35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Moze rozwniez chodzic o ciałko żółte wyglada jak obraczka na sznureczku to tym sie żywi zarodek .I najpierw zanim on sie pojawi w pecherzyku pojawia sie wlasnie taki pierscionek.U mnie w 5tyg4dni zarodka nie bylo bylo tylko cialko zolte.Zarode mial sie pojawic na dniach...dorbie wrote:Wydaje mi się, ze chodzi o trofoblast, widac takie gestsze wokół pecherzyka, to na pewno trofoblast.
Nadrabiam takze jesli juz ktos odpowiedzial to sory
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 19:59
Aasiula, malgos741, moremi, kkisia, chruszczow, efcia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Jestem Helka cala i zdrowa :-)wazy 7800kg.Nastepna wizyta jak skonczy rok ,na szczepienie
kapturnica, mamatrojki80, Aasiula, kkisia, Elfik, BISCA, SolarPolar, moremi, gretka, Dziobak, macduska, gosia7122, ania.g, Heretyczka, chruszczow, slash, megan8, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie będę gorsza i powiem, że do mnie zarywa facet, który u mnie ma aptekę, nawet go 3 dzieci nie odstrasza... desperat jakiś czy co
Aasiula, Luna76, kkisia, Elfik, moremi, BISCA, Dziobak, anna maria, ComeToMeBaby, chruszczow, megan8, efcia, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
Moxze feromony za mocne uzywasz ?mamatrojki80 wrote:Ja nie będę gorsza i powiem, że do mnie zarywa facet, który u mnie ma aptekę, nawet go 3 dzieci nie odstrasza... desperat jakiś czy co

Albo ma ochote na romansik.Wiesz jak to mowia nie trzreba kupowac krowy by napic sie mleka
Aasiula, BISCA, chruszczow, Simba lubią tę wiadomość

-
hehehe ,ja mam butle ,konewka za ciezkakapturnica wrote:Bardzo piekne kwiaty Asiula Ja tez nakupilam troche roznych ale mimo ,ze lubie kwiaty to nie bardzo lubie brykac z konewka hehhe
To tak dygam kilkadziesiat razy
,a jak kiedys mnie nie bylo kilka dni to chlopaki szlauchem podlewali i poniszczyli mi tyle kwiatow
.
Elfik, moremi, chruszczow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Moxze feromony za mocne uzywasz ?
Albo ma ochote na romansik.Wiesz jak to mowia nie trzreba kupowac krowy by napic sie mleka 
Ja tam nie wiem, ale jest podejrzany... już mnie tu w romanz nie wpędzaj
ja jestem jak żona Cezara... poza podejrzeniem
kończymy ten temat bo mi oprócz moheru jeszcze szkarłatną literę doprawicie....
moremi, Elfik, BISCA, Aasiula, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
Tez chce sie dolaczyc do zachwytu. Czy te kwiatuszki sama wyhodowalas? Ja czekam na wysiane i zasadzone wlasnorecznie. Na razie male, nedzne . Surfinie mialam w zeszlym roku i uwielbiam- w tym, roku, zakupie rowniez jak moj kierowca przyjedzie na Weekend.mamatrojki80 wrote:Asiul, piękny taras i boskie surfinie
Ty moja, kwiatowa bratnia dusza jesteś 
moremi, mamatrojki80, Elfik, BISCA, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
hłe hłe .No ja nic w tym wzgl do Cie ,ze może facet czuje miętke przez rumianek to se marzymamatrojki80 wrote:Ja tam nie wiem, ale jest podejrzany... już mnie tu w romanz nie wpędzaj
ja jestem jak żona Cezara... poza podejrzeniem
kończymy ten temat bo mi oprócz moheru jeszcze szkarłatną literę doprawicie....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 20:12
mamatrojki80, Aasiula lubią tę wiadomość

-
Ja sie nie pitole z wysiewaniem czy pikowaniem kwiatkow.Jade na ryneczek i po pare groszy piekne juz mozna kupic.Wczoraj duze rozłożyste petunie kupilam raptem po 3zeta to szkoda sie pierdzielic.SolarPolar wrote:Tez chce sie dolaczyc do zachwytu. Czy te kwiatuszki sama wyhodowalas? Ja czekam na wysiane i zasadzone wlasnorecznie. Na razie male, nedzne . Surfinie mialam w zeszlym roku i uwielbiam- w tym, roku, zakupie rowniez jak moj kierowca przyjedzie na Weekend.
SolarPolar, moremi, mamatrojki80, Luna76, Dziobak, Aasiula, kkisia, chruszczow lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Asiula, jeny, jakie kwiaty i taras...
za nic nie chciałabym domu, ale popatrzeć fajnie...
już się widzę z książką na kanapie...
ale z konewką nie mogę się jakoś zwizualizować...
Nic dziwnego, że ty taka laska, podlejesz kwiatki i za 5 skalpeli styka,,,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 20:17
moremi, gretka, mamatrojki80, kapturnica, BISCA, SolarPolar, Sabina, Aasiula, anna maria, kkisia, ComeToMeBaby, efcia, Mega, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość
-
U mnie tak tanio nie jest ale kupie. ,w zeszlym roku, sama wyhodowalam petunie:-). W tym roku rozsadzilam calie i hortensje - czekam na efekty. Trawa pampasowa tez marnie ale odbila.kapturnica wrote:Ja sie nie pitole z wysiewaniem czy pikowaniem kwiatkow.Jade na ryneczek i po pare groszy piekne juz mozna kupic.Wczoraj duze rozłożyste petunie kupilam raptem po 3zeta to szkoda sie pierdzielic.
Spodnie mi spaduwują
BISCA, Aasiula, kkisia, Elfik, Simba, Reni lubią tę wiadomość

Mialo byc Chrust