35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Misiek, męża obudziłam tym rechotem
SolarPolar, kapturnica, BISCA, stara.krycha, Aasiula, macduska, efcia, gretka, kkisia, mamatrojki80, caffe, malgos741, Magdala, Reni, Luna76, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Natka!!! Gdzie jesteś? Daj znać co tam u Ciebie.
kapturnica, Aasiula, macduska, efcia, Sabina, Zofia8, kkisia, mamatrojki80, chruszczow, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzien bryy kobitki.Polar niezle niezle ale zeby po authyroxie az tak ??? Kurde moze dawka nie dobrana czy jaki kij ..
Milego!!
Dorbie ,tak zajarzylam tylko budyn ciążowy to zeszło dłuzej niż powinnoAasiula, macduska, efcia, Sabina, dorbie, kkisia, mamatrojki80, chruszczow, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry
Produktywny wieczor. Nie mozna sie nawet przespac
Zosiaj, mam nadzieje, ze czujesz sie ok
Dla mnie dzisiaj piatek. Cale szczescie, bo ledwo zwloki z lozka wykopalam.
Udanego dnia babystara.krycha, Aasiula, macduska, efcia, Sabina, Zofia8, kkisia, mamatrojki80, malgos741, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Bry
Produktywny wieczor. Nie mozna sie nawet przespac
Zosiaj, mam nadzieje, ze czujesz sie ok
Dla mnie dzisiaj piatek. Cale szczescie, bo ledwo zwloki z lozka wykopalam.
Udanego dnia baby
Sie witam.Aasiula, macduska, Sabina, efcia, Zofia8, kkisia, mamatrojki80, BISCA, chruszczow, Magdala, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dzien bryy kobitki.Polar niezle niezle ale zeby po authyroxie az tak ??? Kurde moze dawka nie dobrana czy jaki kij ..
Milego!!
Dorbie ,tak zajarzylam tylko budyn ciążowy to zeszło dłuzej niż powinnoAasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Natka!!! Gdzie jesteś? Daj znać co tam u Ciebie.
Jestem dalej w szpitalu. Plamie minimalnie, właściwie schodzą coraz jasniejsze resztki ale gin nie chciał mnie zbadać- dopóki nic nie bedziea liczyłam ze dzis mnie puści. Mam wrażenie ze zrobił sie mega ostrożny...babki pocieszają a mnie sie ryczeć chce, no ale nocki mam tu słabe, dzis spałam 3h i po prostu mam dość.
Musiałam trochę odsapnąć, Zosiowe wieści w moich warunkach to było za duzo. ZosiaWierze ze 2016 to bedzie twój rok!
Moremi, czułam ze to bedzie chłopakciesze sie ze wszystko ok
SolarPolar, Aasiula, efcia, Sabina, macduska, kapturnica, gretka, dorbie, moremi, kkisia, Arwena, malgos741, Parka, BISCA, chruszczow, Dziobak, Magdala, ComeToMeBaby, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo się dołączę do gównianego tematu.
U mnie odwrotnie niż u Miśka.
Od czasu operacji NIC.
To chyba już za długo?
Jadłam suszone śliwki, piłam litry kefiru, kawy z mlekiem i NIC ani grama.
Drogie Bravo, co robić? Co robić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 07:41
SolarPolar, Aasiula, efcia, Sabina, kkisia, Arwena, malgos741, BISCA, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:To się dołączę do gównianego tematu.
U mnie odwrotnie niż u Miśka.
Od czasu operacji NIC.
To chyba już za długo?
Jadłam suszone śliwki, piłam litry kefiru, kawy z mlekiem i NIC ani grama.
Drogie Bravo, co robić? Co robić?
Moze xenna extra ?? Mi zawsze pomaga w takich gownianych przestojachchruszczow lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:To tabletki?
Czy zioło?
Kurde ja jestem zielona w temacie.
Do tej pory jak w zegarku.
Preparat ziołowy zawierający sproszkowany strąk senesu oraz sole wapniowe sennozydów. Liście oraz owoce senesu zawierają glikozydy (antraglikozydy) zwane sennozydami o właściwościach przeczyszczających. Sennozydy nie są wchłaniane w jelicie cienkim i docierają w postaci niezmienionej do jelita grubego, gdzie pod wpływem flory bakteryjnej, zostają rozłożone do aktywnych metabolitów. Ich działanie polega na pobudzeniu perystaltyki jelit oraz na hamowaniu wchłaniania wody i elektrolitów w jelicie grubym. Przyczynia się to do zwiększenia uwodnienia stolca i zwiększenia objętości mas kałowych, które stymulują skurcze jelita i przyspieszają pasaż treści jelitowej.
To znalazlammacduska lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Aaaa dzien dobry
I znow piekne sloneczko , milego dnia wiedzmyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 07:58
Aasiula, macduska, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość