35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Gdyby nie to ,że Krycha mnie wsypała to nadal bym milczała.
Wracam do domu ok 18 . Potem obiad i inne prace domowe, więc ciężko mi znaleźć czas na forum . Dziś wyjątkowo jestem wcześniej w domu i szukając przepisu na obiad weszłam tutaj .
Mogę uczęszczać do tej szkoły zaocznie lub eksternistycznie ?
ania.g, gretka, chruszczow, Arwena, moremi, kkisia, stara.krycha, efcia, Reni, Bozia3, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, Zofia8, Mega, megan8, Parka lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:eeee etam
nie musisz się do wszystkiego odnosić
a teraz mów co się z Tobą działo
co w między czasie robiłaś w temacie starań (oprócz seksu..)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 21:20
moremi, macduska, kkisia, Magdala, efcia, stara.krycha, paszczakin, Zofia8, caffe, Mega, megan8, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Cześć Beatles
A! zdjęcie Simby widziałamgapa Arwena zacytowała 6389 stronie. Nie zaskoczyło mnie. Nic a nic
A dziewczyny w Sopocie widziałam wcześniej
Mustela mowicie? Idę poszukać
Kapta, obiecałam i nie dotrzymałam. Raz że chujowo się czuję, a dwa muszę poduszkę jakąś znaleźć, bo brzuch raz widać, a raz nie.Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Dasz rade
No wlasnie. Ja tu mam ogloszenie parafialne - kto ma rozmiar 40 na dole, a 38 na gorze? Bo przeciez moj cykl ciazowy sie zbliza, to mam ciuchy do oddania natenczas (wolski)
Jaaaaaaa!!!!!
Ale pewnie już za późno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 14:43
Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Ja pierdole
za chwile sie okaze ze tu wiecej takich kwiatkow
Ja nie podczytywalam
ujawnilam sie odrazu
a pozniej w miedzyczasie przeczytalam wszystko od poczatku
Ja też. A tu się okazuje że w krzakach siedzą jakieś cichociemne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 14:50
chruszczow, kkisia, gretka, kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
beates wrote:Przeszłam 5 IUI
Teraz przygotowuję się do IVFchruszczow, kkisia, Magdala, stara.krycha, Reni, gretka, beates, Zofia8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:I jeszcze nikogo nie ma...
Idę sobie.
Dusia, Zaraz kolejne cykle będą do wydania, to szykuj sięmacduska, kkisia, stara.krycha, kapturnica, Aasiula, Zofia8, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Dobry, pozniej was nadrobie.
Chcialam tylko zameldowac ze rosol nastawiony
Ide sie ubrac, bo jeszcze w pizamie. Kocham dlugie weekendychruszczow, moremi, kkisia, Simba, kapturnica, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybeates wrote:Nawet nie wiedziałam ,że polubiłam.
Kiedyś już się tu witałam. Ale to było dawno i nie byłam zbyt aktywną forumowiczką , wiec nikt tego nie pamięta.
Ciąży nadal brak. Byłam ciekawa jak potoczyły się losy piszących tu dziewczyn i od niedawna znów podczytuję to forum. Teraz już jawnie
Ps. witambeates lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Prrrrrrrrr...! Stój! Jaka narowista
Dusia, Zaraz kolejne cykle będą do wydania, to szykuj się
Ja biore.
Dzis przyjezdza do mojego lokalnego, polskiego centrum medycznego jakis spec od zachodzenia to sie umowilam przed chwila. Niech sie wypowie. I najlepiej zapyli.
A jajnik prawy mnie napierdziela od wczoraj. Kusi. Mialam w tym cyklu sie nie starac. Zobacze, co p. doktor wypatrzy.chruszczow, gretka, kkisia, moremi, macduska, ComeToMeBaby, inessa lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybeates wrote:Gdyby nie to ,że Krycha mnie wsypała to nadal bym milczała.
Wracam do domu ok 18 . Potem obiad i inne prace domowe, więc ciężko mi znaleźć czas na forum . Dziś wyjątkowo jestem wcześniej w domu i szukając przepisu na obiad weszłam tutaj .
Mogę uczęszczać do tej szkoły zaocznie lub eksternistycznie ?chruszczow, beates, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny