35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jak zaszlam z Hela to odrazu gin .kazal mi brac aspiryn 100,wlasnie na lepsze ukrwienie i powiedzial jeszcze ze ktos tam robil badanie i te kobiety ktore braly aspiryne rodzily dzieci srednio 100gram ciezsze od tych ktore nie braly .kapturnica wrote:Zabilas mi ćwieka bo z tego co wiem to raczej pomaga zwiekszajac ukrwienie macicy.,Sama eksperymentowalam z acardem w kilku cyklach w tym ciążowym równiż. Chyba u osób z problemami z krzepliwością krwi może zaszkodzic bo w razie W sie mogą wykrwawić min chyba przy hemofilii ale nie znam sie za bardzo
Sabina, Aasiula, chruszczow, moremi, Magdala, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
-
Paszcza - pewnie ze jestem Twoją para - jakzesz bym mogła Cię zdradzic i mja córa Twoje Adasia - nie ma mowy. Kurcze, no niech chłopak poczeka jeszcze trochę.
Może faktycznie ona czeka na jakąs promocje z 10 maja - gorzej jak zechce czekac do rozpoczęcia roku szkolnego
A tak na powaznie - byłam dzis po dalsze L4 - dostałam zwolnienie do 15.05 - przedłuzenie ciązy czyli oznaczenie B - zaden wniosek o urlop macierzynski. Jesli nie urodzę do 15tego - to mam tego dnia się zgłosić na patologiębędzie obserwacja. Może do tego dnia zdąże urodzić.
malgos741, efcia, Sabina, Aasiula, megan8, chruszczow, moremi, iwcia77, Elfik, Arwena, stara.krycha, ComeToMeBaby, caffe, kkisia, Simba, Dziobak, gretka, BISCA, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
slash wrote:Aniu - czuję się dobrze, na 100% przenoszę jeszcze parę dni bo naprawdę nic mnie nie bierze, zadne skurcze. jedynie trochę mnie boli w pachwinach.
Mysle, ze z porodem to nie znasz dnia ani godziny
Niech odbedzie sie sprawnie i szybko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 22:39
Sabina, Aasiula, chruszczow, slash lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Slash to teraz wyczekiwanie ... życzę aby był szybki poród
Asiula oddaj ten śliczny taras dla mnie bo ja mam malutki balkonik.chruszczow, Aasiula, kapturnica, kkisia, slash lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Sabina gdzie twój wykres ? tłumacz się maleńka
efcia, moremi, Sabina, Aasiula, kapturnica, kkisia, chruszczow, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Sabina wrote:Efcia a Ty jednak poszłaś do gina? I dobrze, wiesz, że jest ciąża, pecherzyk w macicy
Dziewczyny dobrze prawią, nic sie martw
Wszystko bedzie dobrze
Ps. Czy Ty nadal tyle ćwiczysz?
juz troszke odpuscilam tzn cwicze co 3 dni i zdecydowanie lajtowo, bez skakania, tylko pilatesmegan8, Sabina, chruszczow, BISCA lubią tę wiadomość
-
przez ten wczorajszy Sopot dziewczyn miałam sen
śniło mi się ,że miałam tak z 5 lat i bawiłam się z mamą3 i polarkiem"
było bardzo gorące lato
mamatrojki80, chruszczow, iwcia77, Zofia8, SolarPolar, Aasiula, stara.krycha, caffe, kkisia, moremi, Simba, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:O to to
Słuchaj, ona to na własnej skórze sprawdziła
Spacery 5-kilometrowe...
Efcia? Cwiczysz czy jestes w ciąży? Mamy tam do Ciebie delegację wysłać? Bo to już nie jest tylko Twoja ciąża, ona jest nasza, forumowa, mamy do niej wszelkie prawaforumowa ?????
no dobra niech bedzie i uroczyscie obiecuje ze bedzie bardzo oszczedniemalgos741, chruszczow, Sabina, Aasiula, kkisia, moremi, Reni, BISCA lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:juz troszke odpuscilam tzn cwicze co 3 dni i zdecydowanie lajtowo, bez skakania, tylko pilates
Nie po to tyle czasu czekałaś.efcia, malgos741, megan8, kapturnica, Zofia8, Sabina, Aasiula, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:To na razie całkiem odpuść. Za 10 dni zobaczysz jak wygląda sprawa z tym krwiakiem i zapytasz lekarza o ćwiczenia.
Nie po to tyle czasu czekałaś.moremi, Zofia8, Sabina, Aasiula, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
chruszczow wrote:boże tak się napaliłam na gardenie, wczesniej mi sie zapach kwiatów pomarańczy podobał najbradziej a teraz gardenia
ale boje sie ze zabije ją
a powiedz jak czesto kwitnie? ja bym chciała żeby ciągle kwitła chodzi mi o ten zapach obok kórego nie da sie przejść obojętniechruszczow, Elfik, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość