35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a czyli seks nie będzie Ci już potrzebny

Simba widzisz nie tylko my tak mamy
Beates to witaj w klubie
Podziwiam 5 iui
mi 2 wystarczyły, do 3 już nie podeszłam
beates wrote:Przeszłam 5 IUI
Teraz przygotowuję się do IVF
chruszczow, stara.krycha, beates, kkisia, moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzy Ty jestes mna? Bo ja tez po 2 IUI spasowalam...Reni wrote:a czyli seks nie będzie Ci już potrzebny

Simba widzisz nie tylko my tak mamy
Beates to witaj w klubie
Podziwiam 5 iui
Reni, moremi, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja Ciebie widzę tak

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eda7ae2f1768.png http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ef1095c704ad.jpg
stara.krycha wrote:Mam ochote zabic Cie za ten post. Jaki qrwa dlugi weekend, jaki rosol, jaka pizama? Ty sie tu normalnie psychicznie znecasz nad innymi!
stara.krycha, kkisia, moremi, chruszczow, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wracając do tematu..

pfffff
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf460fca7d96.jpg
stara.krycha wrote:jaki rosol
stara.krycha, kkisia, beates, moremi, chruszczow, Simba, Elfik, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybeates wrote:Beates to witaj w klubie
Podziwiam 5 iui
To nie do końca była moja decyzja . Mieszkam w Holandii. Tutaj przysługuje 6 razy IUI i 3 IVF.
Moja lekarka uważa ,że trzeba wykorzystać wszystkie możliwości i nie chciała mnie skierować na in vitro wcześniej.[/QUOTE]
To malpa nie kolezanka. U Niemcow tez jest podobny system, daja nawet 8 IUI. No chyba by mnie pogielo! Juz wolalam zaplacic prywatnie za IVF po drugiej porazce IUI.
Edit: zamiast lekarka przeczytalam kolezanka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 15:42
moremi, chruszczow lubią tę wiadomość
-
bo masz na ichniejszy nfz?
to spoko
beates wrote:Beates to witaj w klubie
Podziwiam 5 iui
To nie do końca była moja decyzja . Mieszkam w Holandii. Tutaj przysługuje 6 razy IUI i 3 IVF.
Moja lekarka uważa ,że trzeba wykorzystać wszystkie możliwości i nie chciała mnie skierować na in vitro wcześniej.[/QUOTE]
kkisia, MartaDidi, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja czytalam ze na pojawianie sie rozstepow najwiekszy wplyw ma router i wi-fi w domu. Poza tym niedobrze jest jak kable elektryczne biegna w scianie przy ktorej jest lozko.
i wszystko kurde jasne!
Wiecie, ile ja mam tego w domu? Ja mam mauza informatyka, u mnie tylko lodowka na wi-fi nie jest jeszcze.. Ide walnac focha, ze moje rozstepy to jego wina! Dom caly mamy okablowany!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 16:35
stara.krycha, anna maria, Magdala, kkisia, gretka, Reni, moremi, chruszczow, Simba, macduska, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
Dobry ,piekna pogoda 18stp,az zal w domu siedziec :-)pol dnia spedzilam zn Helka w ogrodzie lazac i snujac projekty .milego popo.
stara.krycha, mamatrojki80, kkisia, gretka, moremi, efcia, chruszczow, Simba, ComeToMeBaby, Aasiula, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySie nie obraz ino, ale juz od jakiegos czasu o tym mysle: ze co napiszesz "milego popo" to mi sie z dupa kojarzy, bo "Popo" to po szwabsku "pupa", a Ty tez w Niemczech, wiec ciagle widze dupe w Twoich postachanna maria wrote:Dobry ,piekna pogoda 18stp,az zal w domu siedziec :-)pol dnia spedzilam zn Helka w ogrodzie lazac i snujac projekty .milego popo.
anna maria, Reni, moremi, chruszczow, megan8 lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Przeszłam 5 IUI
Teraz przygotowuję się do IVF
łoooo, to zadziala, jak u mnie! tez mialam 5 durnych inseminacji i potem tadam! Adas z IVF!
stara.krycha, beates, kkisia, anna maria, Reni, moremi, chruszczow, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:bo masz na ichniejszy nfz?
to spoko
Tak. Dziś mam 4 dc. We wtorek idę na kolejne podglądanie jajek i potem punkcja. Bez znieczulenia oczywiście. strach pomyśleć.
Ale wiecie, poiwiem Wam coś. Oni będą mi pobierać te jajka w moim szpitalu miejskim, a potem mąż ma z tym jechać do odległego o 50 km Roterdamu.
anna maria, moremi, efcia, chruszczow, Arwena, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sie ino nie obrazilamstara.krycha wrote:Sie nie obraz ino, ale juz od jakiegos czasu o tym mysle: ze co napiszesz "milego popo" to mi sie z dupa kojarzy, bo "Popo" to po szwabsku "pupa", a Ty tez w Niemczech, wiec ciagle widze dupe w Twoich postach

teraz dopiero jak napisalas to skojarzyjam
stara.krycha, moremi, chruszczow, megan8, kkisia lubią tę wiadomość