35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej!
Ostatni dzień mojego urlopu
Ale to nic, czas leci, idzie ku lepszemu i z kolanem mojego męża i tak w ogóle wiosna jest cudowna. Wczoraj opaliłam sobie w ogrodku plecki oczywiście klasycznie kedźwie i brązowy paseczek nad spodniami.
Anna.maria, zdjęcia ślubne już zrobiłam, powinnam wstawic dzis lub jutroComeToMeBaby, moremi, efcia, kkisia, Aasiula, Arwena, chruszczow, Magdala, gretka, Mega lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Doobry
Idę do domu
BryNatka_79, efcia, kkisia, Aasiula, kapturnica, ComeToMeBaby, Zofia8, chruszczow, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Kkisia, piękna rocznica
Kurde no
A musze wam powiedziec
ze oni nic nie wiedza o imprezie
Zorganizowalismy wszystko z siostra mojego za ich plecami
Bedzie niespodziankaComeToMeBaby, kapturnica, Elfik, moremi, efcia, chruszczow, Magdala, gretka, Aasiula, Zofia8, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:W godzinach pracy wiec glupio tak walnac kielicha i zionac lekarzowi alkoholem. Nie daja znieczulenia twierdza ze to nic nie boli - jakos nie wierze.
Naprawdę nie boli.
Nic a nic
Jest trochę dziwne uczucie jak igła wchodzi, ale jest cienka i bardziej poczujesz lekki nacisk na skórę niż cokolwiek innego.
Trzymam kciukimoremi, SolarPolar, chruszczow, Magdala, Aasiula, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
i Bry
nie pisać tyle o ćwiczeniach, wagach, bo zawsze chce się wycofać myśląc w pomroczności niejasnej, że weszłam na fanpage koniowatej a nie mój ulubiony wątek pitu-pitu..
ComeToMeBaby, kkisia, moremi, kapturnica, efcia, Simba, Magdala, gretka, Aasiula, macduska, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wiedźmy
idę doczytać, bo ostatnio nie mam weny twórczej, żeby zaglądać do Was wieczorami
wczoraj siłka, potem strzyżenie psa (bo mojego atopika tak wysypało, że musiałam go pojechać na krótko, żeby skóra odetchnęła - współczuję Wam alergiczkom, Waszym dzieciakom alergikom..jebane pyłki sryłki)kkisia, moremi, ComeToMeBaby, Bozia3, ania.g, efcia, Simba, Bliska 77, paszczakin, Arwena, chruszczow, Magdala, gretka, megan8, Aasiula, stara.krycha, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jakim to trzeba być leniwcem, żeby kogla robić w thermomixie
Luna76 wrote:No, ja też mam, właśnie zjadłam kogel-mogel z Thermomixa z 3 jaj - pyyyyyyyychaaaaaa!!! To tak na otarcie łez... @ się zbliża ;.(moremi, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość
-
pytanie do psychofanek chodakowskiej
piszecie, że trenujecie codziennie
kiedy jest czas na regenerację mięśni??????Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 08:52
Elfik, efcia, paszczakin, Arwena, chruszczow, kkisia lubią tę wiadomość