35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga, Mysza - wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń
Moremi gratuluje synka ( po cichu tez obstawiałam Marynarza u ciebie) i fantastycznych wyników
Zdjecia nie widziałam rownież, cieżko sie was nadrabia z doskoku....
moremi, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dziołchy przyznac sie która mi zaproszenia na fb przysmigała ? Bo mam 2 od pani D i pani I
O mam pania I rozpracowałam po miejscu zamieszkaniaAle pani D ktora to ?? Pasuje przynajmniej weidziec kogo sie frienduje hehe
Ha zatrybiłam od kogo juzkapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Mega, a jak Ci tam w nowej pracy? Da się wytrzymać?
i dziewczyny fajne
macduska, BISCA, Aasiula, efcia, gretka, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Witam . Dzien zapowiada sie cieply i sloneczny. Na razie mgla ale taka podeszczowa. Ptaki cwierkaja ja pomimo euthyroxu posuwm ledwo nogami , energii zero ale moze w polowie drogi rozbudze czlonki.
Zosia mam nadzieje ze kac bedzie lekki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 06:00
Sabina, BISCA, macduska, efcia, gretka, kkisia, mamatrojki80, chruszczow, Luna76 lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Na mnie największe wrażenie robi coraz bardziej bolesna świadomość nieuchronnej starości i przychodzących z nią zmian na mniej komfortowe. Skóra, fakt, ale też przemiana materii, siwienie, grawitacja, różne pomniejsze dolegliwości, które nie znikną już, a raczej będą się pogłębiać. To wszystko drobiazgi, ale jest ich coraz więcej.
Nawet oczy już jakby nie te mam - kiedyś dłużej mogłam czytać czy robić coś szczegółowego, a teraz wzrok mi się szybciej męczy i jakiś mniej wyraźny jest:/ To straszne, że zmienia się ciało, organizm i tracimy swobodę rozporządzania nieograniczonymi możliwościami. Zawsze mi się wydawało, ze na starośc będę robiła to czy tamto, ale ostatnio przyszło mi do głowy, że mogę już nie móc tego robić.
Aktywnośc fizyczna, witaminy, wspomagacze, na pewno pomagają, ale co najwyżej powstrzymają czas na chwilę, nie cofną go już.
Ja już sobie odkladam na terapię, bo wiem, że będę bardzo histerycznie przechodzić starzenieKrakonka, Luna76 lubią tę wiadomość
-
W szpitalu o tej godzinie już biegali, mierzyli temperaturę itp., ale ja w domu jestem, a się już obudziłam.
Zosia, jak się czujesz?Sabina, BISCA, macduska, efcia, gretka, Zofia8, kkisia, megan8, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Pisalam jak to na spacerze ledwo powlocze z rana nogami ? A wiec dzisiaj musialam skrocic spacer i wracalam 15 minut na trojce. Na jedynce juz wychodzilo, na dwojce prawie a na trojce dobieglam do drzwi, otworzylam - stalam otwierajac wiec bylo juz bardzo zle , dobieglam do ubikacji i polowa w gaciach zostala.
To bylo straszne przezycie. Zauwazylam ze to po tym euthyroxie mam poranne jazdy ale zeby az tak ! Tragedia na starosc nawet zwieracze nie daja juz rady. Sorry za gowniany poranek:-) nie moge sie otrzasnac z porannej traumy. Nie dziwie sie dzieciom ze dra ryjka jak maja pelno w pieluszce.Sabina, moremi, kapturnica, BISCA, stara.krycha, Simba, Aasiula, macduska, efcia, gretka, Zofia8, kkisia, mamatrojki80, Arwena, caffe, malgos741, Parka, chruszczow, Dziobak, Magdala, Reni, paszczakin, ComeToMeBaby, Luna76, Mega lubią tę wiadomość