35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nie mój gust
totalnie gejoski i te małe złośliwe oczka
nie nie nie
ale ważne, żeby był dobrym specjalistą..fejs nie ma znaczeniaMagdala wrote:Ginekolog z mojego, lokalnego.mamatrojki80, stara.krycha, MartaDidi, moremi, efcia, Simba, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybeates wrote:Reni wrote:
oooo matko bosko przecież to jakaś rzeźnia i na dodatek na wynos
a mąż autem pojedzie czy autobusem
mam wizję jak się wydziera na ludzi.. "pani się nie pcha, ja wiozę jaja mojej żony"
albo "proszę uważać wiozę jaja, moje i żony"
Ha ha ha!
Powiem mu żeby sobie koguta na dach założył!
Sama jestem ciekawa jak to będzie wyglądać.
Chyba było by prościej jakby mi ta punkcje w tym roterdamie robili. Dziwny tej krajmoremi lubi tę wiadomość
-
Magdala wrote:Fajny??
mamatrojki80, stara.krycha, Simba lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
dobra laski mamy weekend, więc czas się zbierać
gotowe?
zamawiam obok kierowcy!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f838a4ca2eff.jpgmamatrojki80, MartaDidi, anna maria, Magdala, efcia, moremi, gretka, Simba, macduska, chruszczow, kapturnica, Aasiula, inessa, Zofia8, ania.g, megan8, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie mój gust
totalnie gejoski i te małe złośliwe oczka
nie nie nie
ale ważne, żeby był dobrym specjalistą..fejs nie ma znaczeniaanna maria lubi tę wiadomość
Reni wrote:maść? masz go wcierać? w dziąsła czy w brzuch
Beates wracaj do Polski tu przynajmniej dostajesz w łeb i budzisz się ze złożonymi jajami
Nie no tabletki !
A nie, to czopki są ! i oxazepam jeszcze ( musiałam sprawdzić)moremi, Reni, chruszczow, kkisia lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Taki aktorzyna ten Twoj gin
,moj to jest stary i gruby przy nim czuje sie bezpiecznie
anna maria, Simba, chruszczow, kkisia lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Ale ze ginekolog fajny? Dla mnie przystojnosc ginekologa jest sprawa totalnie nieistotna. Jestem tak zestresowana u gina, ze moglby mnie ogladac Maślak, za przeproszeniem, ja tylko chce juz zejsc, ubrac sie i wwyjsc... moze byc w odwrotnej kolejnosci
MartaDidi, chruszczow lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Ale ja ide do tego
Elegancik tez nie wzbudza mojego zaufania.
[/img][/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 16:10
Reni, anna maria, chruszczow lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Reni wrote:dodam, że nie cierpię przystojnych ginekologów
czuję się nieswojo!Reni, MartaDidi, efcia, Simba, chruszczow, Aasiula, dorbie, inessa, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
a mój poprzedni gin.... mhhhmmmmmm............ mhmmm....
trzęsły mu się ręce..mhmmm..... usg fajoskiemamatrojki80, Simba, macduska, chruszczow, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, inessa, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobra dziewczyny -idę !
Muszę w końcu obiad zrobić i chate ogarnąć !
Pewnie nie będę regularnie brać udziału w dyskusjach , ale odezwę się od czasu do czasu .
Trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące !MartaDidi, stara.krycha, Magdala, efcia, macduska, chruszczow, moremi, Aasiula, inessa, Mega, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny