35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:aaa Bozia te kajtkowe buty sama robiłaś? na okrętkę?
. Babcia poszperała i znalazła jego buty pierwsze - jedyne, które nie spadały..
No i się sprawdziły
na dodatek bardzo mi się podobają - mięciutka skóra brązowo kremowa przeszyta sznurkiem...
więc w nich łazi...
Aasiula, megan8, Arwena, kkisia, Simba, chruszczow, Reni, moremi, gretka, ania.g, paszczakin, Elfik, inessa, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ale co nie ejst fair Simba ??Przeciez nikt nikogo nie zmusza do niczego ?Kto chciał to sie pokazywał przecież .
Ps.Jak podpisywałam papiery do klasy nie było dopisane drobnym druvzkiem ,że trzamegan8, kkisia, Simba, chruszczow, Reni, moremi, gretka, macduska, Dziobak lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Zagadka: kto to jest beates? Zalajkowala mi posta na 9335 i tyle ja widzieli?
Nawet nie wiedziałam ,że polubiłam.
Kiedyś już się tu witałam. Ale to było dawno i nie byłam zbyt aktywną forumowiczką , wiec nikt tego nie pamięta.
Ciąży nadal brak. Byłam ciekawa jak potoczyły się losy piszących tu dziewczyn i od niedawna znów podczytuję to forum. Teraz już jawnie
Ps. witam
efcia, SolarPolar, kkisia, Magdala, Zofia8, chruszczow, Reni, moremi, ania.g, macduska, stara.krycha, kapturnica, inessa, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:to jest cała historia....jak już pisałam - wszystkie buty mu spadają - ponieważ on je ściąga, dodatkowo ma wysokie podbicie. "Chodzil" w skarpetkach. Okazało się, że 47 lat temu podobny problem miał jego ojciec
. Babcia poszperała i znalazła jego buty pierwsze - jedyne, które nie spadały..
No i się sprawdziły
na dodatek bardzo mi się podobają - mięciutka skóra brązowo kremowa przeszyta sznurkiem...
więc w nich łazi...
Uwielbiam takie historie. Brawo dla babci.
Buty schowaj dla nastepnych pokolenmegan8, chruszczow, kkisia, macduska, Bozia3 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Zofia8 wrote:Moze i skuteczny ale zawiera jakis skladnik, ktorego nie powinny stosowac ciezarne. Chociaz to produkty dla ciezarnych...
Zofia8, Simba, chruszczow, kkisia, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Moze i skuteczny ale zawiera jakis skladnik, ktorego nie powinny stosowac ciezarne. Chociaz to produkty dla ciezarnych...
Zoska, powiedz ze zartowalas?
Ty myslisz ze te skladniki NAPRAWDE dzialaja? Na korzysc lub nie?
Przeciez gdyby tak bylo, nie mialabym tradziku (a wlasnie - nie mam ostatnio) od 20 lat, zmarszczek, cellulitu...chruszczow, kkisia, megan8, mamatrojki80, Reni, moremi, ania.g, macduska, paszczakin, Bozia3, Elfik, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Prosze bardzo. I to nie jest moje ostatnie slowo
[/url]chruszczow, mamatrojki80, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
bosz.. jak ten czas leci
pamiętam jak seks robiłaś, a tu już takie duże dziecko
mój booooszBozia3 wrote:no duży jakiesik się robi...ale nie gruby...na szczęście....chruszczow, efcia, kkisia, mamatrojki80, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość