Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ot i nadrobilam, nawet odnioslam sie do tego i owego. Mozna? Mozna! :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 15:22

• Magdala Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chruszczow wrote:
    z tym kołtunem;)

I to gora i dol koltun jest :-D

chruszczow, moremi, Zofia8 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chruszczow wrote:
    przeczytałam nawet doniosłam na tego i owego
    już mi gula w gardle stanęła
    Az posta sprawdzilam, bo glowka boli po robocie i se mysle: ja takie cos napisalam? :O

moremi lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czyli seks nie będzie Ci już potrzebny ;-)
    Simba widzisz nie tylko my tak mamy

Beates to witaj w klubie
    Podziwiam 5 iui
    mi 2 wystarczyły, do 3 już nie podeszłam
    beates wrote:
    Przeszłam 5 IUI
    Teraz przygotowuję się do IVF

chruszczow, nick nieaktualny, beates, nick nieaktualny, moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a czyli seks nie będzie Ci już potrzebny ;-)
    Simba widzisz nie tylko my tak mamy

Beates to witaj w klubie
    Podziwiam 5 iui
    Czy Ty jestes mna? Bo ja tez po 2 IUI spasowalam...

Reni, moremi, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chruszczow wrote:
    dobra ide poudawać panią domu
    Gdzie leziesz, pisz, bijemy dzis do 9999 przeciez :-P

moremi, chruszczow lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vifon
    stara.krycha wrote:
    jaki rosol

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, chruszczow, kapturnica, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Ciebie widzę tak ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eda7ae2f1768.png http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ef1095c704ad.jpg
    hahaa2.gif
    stara.krycha wrote:
    Mam ochote zabic Cie za ten post. Jaki qrwa dlugi weekend, jaki rosol, jaka pizama? Ty sie tu normalnie psychicznie znecasz nad innymi! ;-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, chruszczow, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renek bo sex jest przereklamowany ;)

nick nieaktualny, beates, Reni, moremi, chruszczow, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wracając do tematu.. ;-)

pfffff

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf460fca7d96.jpg

stara.krycha wrote:
    jaki rosol

nick nieaktualny, nick nieaktualny, beates, moremi, chruszczow, Simba, Elfik, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ja Ciebie widzę tak ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eda7ae2f1768.png http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ef1095c704ad.jpg
    hahaa2.gif
    I slusznie :-)

Reni, moremi, chruszczow lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

Beates to witaj w klubie
    Podziwiam 5 iui
    mi 2 wystarczyły, do 3 już nie podeszłam[/QUOTE]

To nie do końca była moja decyzja .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 21:21

nick nieaktualny, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:
    Beates to witaj w klubie
    Podziwiam 5 iui

To nie do końca była moja decyzja . Mieszkam w Holandii. Tutaj przysługuje 6 razy IUI i 3 IVF.
    Moja lekarka uważa ,że trzeba wykorzystać wszystkie możliwości i nie chciała mnie skierować na in vitro wcześniej.[/QUOTE]
    To malpa nie kolezanka. U Niemcow tez jest podobny system, daja nawet 8 IUI. No chyba by mnie pogielo! Juz wolalam zaplacic prywatnie za IVF po drugiej porazce IUI.
    Edit: zamiast lekarka przeczytalam kolezanka. :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 15:42

moremi, chruszczow lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo masz na ichniejszy nfz?
    to spoko
    beates wrote:
    Beates to witaj w klubie
    Podziwiam 5 iui

To nie do końca była moja decyzja . Mieszkam w Holandii. Tutaj przysługuje 6 razy IUI i 3 IVF.
    Moja lekarka uważa ,że trzeba wykorzystać wszystkie możliwości i nie chciała mnie skierować na in vitro wcześniej.[/QUOTE]

nick nieaktualny, MartaDidi, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja czytalam ze na pojawianie sie rozstepow najwiekszy wplyw ma router i wi-fi w domu. Poza tym niedobrze jest jak kable elektryczne biegna w scianie przy ktorej jest lozko.

i wszystko kurde jasne!

Wiecie, ile ja mam tego w domu? Ja mam mauza informatyka, u mnie tylko lodowka na wi-fi nie jest jeszcze.. Ide walnac focha, ze moje rozstepy to jego wina! Dom caly mamy okablowany!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 16:35

nick nieaktualny, anna maria, Magdala, nick nieaktualny, gretka, Reni, moremi, chruszczow, Simba, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry ,piekna pogoda 18stp,az zal w domu siedziec :-)pol dnia spedzilam zn Helka w ogrodzie lazac i snujac projekty .milego popo.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, moremi, efcia, chruszczow, Simba, ComeToMeBaby, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Dobry ,piekna pogoda 18stp,az zal w domu siedziec :-)pol dnia spedzilam zn Helka w ogrodzie lazac i snujac projekty .milego popo.
    Sie nie obraz ino, ale juz od jakiegos czasu o tym mysle: ze co napiszesz "milego popo" to mi sie z dupa kojarzy, bo "Popo" to po szwabsku "pupa", a Ty tez w Niemczech, wiec ciagle widze dupe w Twoich postach :-)

anna maria, Reni, moremi, chruszczow, megan8 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:
    Przeszłam 5 IUI
    Teraz przygotowuję się do IVF

łoooo, to zadziala, jak u mnie! tez mialam 5 durnych inseminacji i potem tadam! Adas z IVF!

nick nieaktualny, beates, nick nieaktualny, anna maria, Reni, moremi, chruszczow, Simba, BISCA lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • beates Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    bo masz na ichniejszy nfz?
    to spoko

Tak. Dziś mam 4 dc. We wtorek idę na kolejne podglądanie jajek i potem punkcja. Bez znieczulenia oczywiście. strach pomyśleć.
    Ale wiecie, poiwiem Wam coś. Oni będą mi pobierać te jajka w moim szpitalu miejskim, a potem mąż ma z tym jechać do odległego o 50 km Roterdamu.

anna maria, moremi, efcia, chruszczow, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Sie nie obraz ino, ale juz od jakiegos czasu o tym mysle: ze co napiszesz "milego popo" to mi sie z dupa kojarzy, bo "Popo" to po szwabsku "pupa", a Ty tez w Niemczech, wiec ciagle widze dupe w Twoich postach :-)
    Sie ino nie obrazilam :-) teraz dopiero jak napisalas to skojarzyjam :-)

nick nieaktualny, moremi, chruszczow, megan8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 9162 9163 9164 9165 9166 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ