35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:brokul
A poza tym to byla taka forma stylistyczna - Krakonka na pewno ma dla niej jakas fachowa nazwe. Ze z jednej strony borkulek a za chwile rzygi.Heretyczka, anna maria, moremi, kkisia, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
chruszczow wrote:a może już nie ma takiej ekscytacji jak przy pierwszym?
EEe, mysle ze ekscytacja jest, bo dziewczyny maja spora roznice wieku pomiedzy starszymi dziecmi a tym najmlodszym. U mnie tez byloby 10 lat roznicy, wiec wszystko od nowafajnie
chruszczow, kapturnica, moremi, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Smaka na zupy i polskie jedzenie mam zawsze (mozna skreslic "polskie")
Z objawow to mam mdlosci
Tzn serio mam mdlosci. Czy progesteron dopochwowo moze to prowokowac, bo na ciazowe to o wiele za wczesnie
Jak zniszczylam acetonem nowiuski odkurzacz, to byla awantura z trzaskaniem drzwi i wychodzeniem z domuanna maria, chruszczow, moremi, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
poprostu brokulek im nie przypasil
a forma bardzo piekna
Simba wrote:On byl maly.
A poza tym to byla taka forma stylistyczna - Krakonka na pewno ma dla niej jakas fachowa nazwe. Ze z jednej strony borkulek a za chwile rzygi.malgos741, kapturnica, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziołchy przyznac sie która mi zaproszenia na fb przysmigała ? Bo mam 2 od pani D i pani I
O mam pania I rozpracowałam po miejscu zamieszkaniaAle pani D ktora to ?? Pasuje przynajmniej weidziec kogo sie frienduje hehe
Ha zatrybiłam od kogo juzWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 21:54
Parka, Dziobak, moremi, malgos741, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:U mnie dziecko nic nie wyciaga. Kase z konta chyba, bo energii wiecej jakos nie. I cierpliwosci tez jakos wiecej nie jest, ze dojrzale to macierzynstwo, czy co. Za to wiecej olewam. Je ta kore, to niech je. Z corka w tym wieku to juz malowanie palcami bylo, ciastolina, trening mowy. Teraz? Stuka mlody klockiem o klocek, to niech stuka. Grunt, ze chwila spokoju jest. Klade to na karb wieku, patrz starosci.
O kurde, to aż tak może być?Luna76 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIvo cudny, Iwcia ma zajebiste kocie oko, Dorbie bardzo młodo i naturalnie wygląda (tak lubię), no, a Aasiula jest laska, ale o tym już było milion razy pisane
Parka, anna maria, chruszczow, malgos741, efcia, ComeToMeBaby, moremi, Arwena, kkisia, Sabina, Simba, BISCA, gretka, gosia7122, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:O kurde, to aż tak może być?
Parka, anna maria, chruszczow, mamatrojki80, moremi, kkisia, Sabina, BISCA, Magdala, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Dziołchy przyznac sie która mi zaproszenia na fb przysmigała ? Bo mam 2 od pani D i pani I
O mam pania I rozpracowałam po miejscu zamieszkaniaAle pani D ktora to ?? Pasuje przynajmniej weidziec kogo sie frienduje hehe
Nie ja bo znam tylko Kaptura, a nie wiem kto sie za nim kryjekapturnica, chruszczow, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ja od progesteronu jakiej depresji dostalam ,strasznie mi na Psyche zle dzialal .Simba wrote:No ja bardzo zle progesteron znosilam.
Jak zniszczylam acetonem nowiuski odkurzacz, to byla awantura z trzaskaniem drzwi i wychodzeniem z domuchruszczow, Krakonka, Simba, Luna76 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dziołchy przyznac sie która mi zaproszenia na fb przysmigała ? Bo mam 2 od pani D i pani I
chruszczow lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziobak wrote:Ej, ale nie mowie, ze nie jest fajnie, bo jest! Jest super, bo co moze byc lepszego, niz takie male usmiechniete pysio z rana? Ale bywa ciezko, zeby wszystko ogarnac i iec chwilke dla siebie, bo mi to chyba najbardziej doskwiera. A jeszcze do pracy nie wrocilam... No i moje szczescie, ze duza i pomocna corke mam, bez niej byloby lipnie.
Ok, chyba ogarniam, u mnie dzieciaki na pewno bylyby bardzo chetne do pomocy bo chca bobasaanna maria, chruszczow, moremi, Dziobak, kkisia lubią tę wiadomość
-
Widzialyscie porade na ovu?
Jeśli marzysz o bliźniętach, czas działa na Twoją korzyść. Im kobieta starsza, tym szansa na ciążę mnogą wzrasta.
Cos wiem, na ten temat.
Ciekawe dlaczego tak sie dzieje...malgos741, anna maria, efcia, chruszczow, Arwena, kkisia, Krakonka, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Zofia8 wrote:Widzialyscie porade na ovu?
Jeśli marzysz o bliźniętach, czas działa na Twoją korzyść. Im kobieta starsza, tym szansa na ciążę mnogą wzrasta.
Cos wiem, na ten temat.
Ciekawe dlaczego tak sie dzieje...chruszczow lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017