35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:To jest nie fair, po prostu
Ps.Jak podpisywałam papiery do klasy nie było dopisane drobnym druvzkiem ,że trzaefcia, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość
-
A ja to bym nagane dala tym co brzuchow nie chca pokazac. Lacznie z relegowaniem. A czy my to w ogole wiemy czy one w cionzy som? Suwaczek to se kazdy moze wstawic i mowic, ze rzyga.
Starszyzna klasy brzuchy pokazywala, to chyba oczywiste, ze trza, bo regulamin klasy tak mowi!
Dla niesmialych opcja - brzuch ubrany. Ale musi byc zaswiadczenie o niesmialosci.Luna76, Simba, chruszczow, Magdala, megan8, ComeToMeBaby, Aasiula, paszczakin, Bozia3, kkisia, macduska, moremi, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeeee tam niech mamuśki po ciążach brzuchy pokażą (opócz Dziobaka, ona jest fit forever), co tu ciekawego w wydętych brzuchach, zwisy i rozstępy po porodzie są fajne
Ja nie mam suwaków, więc mnie proszę nie nagabywać hehehehe.kapturnica, Dziobak, Simba, chruszczow, ComeToMeBaby, efcia, kkisia, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
szczałaś na test czy na negatyw???
zdecyduj się!
i kto w dzisiejszych czasach używa negatywu skoro mamy cyfrówki
weź sie
Luna76 wrote:Witam
Posłuchałam Was - zrobiłam test - negatyw. Plamię cały czas więc odstawiam lutkę i czekam na @. Kolejny cykl zmarnowany ;.(Arwena, Luna76, chruszczow, paszczakin, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ale co nie ejst fair Simba ??Przeciez nikt nikogo nie zmusza do niczego ?Kto chciał to sie pokazywał przecież .
Ps.Jak podpisywałam papiery do klasy nie było dopisane drobnym druvzkiem ,że trza
Bo zaraz zarobisz uwage w dzienniczkuDziobak, chruszczow, Reni, Aasiula, paszczakin, Bozia3, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybry..
Bozia Kajtek przystojniak
U mnie chyba skończyło się rumakowanie....chociaż nigdy przy lutce (a tym razem jeszcze zastrzykach) tak nagle tempka nie spadła ,dopiero po odstawieniu i to na 3 dzień gdzieś tak ...ehhhh do dupy to wszystko ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 11:14
Magdala, chruszczow, kapturnica, megan8, Bozia3, efcia, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam - dalej w dwupaku. Nic sie nie zmieniło cisza i spokoj. Mała leniuchuje z wyjsciem na swiat.
Suwak pokazuje niewłasciwą informację. Co to za suwak! Chyba nie mójchruszczow, Simba, Arwena, megan8, ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, kkisia, Zofia8, moremi, dorbie, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:eeee tam niech mamuśki po ciążach brzuchy pokażą (opócz Dziobaka, ona jest fit forever), co tu ciekawego w wydętych brzuchach, zwisy i rozstępy po porodzie są fajne
Ja nie mam suwaków, więc mnie proszę nie nagabywać hehehehe.
[/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 11:32
Arwena, mamatrojki80, chruszczow, Dziobak, Magdala, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
Czesc.
Zawsze jak przychodzi piatek to nie wiem za co sie zlapac. Czy gotowac, do ogrodka isc, na zakupy, sprzatac, filmy ogladac...bo chyba nie wszystko...piatka szkoda
Na pewno musze swoj koltun do ladu doprowadzic. Wieczorem idziemy z rewizyta do sasiadow.
chruszczow, megan8, Zofia8, moremi, stara.krycha, Elfik lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny