35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziaj z przyjemnych spraw to maz wraca - dwa tygodnie odpoczynku od niego to nawet sie steskilam. Ze spraw mniej przyjemnych mam dzisiaj biopsje guzka tarczycy- czuje niepokoj!
Sabina, Aasiula, stara.krycha, ComeToMeBaby, efcia, dorbie, moremi, kkisia, Simba, Reni, Zofia8, gretka, BISCA, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
chruszczow wrote:a co byś kupiła -
małą ale z dużą ilością pąków
czy dwa razy większą która ma mniej pąków za tą samą cenę
Chruszczu, moja ma nowe paki, właśnie sprawdziłam. Takze jak nie ukatrupisz to można duża, paki się dorobiachruszczow lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Dziaj z przyjemnych spraw to maz wraca - dwa tygodnie odpoczynku od niego to nawet sie steskilam. Ze spraw mniej przyjemnych mam dzisiaj biopsje guzka tarczycy- czuje niepokoj!
SolarPolar, Aasiula, ComeToMeBaby, efcia, moremi, kkisia, chruszczow, gretka, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Z ogrodowych spraw, to ja spieprzylam sprawę z bzem-nie obcielam kwiatów jak przekwitl w zeszłym roku i w tym chyba już nie ich nie będzie. A u sąsiadów tak pięknie kwitnie.. Dupa..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 06:03
SolarPolar, Sabina, Aasiula, kkisia, moremi, chruszczow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPolar trzymaj się
Piątek!
A ją będę mieć huj nie weekend. Jutro jedziemy na wesele. Nie lubię, no jest daleko i będziemy Zależni od reszty ( jest wynajęty bus). Matko, jeszcze fryzjera muszę jutro odbebnica tak bym chciała zająć się trawnikiem, domem, odpocząć na lezaku;-)
SolarPolar, paszczakin, Aasiula, kapturnica, Arwena, stara.krycha, efcia, caffe, dorbie, kkisia, moremi, mamatrojki80, macduska, Simba, malgos741, chruszczow, gretka, megan8, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Lo Bosz I to tak "na trzezwo"?
Sabina, Aasiula, kapturnica, efcia, moremi, kkisia, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo czesc. Piatek, co nie zmienia faktu, ze poranki sa najgorsza czescia dnia. Na szczescie jak sie dobudze, bedzie z gorki. Milego!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 07:27
Aasiula, kkisia, moremi, chruszczow, Magdala, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:Asiula mierzyłaś się 5 maja ?? czy coś przegapiłam?
czekam do poniedzialku I robie pomiary
Wlazlam na wage bo noe wytrzymalam I jest 1 kg mniejWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 07:34
ComeToMeBaby, efcia, dorbie, moremi, kkisia, megan8, Mega lubią tę wiadomość