosci
A potem opowiadac sobie swoje wizje. Jeszcze nie bylam na pokrzywowym hajuZofia8, chruszczow, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Ivo jest cudny
Ma piekne ciemne oczka I jak sie smial skubany do ciotki ovu
Tyle czasu gadalysmy i dziecka nie bylo
Iwcia mlody Ci sie udal , ja kcem takiego moze być nawet chopak nie musi być już dziolchamegan8, iwcia77, efcia, Mega, Zofia8, moremi, kapturnica, BISCA, stara.krycha, kkisia, Arwena, Parka, anna maria, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość