35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala wrote:Fajne, fajne, ale kto jest kto, bo ja nowsza. Domyslam sie, ze w srodku to Asiula. Mam racje, mam?
z lewej ,patrzac na zdjecie Dorbie a po prawej Iwcia i słodki Ivo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 12:35
megan8, Magdala, chruszczow, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Mustela w ciazy i tysiac wyrzeczen, potu i lez po
Mustela srela, jej używałam, bio oil używałam i jeszcze czasami trzeci w ciągu dnia, a brzuch jak zebra. Przytyłam 9kg. Dobre geny masz i tyle.kapturnica, chruszczow, Reni, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, Zofia8, moremi, gretka, Elfik lubią tę wiadomość
-
Hehe, to jest pierwsze, co bym pokazała, bo cycki mam dalej zajebiste
Nie to ze Wam pokaże, ale prędzej to niż zebrechruszczow, Aasiula, Simba, efcia, moremi, macduska, gretka, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Mustela srela, jej używałam, bio oil używałam i jeszcze czasami trzeci w ciągu dnia, a brzuch jak zebra. Przytyłam 9kg. Dobre geny masz i tyle.
Moze tez wlasnie przez to ze cale zycie tyje i chudne, skora na brzuchu przyzwyczajona do takich akcji, ale wydaje mi sie ze to moze byc zasluga kilku lat cwiczen jeszcze przed ciaza.Aasiula, chruszczow, efcia, moremi, ania.g, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Hehe, to jest pierwsze, co bym pokazała, bo cycki mam dalej zajebiste
Nie to ze Wam pokaże, ale prędzej to niż zebre
Ja cyckow nie mialam. Nie mialam zajebistych, w dodatku te ktore mialam jeszcze mi troche zeskarpecialy od tego dwumiesiecznego ciumkania twixow.
Ale zrobie sobie! Tylko musze juz wszystkich urodzic.Aasiula, megan8, Magdala, chruszczow, Reni, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, moremi, gretka, Dziobak, Bozia3, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie musiałaś tego mówić
miałam nadzieję
paszczakin wrote:Mustela srela, jej używałam, bio oil używałam i jeszcze czasami trzeci w ciągu dnia, a brzuch jak zebra. Przytyłam 9kg. Dobre geny masz i tyle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 12:51
mamatrojki80, chruszczow, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość