35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki
ale mi sie wstawać nie chciało...
Polar powodzenia na biopsji.
ComeToMeBaby, Elfik, efcia, SolarPolar, Arwena, chruszczow, Magdala, Aasiula, kkisia, macduska, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Reni wrote:pytanie do psychofanek chodakowskiej
piszecie, że trenujecie codziennie
kiedy jest czas na regenerację mięśni?????? -
ale jak co drugi dzień to ja to rozumiem
teorię mam opanowaną
moje pytanie dotyczyło ćwiczenia codziennego
no chyba, że ćwiczy się codziennie, ale rusza się inne partię mięśni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 09:38
megan8, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ja nie. Pisałam, że mam biało czarny strój.
Heh, jak znam życie to pewnie zaraz będzie wysyp zdjęć w takich strojach...
Zaraz zaraz, a czy czasem to nie Morka pisała o takim kolorowym stroju?Ale to by było chyba zdjęcie sprzed ciąży?
A co Wy tu o jakiejś kulturystyce od rana? O śluzach, temperaturach i bzykach ma byćkapturnica, efcia, chruszczow, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Kometa w sumie do Ciebie, ale i reszcie też się może przydać w innej sprawie
trafiłam na fajny art. i muszę sobie też wydrukować podstawę prawną
Z siostrą łazimy po sklepach,bo szukamy sukni ślubnej i w salonach zabraniają nam zrobić zdjęcie. W sumie jest to ważne, bo można porównać, w której lepiej się wygląda
Tłumaczą się ochroną bla bla.. przecież ten model sukni można znaleźć w necie, więc jak konkurencja chce spapugować to i tak to zrobi
Byłyśmy w salonie V. Piekut ( dupy nie urywa) i tam też nam zabroniono (a przyszłyśmy z wydrukowaną fotografią sukni, którą chcemy przymierzyć hahaha)
http://www.poradyherrbaty.pl/2015/03/czy-mozna-robic-zdjecia-w-sklepie.htmlmoremi, ComeToMeBaby, chruszczow lubią tę wiadomość
-
Witam - nie mam czasu pisać - bo nic innego nie robię, tylko nadrabiam,,na dodatek tak ciulowo - że nie widzę już żadnych zdjęc...
Podobnie jak Pani - proszę o zdjęcie z Sopotu - dajcie spokój = jak tak można wrzucić zdjęcie na 5 min. - to nieludzkie jest....efcia, Simba, Reni, chruszczow, Magdala, gretka, kkisia, stara.krycha, inessa, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Dobra, chceta o temperaturach?!
Ok.
Czy po zastosowaniu antybiotyku w piczkinsie może spaść temperatura z normalnej do poniżej normalnej? Z 36,7 do 36,4? HmmmComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:Witam - nie mam czasu pisać - bo nic innego nie robię, tylko nadrabiam,,na dodatek tak ciulowo - że nie widzę już żadnych zdjęc...
Podobnie jak Pani - proszę o zdjęcie z Sopotu - dajcie spokój = jak tak można wrzucić zdjęcie na 5 min. - to nieludzkie jest....Zofia8, efcia, Simba, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ale to jest normalna temperatura w pierwszej części cyklu. Ja zazwyczaj na czas @ odstawiałam termometr, bo te temperatury zaburzają obraz.
Ja też nie mierzę w trakcie @, dzisiaj 10dc.chruszczow lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Witam - nie mam czasu pisać - bo nic innego nie robię, tylko nadrabiam,,na dodatek tak ciulowo - że nie widzę już żadnych zdjęc...
Podobnie jak Pani - proszę o zdjęcie z Sopotu - dajcie spokój = jak tak można wrzucić zdjęcie na 5 min. - to nieludzkie jest....chruszczow, Bozia3, Zofia8, moremi, Mega lubią tę wiadomość