35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo prosze, odkrylam wlasnie powod niepowodzenia IVF w moim przypadku: brak kolejnych przepisowych bezsensownych IUI. Glupia ja, chcialam szybciej, a wyszlo jak zwyklepaszczakin wrote:łoooo, to zadziala, jak u mnie! tez mialam 5 durnych inseminacji i potem tadam! Adas z IVF!
Reni, moremi, chruszczow, paszczakin, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Beates, zlituj sie z ta punkcja bez znieczulenia, mam dreszcze jak o tym mysle

To znaczy dadzą mi naproxen -ale to chyba nie można nazwać znieczuleniem. Boje się okropnie. Ale cóż - cel uświeca środki
nick nieaktualny, Reni, moremi, chruszczow, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-

oooo matko bosko przecież to jakaś rzeźnia i na dodatek na wynos
a mąż autem pojedzie czy autobusem
mam wizję jak się wydziera na ludzi.. "pani się nie pcha, ja wiozę jaja mojej żony"
albo "proszę uważać wiozę jaja, moje i żony"
beates wrote:Reni wrote:bo masz na ichniejszy nfz?
to spoko
Tak. Dziś mam 4 dc. We wtorek idę na kolejne podglądanie jajek i potem punkcja. Bez znieczulenia oczywiście. strach pomyśleć.
Ale wiecie, poiwiem Wam coś. Oni będą mi pobierać te jajka w moim szpitalu miejskim, a potem mąż ma z tym jechać do odległego o 50 km Roterdamu.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, efcia, gretka, chruszczow, nick nieaktualny, paszczakin, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
wszystkie tu nie są pierwszej świeżości

anna maria wrote:Jeszcze witam nowa kolezanke,czy moze stara bo ja juz sie gubie
nick nieaktualny, anna maria, moremi, chruszczow, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:

mam wizję jak się wydziera na ludzi.. "pani się nie pcha, ja wiozę jaja mojej żony"
A czy to nie obniża skuteczności całej procedury?
anna maria, chruszczow lubią tę wiadomość
-
Powiem wam jak jest pieknie ,siedzimy sobie na tarasie Helka siedzi w ogromnej ilosci zabawek,a ja z laptopem i kawka ,w chacie burdello bumbum.Tego stanu szukalam Cale zycie pelen relax
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Reni, moremi, Bozia3, Simba, SolarPolar, Elfik, ComeToMeBaby, Aasiula, nick nieaktualny, paszczakin, megan8, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
maść? masz go wcierać? w dziąsła czy w brzuch
Beates wracaj do Polski tu przynajmniej dostajesz w łeb i budzisz się ze złożonymi jajami
beates wrote:To znaczy dadzą mi naproxen -ale to chyba nie można nazwać znieczuleniem. Boje się okropnie. Ale cóż - cel uświeca środki
MartaDidi, nick nieaktualny, moremi, SolarPolar, chruszczow, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Witam serdecznie... Wlasnie z kongresu wrocilam i jestem przerazona kierowcami. Cielam S3 z Gorzowa do Szczecina...ja pi..dole.... rozsypujace sie dostawczaki po 160 na godz., wyprzedajace sie tiry... Zero wjezdzania na zamek przy zwezeniach drogi... Dziewczyny- rozpacz czarna...Mlody mature CHYBA zdal dobrze, nie ma pojecia... do czasu chemii zabronilam mu zagladac do klucza... bedzie co ma byc...dzieki za kciuki:-)
Magdala, Reni, nick nieaktualny, efcia, anna maria, moremi, gretka, Simba, chruszczow, nick nieaktualny, Elfik, ComeToMeBaby, Aasiula, nick nieaktualny, Dziobak, ania.g, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:

Ha ha ha!
Powiem mu żeby sobie koguta na dach założył!
Sama jestem ciekawa jak to będzie wyglądać.
Chyba było by prościej jakby mi ta punkcje w tym roterdamie robili. Dziwny tej kraj
MartaDidi, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość