35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Prosze bardzo. I to nie jest moje ostatnie slowo
Zajebisty! ile surogatce zapłaciłaś? nie uwierzę, ze bliźniaki urodziłaś....
Dziobak, masz konkurecję
I skąd ta opalenizna ja się pytam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 11:25
Dziobak, kapturnica, chruszczow, Simba, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Simba wrote:Prosze bardzo. I to nie jest moje ostatnie slowo
Zajebisty! ile surogatce zapłaciłaś? nie uwierzę, ze bliźniaki urodziłaś....
Dziobak, masz konkurecję
I skąd ta opalenizna ja się pytam?
Nie, opalenizny nie mam za grosz.moremi lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Nieeee. Nie doczytala chyba. Ze nie brzuch PRZED a PO ma pokazac!
Nie bawie sie z wamichruszczow, Reni, Dziobak, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, efcia, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
następna
ja takiego nawet bez ciąży nie mam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6de8e3b65e8a.gif a idź pan w chuj z takimi brzuchami
Simba wrote:Prosze bardzo. I to nie jest moje ostatnie slowoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 11:45
mamatrojki80, kapturnica, Simba, Dziobak, chruszczow, Aasiula, Bozia3, kkisia, efcia, macduska, Niuta, moremi, stara.krycha, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Fajny brzucho. Serio.
Wczoraj za kwadrans polnoc na jakiejs stronie dla migrantow moj p znalazl link do rejestracji wyborczej. Wazny do polnocy. Bo kwietniowy death line przegapilismy. Ale byla jazda. No ale w niedziele jedziemy glosowac w Polskim Osrodku Spoleczno - Kulturalnym a tam w kawiarence obledne, polskie ciasta maja. Bedzie nagroda!
Dziobak, chruszczow, megan8, ComeToMeBaby, ania.g, Aasiula, kkisia, Zofia8, moremi, Elfik, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnySimba wrote:A jednak.
Nie, opalenizny nie mam za grosz.
Stało się.... trafiłaś obok Dzobaka na moją "czarną listę" zdjęciową
Masz potencjał, nic tylko w ciąży chodzić.
Simba, kapturnica, Dziobak, gretka, chruszczow, megan8, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, efcia, SolarPolar, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA chuj, ja nie mam tak boskiego ciała, ale moja trójka dzieci jest warta każdego zwisu
idę ćwiczyć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 11:33
Dziobak, kapturnica, Magdala, megan8, chruszczow, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, efcia, SolarPolar, macduska, Zofia8, moremi, Elfik, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:No dobra. Widze, ze dzis dzien mlodego ekshibicjonisty. Ktora pokaze posladki? Brzuchy mnie nie rajcuja. Moze mnie jakis fajny tylek zmotywuje do nie jedzenia czekolady?
Z posladkami u mnie kompletna dupa.
Dostalam od jakiejs starej baby jak mialam 17 lat i tak mi zostaly.
Ale od poniedzialku do skalpa i weidera dorzucam brazylijskie poslady.
No i mam ambicje na killera. Ale wczoraj jak zrobilam 15 minut to bylam zmordowana.megan8, Dziobak, chruszczow, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, efcia, moremi, Mega lubią tę wiadomość