35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
chruszczow wrote:spodziewałam się zupełnie innego widoku
szczerze to się nastawiłam że późne dzieci niestety ale robią flaka w tym miejscu na zawsze:D
podnosisz mnie na duchu
Ale powiem Wam, ze mnie bardzo Dziobak, Aasiula i Efcia motywujaDziobak, megan8, chruszczow, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, efcia, Zofia8, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:O nie.
Z posladkami u mnie kompletna dupa.
Dostalam od jakiejs starej baby jak mialam 17 lat i tak mi zostaly.
Ale od poniedzialku do skalpa i weidera dorzucam brazylijskie poslady.
No i mam ambicje na killera. Ale wczoraj jak zrobilam 15 minut to bylam zmordowana.chruszczow, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Simba, a jakie Ty ćwiczenia na brzuch robisz? daj jakiś link czy co...
http://www.6weidera.com/cwiczenia.php
Dla mnie rewelacja tylko nudne.
Teraz robie 30 minut skalpela i zamiast brzuszkow koniowatej weidera wlasniemamatrojki80, megan8, chruszczow, Dziobak, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ale powiem Wam, ze mnie bardzo Dziobak, Aasiula i Efcia motywuja
mamatrojki80, Simba, Reni, chruszczow, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, efcia, moremi, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Bosz.... Myslalam, ze juz nigdy tego nie uslysze... I to od Szaron z nogą... Lzy mi leca po policzkach ze szczescia. O matulu...
No kurde ja Twój prawie wyznawca chyba też się liczę....
Dziobak, chruszczow, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Dziś sprzątanie, jutro goście. Odkąd mieszkamy sami w tym fajnym miejscu ciągle mamy gości. Jutro będą wyjątkowi goście bo mieszkali tu jako dzieci. Na stałe mieszkają gdzieś poza PL a teraz przyjechali na pogrzeb matki. Dom jest pięknie wyremontowany, więc jest co oglądać. Wielkie sprzątanie i tak staram się robić w piątki więc wielkiego pogromu nie ma.megan8, Magdala, chruszczow, ola_35, Aasiula, kkisia, efcia, moremi, gretka, Bozia3, inessa lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny