35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kkisia wrote:Musze troche pomarudzic
Nie sluza mi te tabsy ,
czuje sie napapowana
dobrze ze to tylko 21 dni
zostalo jeszcze 13
No wlasnie. Ja tu mam ogloszenie parafialne - kto ma rozmiar 40 na dole, a 38 na gorze? Bo przeciez moj cykl ciazowy sie zbliza, to mam ciuchy do oddania natenczas (wolski)chruszczow, efcia, kkisia, moremi, macduska, Magdala, Bozia3, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Bój się Boga
dwa lata milczałaś !
beates wrote:Ps. witamefcia, chruszczow, mamatrojki80, kkisia, moremi, Arwena, macduska, Magdala, stara.krycha, Bozia3, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Dasz rade
No wlasnie. Ja tu mam ogloszenie parafialne - kto ma rozmiar 40 na dole, a 38 na gorze? Bo przeciez moj cykl ciazowy sie zbliza, to mam ciuchy do oddania natenczas (wolski)
Ja biore caly twoj
lacznie z twixami
Simba, chruszczow, gretka, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Ja biore caly twoj
lacznie z twixami
W niedziele otwieram szampana - rowno rok od transferu moich Zozolimamatrojki80, chruszczow, kkisia, moremi, efcia, Reni, macduska, Magdala, paszczakin, Bozia3, ComeToMeBaby, Aasiula, Dziobak, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnychruszczow wrote:hyhy ja Was podglądałam zza krzaków jak Mysza panną była i na facia narzekała, który w ciągu następnego tygodnia popełnił dziecko a następnie padł na kolana
ale wcześniej też widziałam że jesteście
edit: albo w odwrotnej kolejności najpierw padł na kolana a potem zrobił, to wszystko tak szybko po sobie nastapiło że nie jestem pewna co było pierwsze
Ja pierdole
za chwile sie okaze ze tu wiecej takich kwiatkow
Ja nie podczytywalam
ujawnilam sie odrazu
a pozniej w miedzyczasie przeczytalam wszystko od poczatkumegan8, moremi, chruszczow, Arwena, macduska, stara.krycha, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
chruszczow wrote:hyhy ja Was podglądałam zza krzaków jak Mysza panną była i na facia narzekała, który w ciągu następnego tygodnia popełnił dziecko a następnie padł na kolana
ale wcześniej też widziałam że jesteście
edit: albo w odwrotnej kolejności najpierw padł na kolana a potem zrobił, to wszystko tak szybko po sobie nastapiło że nie jestem pewna co było pierwsze
Ja nie pamietam ile zza krzaka czytalam, ale chyba niedlugo bo przeciez ja kocham gadac/pisackkisia, moremi, chruszczow, macduska, stara.krycha, kapturnica, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Beatles
A! zdjęcie Simby widziałamgapa Arwena zacytowała 6389 stronie. Nie zaskoczyło mnie. Nic a nic
A dziewczyny w Sopocie widziałam wcześniej
Mustela mowicie? Idę poszukać
Kapta, obiecałam i nie dotrzymałam. Raz że chujowo się czuję, a dwa muszę poduszkę jakąś znaleźć, bo brzuch raz widać, a raz nie.kkisia, chruszczow, efcia, Simba, mamatrojki80, Arwena, macduska, Magdala, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
chruszczow wrote:ale wyznałam grzechy tak? mam nadzieje ze mi nie każecie czytać od początku za pokute, co, bo bez szans na cokolwiek innego zostane:(
Nie wiem co gorsze. Czytac od poczatku czy zeby dupsko bolalochruszczow, Reni, moremi, kkisia, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Cześć Beatles
A! zdjęcie Simby widziałamgapa Arwena zacytowała 6389 stronie. Nie zaskoczyło mnie. Nic a nic
A dziewczyny w Sopocie widziałam wcześniej
Mustela mowicie? Idę poszukać
Kapta, obiecałam i nie dotrzymałam. Raz że chujowo się czuję, a dwa muszę poduszkę jakąś znaleźć, bo brzuch raz widać, a raz nie.
Moremi ja stosowałam tez w pierwszej ciąży najpierw na piersi, potem na brzuch i rozstępów nigdzie nie miałam, a jak dzisiaj dziewczyny napisały to sobie przypomniałam i też zamówiłam, cena trochę wysoka, ale była dobra. Mi zaczęły piersi powiększać się teraz dość mocno i zacznę już smarować.
chruszczow, Simba lubią tę wiadomość
-
eeee etam
nie musisz się do wszystkiego odnosić
a teraz mów co się z Tobą działo
co w między czasie robiłaś w temacie starań (oprócz seksu..)
beates wrote:No ,tak jakoś zleciało .
Pewnie nadal pozostanę przy podczytywaniu. Trudno mi z Wami nadążyć.chruszczow, moremi, Simba, gretka, kkisia, stara.krycha, kapturnica, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:eeee etam
nie musisz się do wszystkiego odnosić
a teraz mów co się z Tobą działo
co w między czasie robiłaś w temacie starań (oprócz seksu..)
Dla mnie to nowoscchruszczow, kkisia, moremi, macduska, stara.krycha, Reni, paszczakin, Bozia3, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość