X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nawet mnie denerwuj.
    A kto mnie namowil na szampony po 4 dychy? :-P

Na biednego nie trafiło :-)

Simba, anna maria, chruszczow, kkisia, moremi, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu! Jak mozna tyle pisac?
    Czy Wy chcecie dzisiaj do tej 10 000 strony dobic? O.o

A ja widzialam dzisiaj Paszczakowego Adasia <3
    Nie bede Wam tego opowiadac, ale po tej wizycie sama sobie nadalam toxic cioci. Ciocia dobra rada, w morde jeza. To ja.
    Donosze ze Paszczak wyglada zajebiscie i spisuje sie w nowej roli takowoz. (tak sie to dziwne slowo pisze bynajmniej? ;) )

mamatrojki80, Sabina, BISCA, Dziobak, anna maria, Heretyczka, Arwena, Krakonka, chruszczow, gretka, efcia, moremi, macduska, Bozia3, megan8, iwcia77, Mega, Zofia8, SolarPolar, kapturnica, caffe, Parka, Reni, paszczakin lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    No kurwa do nocy sie beda nade mna znecac !

Czy Rosol byl z zoltymi okami na wierzchu, marcheawka, grzybem i zielona pietruszka? Mmmmmmmmmmmmm
    Bisca Ty bycie ciężarówką masz we krwi :) Zachcianki ciągle pierwsza klasa :D

BISCA, chruszczow, moremi, Mega, Zofia8 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Na biednego nie trafiło :-)
    Co Ty, ja sie tak tylko lansuje. Przeciez nie napisze, ze klepie biede mieszkajac NA ZACHODZIE! ;)

mamatrojki80, BISCA, chruszczow, kkisia, moremi, anna maria, Bozia3, iwcia77, Mega, kapturnica, caffe, Parka, Reni lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nawet mnie denerwuj.
    A kto mnie namowil na szampony po 4 dychy? :-P
    to co żeś kupiła? he he

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • mysza1975 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z wieczora.

Nie mam pojęcia co sie tutaj dzieje, na czytanie na bieżąco brak czasu, nie mowiąc o nadrabianiu.

Bliska77, moja ovufriendowa siostro bliźniaczko, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.

malgos741, Sabina, Heretyczka, Simba, Arwena, BISCA, moremi, chruszczow, gretka, kkisia, efcia, anna maria, macduska, Mega, Zofia8, Parka lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna maria mowisz o tym?
    https://www.youtube.com/watch?v=cfngaRUu5hk

• Krakonka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Ja byłam dziś znowu w lumpeksie, tam jest wybitnie tanio ;-) ale mi to pasuje.... bo ja nie prowadzę konsumpcyjnego trybu życia ;-)

Ja się staram nie konsumować bez sensu. Teraz to ze względu na finanse, ale wcześniej już zawsze starałam się kupować rzeczy z drugiej ręki, szczególnie takie, które na krótko są potrzebne. Zawsze też szukałam przedmiotów dobrej jakości, żeby długo posłużyły. Ciuchy zawsze okazyjnie kupuję, albo w lumpeksach, bo mnie przerażają ceny. No, może nawet nie same ceny, ale stosunek ceny do jakości. Na zakupy chodzę z kartką, żeby nie kupować kupy niepotrzebnych rzeczy. A każde zakupy trzymam w przeglądarce co najmniej 3 dni, żeby dojrzeć :) Lubię ładne przedmioty, trochę rzeczy kolekcjonuję i tu nie mam wyrzutów sumienia, że wydaję. Długo nie moglam się przemóc z książkami - musiałam mieć nowe, dużo i jeszcze więcej. Ale potem zaczęłam kupować w antykwariatach, a teraz kupuję tylko te, które naprawdę bardzo chcę.

malgos741, Dziobak, Heretyczka, Arwena, BISCA, moremi, mamatrojki80, ComeToMeBaby, chruszczow, kkisia, Magdala, SolarPolar, kapturnica, Parka lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Tez tak pomyslalam ale ta sylikonowa suka narzuca takie tempo ze nie jest latwo ,sprobuj .Teraz cwicze skalpel ale tez nie daje rady calego ,ale sie nie poddaje ,w przyszlym roku jade do Hiszpanii ,i nie mam zamiaru wystapic w stroju jednoczesciowym :-).
    Alez mnie rozbawilas ta sylikonowa suka :)

Sabina, malgos741, BISCA, Krakonka, moremi, ComeToMeBaby, chruszczow, kkisia, anna maria, Mega, Reni lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Co Ty, ja sie tak tylko lansuje. Przeciez nie napisze, ze klepie biede mieszkajac NA ZACHODZIE! ;)
    Nie gadaj, blizniaki masz! Stac cie, znaczy kasy jak lodu! I konto a la zaskorniak w Szwajcarii :P
    A te szampony po 4 dychy to takie na lupiez czy do picia?
    I 4 dychy to w jakiej walucie??

malgos741, Simba, BISCA, moremi, chruszczow, kkisia, mamatrojki80, Mega, stara.krycha, Parka lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrze na to zdjecie naszych lasek z Sopotu i se mysle: jak to mozliwe zeby w tym jednym wirtualnym miejscu trafilo sie na raz tyle wspanialych, pieknych, odwaznych, elokwentnych, inteligentnych, z poczuciem humoru kobiet trafilo? To sie nadaje do prasy!

malgos741, BISCA, Krakonka, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, mamatrojki80, anna maria, chruszczow, macduska, iwcia77, Bozia3, ania.g, Mega, Zofia8, kapturnica, stara.krycha, Parka, Reni, paszczakin lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Bisca Ty bycie ciężarówką masz we krwi :) Zachcianki ciągle pierwsza klasa :D

Taa, tylko, ze na razie musze sobie radzic z nimi sama. Jak bede w ciazy, bede mogla oficjalnie kaprysic ;-)

malgos741, Sabina, efcia, kkisia, anna maria, chruszczow lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Witam z wieczora.

Nie mam pojęcia co sie tutaj dzieje, na czytanie na bieżąco brak czasu, nie mowiąc o nadrabianiu.

Bliska77, moja ovufriendowa siostro bliźniaczko, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.
    Czyli ze tez masz urodziny? Wszystkiego najlepszego! :)
    A co tu sie dzieje?
    Mysza1975 w ciazy. Maz jeszcze nie wie

BISCA, Sabina, moremi, gretka, kkisia, chruszczow, Parka lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Luna76 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy dziewczyny

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Tez tak pomyslalam ale ta sylikonowa suka narzuca takie tempo ze nie jest latwo ,sprobuj .Teraz cwicze skalpel ale tez nie daje rady calego ,ale sie nie poddaje ,w przyszlym roku jade do Hiszpanii ,i nie mam zamiaru wystapic w stroju jednoczesciowym :-).

Heheheh... Może jednak postoję. Ja nawet nie chcę wiedzieć, co to ten skalpel :) Dla mnie istnije tylko pilates a od 3 lat nie odpaliłam nagrania :/ Sporo chodzę. A dzisiaj to i tak nic z tego, bo ja anemiczka, więc w trakcie i po okresie to na piętro nie mogę wyjść za jednym razem. Nawet nie sprawdze co to :) Jeszcze stoję na krawędzi dołka, to niebezpieczne :)

Dziobak, BISCA, anna maria, Zofia8, kapturnica lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i Bliska! Dzie sie ukrywasz? Dawaj chodz z szampanem ino migiem

moremi, kkisia, chruszczow, Mega, Zofia8, stara.krycha lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Heheheh... Może jednak postoję. Ja nawet nie chcę wiedzieć, co to ten skalpel :) Dla mnie istnije tylko pilates a od 3 lat nie odpaliłam nagrania :/ Sporo chodzę. A dzisiaj to i tak nic z tego, bo ja anemiczka, więc w trakcie i po okresie to na piętro nie mogę wyjść za jednym razem. Nawet nie sprawdze co to :) Jeszcze stoję na krawędzi dołka, to niebezpieczne :)
    Karkowka, skalpel to pilates!! Ha! mam cie! teraz musisz zaczac cwiczyc!
    Moze bede miala jeszcze jedna na koncie do nieba fit! ;)

BISCA, ComeToMeBaby, kkisia, Krakonka, chruszczow, megan8 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Nie gadaj, blizniaki masz! Stac cie, znaczy kasy jak lodu! I konto a la zaskorniak w Szwajcarii :P
    A te szampony po 4 dychy to takie na lupiez czy do picia?
    I 4 dychy to w jakiej walucie??
    No wlasnie liczylam, ze na nich cos wiecej wyrwe, ale szalu nie ma.
    Wiesz ile kosztuje Nutramigen? Faken, a ja myslalam ze moj tusz do rzes jest drogi. A Leon mi taki tusz raz w tygodniu wypija. Juz taniej by bylo gdyby to dziecko jadlo foie gras O.o

malgos741, moremi, kkisia, Dziobak, iwcia77, Mega, SolarPolar, stara.krycha lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska sto latek <3

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, zdjecie z Sopotu rewelacja. Jestem z Was dumna.

malgos741, Simba, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, gretka, chruszczow, Dziobak, iwcia77, Zofia8 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
‹‹ 9122 9123 9124 9125 9126 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ