X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ale jaki przystojny robił mi usg przed wyjściem ze szpitala... Mrrrrr...
    to mnie taki przystojny anestezjolog do czyszczenia znieczulal, ze az podalam mniejsza wage, chyba z 10 kg.... Cud, ze zadzialalo...

stara.krycha, efcia, Bozia3, gretka, SolarPolar, Simba, macduska, Elfik, chruszczow, moremi, Aasiula, dorbie, Dziobak, Arwena, paszczakin, Parka, kkisia lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    to mnie taki przystojny anestezjolog do czyszczenia znieczulal, ze az podalam mniejsza wage, chyba z 10 kg.... Cud, ze zadzialalo...
    no wariatka :-)

MartaDidi, efcia, chruszczow lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz powaznie dziewczyny: myslicie, ze facet moze byc w ogole przystojny? Przystojny czyli jaki? Na co trzeba patrzec? Bo sie nie znam...

chruszczow lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Witam serdecznie... Wlasnie z kongresu wrocilam i jestem przerazona kierowcami. Cielam S3 z Gorzowa do Szczecina...ja pi..dole.... rozsypujace sie dostawczaki po 160 na godz., wyprzedajace sie tiry... Zero wjezdzania na zamek przy zwezeniach drogi... Dziewczyny- rozpacz czarna...Mlody mature CHYBA zdal dobrze, nie ma pojecia... do czasu chemii zabronilam mu zagladac do klucza... bedzie co ma byc...dzieki za kciuki:-)
    Jestem kierowcą od 20 kilku lat i szczerze mówiąc nie mam pojęcia o czym mówisz...:) co to jest "Zero wjezdzania na zamek przy zwezeniach drogi"?
    I co to znaczy: "do czasu chemii zabronilam mu zagladac do klucza"
    ja pierdziu....nic nie rozumiem :)

anna maria, Magdala, MartaDidi, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• anna maria Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cesarke mi robil fajny mlody gin z Jugoslawi ,ale wtedy bylo mi wszystko jedno tak mnie pare godzin wczesniej nacpali przeciwbolowymi lekami ,ze jak mnie na stol przekladali to puscilam baka dosc glosno ,Jakis niewlad w dupie dostalm ,ale wszyscy udawali ze nie slysza i nie czuja i ja tez naturalnie glupa kleilam ze to nie ja :-)

Magdala, stara.krycha, SolarPolar, Elfik, chruszczow, moremi, kapturnica, Natka_79, ola_35, ComeToMeBaby, inessa, Arwena, caffe, Mega, paszczakin, Parka, kkisia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dobra laski mamy weekend, więc czas się zbierać

gotowe?

zamawiam obok kierowcy!

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f838a4ca2eff.jpg

No to siup. A gdzie jedziem? I czy jaja wszystkie majom?

chruszczow, Aasiula, dorbie lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    A teraz powaznie dziewczyny: myslicie, ze facet moze byc w ogole przystojny? Przystojny czyli jaki? Na co trzeba patrzec? Bo sie nie znam...
    Ale co się nie znasz? To tak samo - jak ładna kobieta - dla każdego inna....

mamatrojki80, stara.krycha, chruszczow, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Magdala Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:

Dla mnie facet musi nie smierdziec i miec poczucie humoru. No i zaradny ma byc, nie cielepa.

stara.krycha, chruszczow, moremi, kapturnica, Aasiula, megan8, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Dla mnie facet musi nie smierdziec i miec poczucie humoru. No i zaradny ma byc, nie cielepa.
    No ja wlasnie tez w tym kierunku bardziej myslalam

• Simba Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Simba wrote:
    Ja czytalam ze na pojawianie sie rozstepow najwiekszy wplyw ma router i wi-fi w domu. Poza tym niedobrze jest jak kable elektryczne biegna w scianie przy ktorej jest lozko.

i wszystko kurde jasne!

Wiecie, ile ja mam tego w domu? Ja mam mauza informatyka, u mnie tylko lodowka na wi-fi nie jest jeszcze.. Ide walnac focha, ze moje rozstepy to jego wina! Dom caly mamy okablowany!
    Bedzie teraz bulic za lasery i inne chirurgie

moremi, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Cesarke mi robil fajny mlody gin z Jugoslawi ,ale wtedy bylo mi wszystko jedno tak mnie pare godzin wczesniej nacpali przeciwbolowymi lekami ,ze jak mnie na stol przekladali to puscilam baka dosc glosno ,Jakis niewlad w dupie dostalm ,ale wszyscy udawali ze nie slysza i nie czuja i ja tez naturalnie glupa kleilam ze to nie ja :-)
    Niewlad w dupie wymiata! :-D

SolarPolar, chruszczow, moremi, anna maria, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Uwaga, zamieszczam zdjecie!
    Zajebiscie! Gdzie ono jest sie pytam??

MartaDidi, chruszczow, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Powiem wam jak jest pieknie ,siedzimy sobie na tarasie Helka siedzi w ogromnej ilosci zabawek,a ja z laptopem i kawka ,w chacie burdello bumbum.Tego stanu szukalam Cale zycie pelen relax :-)
    Teraz to sie naprawde zaczelam denerwowac ze wracam do pracy.
    Moze mozna przeprosic? Czas zatrzymac?

Bozia3, moremi, anna maria, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    ja juz odpuszczam sprawę zdjęc - znowu nic nie widziałam, ani sopotu ani nic...
    a tak - przystojnego gina...wielkie mi mecyje..:)

MartaDidi, chruszczow, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Magdala Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

Eee to byl tylko casting na gina :-)

stara.krycha, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide spac, mozecie zaczac wrzucac fotki w bikini, pa!

chruszczow lubi tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Jestem kierowcą od 20 kilku lat i szczerze mówiąc nie mam pojęcia o czym mówisz...:) co to jest "Zero wjezdzania na zamek przy zwezeniach drogi"?
    I co to znaczy: "do czasu chemii zabronilam mu zagladac do klucza"
    ja pierdziu....nic nie rozumiem :)
    no jak masz dwa pasy i robi sie jeden to zjezdzanie z tego zamknietego powinno byc 1:1...A nie udawanie natym ruchomym, ze nie widze kerowcy z pasa, ktory sie np. z powodu robot drogowych konczy...:-) a klucz Kochana to musisz znac- testy i klucze po testach, zeby odpowiedzi sparwdzic. Ja mojemu zabronilam do klucza z biologii zagladac, dopoki chemii 15 nie zda, zeby sie nie zniechecal ... Tak gwoli wyjasnienia...

chruszczow, moremi, kapturnica, Aasiula, Simba, inessa, gretka, Mega lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja juz odpuszczam sprawę zdjęc - znowu nic nie widziałam, ani sopotu ani nic...
    a tak - przystojnego gina...wielkie mi mecyje..:)
    Bozia, to Twoje male dziecie na hustawce? Ja pierdziu, to teraz ja zglupaialm, on wyglada na 5 lat, chyba ze to starszy i wyglada na 5 lat:-)

Bozia3, chruszczow, moremi, Simba, Dziobak, megan8, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez spadam do p. Roberta.

MartaDidi, moremi, inessa, Zofia8 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Co tam niewinny bąk....

chruszczow, moremi, anna maria, caffe, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 9165 9166 9167 9168 9169 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ