35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Ale jaki przystojny robił mi usg przed wyjściem ze szpitala... Mrrrrr...
stara.krycha, efcia, Bozia3, gretka, SolarPolar, Simba, macduska, Elfik, chruszczow, moremi, Aasiula, dorbie, Dziobak, Arwena, paszczakin, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MartaDidi wrote:Witam serdecznie... Wlasnie z kongresu wrocilam i jestem przerazona kierowcami. Cielam S3 z Gorzowa do Szczecina...ja pi..dole.... rozsypujace sie dostawczaki po 160 na godz., wyprzedajace sie tiry... Zero wjezdzania na zamek przy zwezeniach drogi... Dziewczyny- rozpacz czarna...Mlody mature CHYBA zdal dobrze, nie ma pojecia... do czasu chemii zabronilam mu zagladac do klucza... bedzie co ma byc...dzieki za kciuki:-)
co to jest "Zero wjezdzania na zamek przy zwezeniach drogi"?
I co to znaczy: "do czasu chemii zabronilam mu zagladac do klucza"
ja pierdziu....nic nie rozumiemanna maria, Magdala, MartaDidi, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
Cesarke mi robil fajny mlody gin z Jugoslawi ,ale wtedy bylo mi wszystko jedno tak mnie pare godzin wczesniej nacpali przeciwbolowymi lekami ,ze jak mnie na stol przekladali to puscilam baka dosc glosno ,Jakis niewlad w dupie dostalm ,ale wszyscy udawali ze nie slysza i nie czuja i ja tez naturalnie glupa kleilam ze to nie ja
Magdala, stara.krycha, SolarPolar, Elfik, chruszczow, moremi, kapturnica, Natka_79, ola_35, ComeToMeBaby, inessa, Arwena, caffe, Mega, paszczakin, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dobra laski mamy weekend, więc czas się zbierać
gotowe?
zamawiam obok kierowcy!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f838a4ca2eff.jpg
No to siup. A gdzie jedziem? I czy jaja wszystkie majom?chruszczow, Aasiula, dorbie lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
stara.krycha wrote:A teraz powaznie dziewczyny: myslicie, ze facet moze byc w ogole przystojny? Przystojny czyli jaki? Na co trzeba patrzec? Bo sie nie znam...
mamatrojki80, stara.krycha, chruszczow, moremi lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:A teraz powaznie dziewczyny: myslicie, ze facet moze byc w ogole przystojny? Przystojny czyli jaki? Na co trzeba patrzec? Bo sie nie znam...
Dla mnie facet musi nie smierdziec i miec poczucie humoru. No i zaradny ma byc, nie cielepa.stara.krycha, chruszczow, moremi, kapturnica, Aasiula, megan8, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Simba wrote:Ja czytalam ze na pojawianie sie rozstepow najwiekszy wplyw ma router i wi-fi w domu. Poza tym niedobrze jest jak kable elektryczne biegna w scianie przy ktorej jest lozko.
i wszystko kurde jasne!
Wiecie, ile ja mam tego w domu? Ja mam mauza informatyka, u mnie tylko lodowka na wi-fi nie jest jeszcze.. Ide walnac focha, ze moje rozstepy to jego wina! Dom caly mamy okablowany!moremi, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Cesarke mi robil fajny mlody gin z Jugoslawi ,ale wtedy bylo mi wszystko jedno tak mnie pare godzin wczesniej nacpali przeciwbolowymi lekami ,ze jak mnie na stol przekladali to puscilam baka dosc glosno ,Jakis niewlad w dupie dostalm ,ale wszyscy udawali ze nie slysza i nie czuja i ja tez naturalnie glupa kleilam ze to nie ja
SolarPolar, chruszczow, moremi, anna maria, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Powiem wam jak jest pieknie ,siedzimy sobie na tarasie Helka siedzi w ogromnej ilosci zabawek,a ja z laptopem i kawka ,w chacie burdello bumbum.Tego stanu szukalam Cale zycie pelen relax
Moze mozna przeprosic? Czas zatrzymac?Bozia3, moremi, anna maria, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Jestem kierowcą od 20 kilku lat i szczerze mówiąc nie mam pojęcia o czym mówisz...
co to jest "Zero wjezdzania na zamek przy zwezeniach drogi"?
I co to znaczy: "do czasu chemii zabronilam mu zagladac do klucza"
ja pierdziu....nic nie rozumiema klucz Kochana to musisz znac- testy i klucze po testach, zeby odpowiedzi sparwdzic. Ja mojemu zabronilam do klucza z biologii zagladac, dopoki chemii 15 nie zda, zeby sie nie zniechecal ... Tak gwoli wyjasnienia...
chruszczow, moremi, kapturnica, Aasiula, Simba, inessa, gretka, Mega lubią tę wiadomość
Bozia3 wrote:ja juz odpuszczam sprawę zdjęc - znowu nic nie widziałam, ani sopotu ani nic...
a tak - przystojnego gina...wielkie mi mecyje..Bozia3, chruszczow, moremi, Simba, Dziobak, megan8, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość
anna maria wrote:Cesarke mi robil fajny mlody gin z Jugoslawi ,ale wtedy bylo mi wszystko jedno tak mnie pare godzin wczesniej nacpali przeciwbolowymi lekami ,ze jak mnie na stol przekladali to puscilam baka dosc glosno ,Jakis niewlad w dupie dostalm ,ale wszyscy udawali ze nie slysza i nie czuja i ja tez naturalnie glupa kleilam ze to nie ja
chruszczow, moremi, anna maria, caffe, Mega lubią tę wiadomość