35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jezu! Jak mozna tyle pisac?
Czy Wy chcecie dzisiaj do tej 10 000 strony dobic?
A ja widzialam dzisiaj Paszczakowego Adasia
Nie bede Wam tego opowiadac, ale po tej wizycie sama sobie nadalam toxic cioci. Ciocia dobra rada, w morde jeza. To ja.
Donosze ze Paszczak wyglada zajebiscie i spisuje sie w nowej roli takowoz. (tak sie to dziwne slowo pisze bynajmniej?)
mamatrojki80, Sabina, BISCA, Dziobak, anna maria, Heretyczka, Arwena, Krakonka, chruszczow, gretka, efcia, moremi, macduska, Bozia3, megan8, iwcia77, Mega, Zofia8, SolarPolar, kapturnica, caffe, Parka, Reni, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:No kurwa do nocy sie beda nade mna znecac !
Czy Rosol byl z zoltymi okami na wierzchu, marcheawka, grzybem i zielona pietruszka? MmmmmmmmmmmmmZachcianki ciągle pierwsza klasa
BISCA, chruszczow, moremi, Mega, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Na biednego nie trafiło
mamatrojki80, BISCA, chruszczow, kkisia, moremi, anna maria, Bozia3, iwcia77, Mega, kapturnica, caffe, Parka, Reni lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Nawet mnie denerwuj.
A kto mnie namowil na szampony po 4 dychy?01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Witam z wieczora.
Nie mam pojęcia co sie tutaj dzieje, na czytanie na bieżąco brak czasu, nie mowiąc o nadrabianiu.
Bliska77, moja ovufriendowa siostro bliźniaczko, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.malgos741, Sabina, Heretyczka, Simba, Arwena, BISCA, moremi, chruszczow, gretka, kkisia, efcia, anna maria, macduska, Mega, Zofia8, Parka lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Ja byłam dziś znowu w lumpeksie, tam jest wybitnie tanio
ale mi to pasuje.... bo ja nie prowadzę konsumpcyjnego trybu życia
Ja się staram nie konsumować bez sensu. Teraz to ze względu na finanse, ale wcześniej już zawsze starałam się kupować rzeczy z drugiej ręki, szczególnie takie, które na krótko są potrzebne. Zawsze też szukałam przedmiotów dobrej jakości, żeby długo posłużyły. Ciuchy zawsze okazyjnie kupuję, albo w lumpeksach, bo mnie przerażają ceny. No, może nawet nie same ceny, ale stosunek ceny do jakości. Na zakupy chodzę z kartką, żeby nie kupować kupy niepotrzebnych rzeczy. A każde zakupy trzymam w przeglądarce co najmniej 3 dni, żeby dojrzećLubię ładne przedmioty, trochę rzeczy kolekcjonuję i tu nie mam wyrzutów sumienia, że wydaję. Długo nie moglam się przemóc z książkami - musiałam mieć nowe, dużo i jeszcze więcej. Ale potem zaczęłam kupować w antykwariatach, a teraz kupuję tylko te, które naprawdę bardzo chcę.
malgos741, Dziobak, Heretyczka, Arwena, BISCA, moremi, mamatrojki80, ComeToMeBaby, chruszczow, kkisia, Magdala, SolarPolar, kapturnica, Parka lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
anna maria wrote:Tez tak pomyslalam ale ta sylikonowa suka narzuca takie tempo ze nie jest latwo ,sprobuj .Teraz cwicze skalpel ale tez nie daje rady calego ,ale sie nie poddaje ,w przyszlym roku jade do Hiszpanii ,i nie mam zamiaru wystapic w stroju jednoczesciowym
.
Sabina, malgos741, BISCA, Krakonka, moremi, ComeToMeBaby, chruszczow, kkisia, anna maria, Mega, Reni lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Co Ty, ja sie tak tylko lansuje. Przeciez nie napisze, ze klepie biede mieszkajac NA ZACHODZIE!
A te szampony po 4 dychy to takie na lupiez czy do picia?
I 4 dychy to w jakiej walucie??malgos741, Simba, BISCA, moremi, chruszczow, kkisia, mamatrojki80, Mega, stara.krycha, Parka lubią tę wiadomość
-
Patrze na to zdjecie naszych lasek z Sopotu i se mysle: jak to mozliwe zeby w tym jednym wirtualnym miejscu trafilo sie na raz tyle wspanialych, pieknych, odwaznych, elokwentnych, inteligentnych, z poczuciem humoru kobiet trafilo? To sie nadaje do prasy!
malgos741, BISCA, Krakonka, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, mamatrojki80, anna maria, chruszczow, macduska, iwcia77, Bozia3, ania.g, Mega, Zofia8, kapturnica, stara.krycha, Parka, Reni, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Bisca Ty bycie ciężarówką masz we krwi
Zachcianki ciągle pierwsza klasa
Taa, tylko, ze na razie musze sobie radzic z nimi sama. Jak bede w ciazy, bede mogla oficjalnie kaprysicmalgos741, Sabina, efcia, kkisia, anna maria, chruszczow lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Witam z wieczora.
Nie mam pojęcia co sie tutaj dzieje, na czytanie na bieżąco brak czasu, nie mowiąc o nadrabianiu.
Bliska77, moja ovufriendowa siostro bliźniaczko, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.
A co tu sie dzieje?
Mysza1975 w ciazy. Maz jeszcze nie wieBISCA, Sabina, moremi, gretka, kkisia, chruszczow, Parka lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Tez tak pomyslalam ale ta sylikonowa suka narzuca takie tempo ze nie jest latwo ,sprobuj .Teraz cwicze skalpel ale tez nie daje rady calego ,ale sie nie poddaje ,w przyszlym roku jade do Hiszpanii ,i nie mam zamiaru wystapic w stroju jednoczesciowym
.
Heheheh... Może jednak postoję. Ja nawet nie chcę wiedzieć, co to ten skalpelDla mnie istnije tylko pilates a od 3 lat nie odpaliłam nagrania
Sporo chodzę. A dzisiaj to i tak nic z tego, bo ja anemiczka, więc w trakcie i po okresie to na piętro nie mogę wyjść za jednym razem. Nawet nie sprawdze co to
Jeszcze stoję na krawędzi dołka, to niebezpieczne
Dziobak, BISCA, anna maria, Zofia8, kapturnica lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Heheheh... Może jednak postoję. Ja nawet nie chcę wiedzieć, co to ten skalpel
Dla mnie istnije tylko pilates a od 3 lat nie odpaliłam nagrania
Sporo chodzę. A dzisiaj to i tak nic z tego, bo ja anemiczka, więc w trakcie i po okresie to na piętro nie mogę wyjść za jednym razem. Nawet nie sprawdze co to
Jeszcze stoję na krawędzi dołka, to niebezpieczne
Moze bede miala jeszcze jedna na koncie do nieba fit!BISCA, ComeToMeBaby, kkisia, Krakonka, chruszczow, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Nie gadaj, blizniaki masz! Stac cie, znaczy kasy jak lodu! I konto a la zaskorniak w Szwajcarii
A te szampony po 4 dychy to takie na lupiez czy do picia?
I 4 dychy to w jakiej walucie??
Wiesz ile kosztuje Nutramigen? Faken, a ja myslalam ze moj tusz do rzes jest drogi. A Leon mi taki tusz raz w tygodniu wypija. Juz taniej by bylo gdyby to dziecko jadlo foie grasmalgos741, moremi, kkisia, Dziobak, iwcia77, Mega, SolarPolar, stara.krycha lubią tę wiadomość