35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:O właśnie - to istotne. Efcia, na jakiś czas bardzo oszczędny tryb życia. Nikt nie każe leżeć plackiem, ale ćwiczenia nie są wskazane.
Słuchaj, ona to na własnej skórze sprawdziła
Spacery 5-kilometrowe...
Efcia? Cwiczysz czy jestes w ciąży? Mamy tam do Ciebie delegację wysłać? Bo to już nie jest tylko Twoja ciąża, ona jest nasza, forumowa, mamy do niej wszelkie prawaZofia8, malgos741, moremi, anna maria, ania.g, Aasiula, gretka, ComeToMeBaby, kapturnica, macduska, chruszczow, Mega, efcia, Magdala, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:O to to
Słuchaj, ona to na własnej skórze sprawdziła
Spacery 5-kilometrowe...
Efcia? Cwiczysz czy jestes w ciąży? Mamy tam do Ciebie delegację wysłać? Bo to już nie jest tylko Twoja ciąża, ona jest nasza, forumowa, mamy do niej wszelkie prawa
Jak to się mówi? sukces ma wielu ojców
Zofia8, Sabina, moremi, anna maria, kapturnica, BISCA, Dziobak, chruszczow, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnychruszczow wrote:boże tak się napaliłam na gardenie, wczesniej mi sie zapach kwiatów pomarańczy podobał najbradziej a teraz gardenia
ale boje sie ze zabije ją
a powiedz jak czesto kwitnie? ja bym chciała żeby ciągle kwitła chodzi mi o ten zapach obok kórego nie da sie przejść obojętnie
Chrust, kup sobie odświeżacz powietrza o zapachu gardenii i po sprawieco się będziesz z roślinnością mordować....
Aasiula, kapturnica, BISCA, chruszczow, moremi, Elfik, kkisia, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak przez przypadek slysze jak moj syn laske wyrywa,kurwa jaki przypadek podsluchuje i dziwi mnie ten dzisiejszy podryw,ja to bym na to co on gada sie nie nabrala
ech ta dzisiejsza mlodziez.
mamatrojki80, Aasiula, Sabina, gretka, kapturnica, macduska, megan8, efcia, moremi, iwcia77, Elfik, ComeToMeBaby, caffe, kkisia, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Tak przez przypadek slysze jak moj syn laske wyrywa,kurwa jaki przypadek podsluchuje i dziwi mnie ten dzisiejszy podryw,ja to bym na to co on gada sie nie nabrala
ech ta dzisiejsza mlodziez.
mamatrojki80, Zofia8, chruszczow, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
chruszczow wrote:ha! też sie zastanawiam
a czy ktoś wie może czy acard może jakoś utrudniać zajście w ciaże, bo raczej chyba pomaga na implantacje ale sie zastanawiam czy moze jakos zaszkodzic na zaciążenie?anna maria, Aasiula, chruszczow, moremi, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość