X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Wydaje mi się, ze chodzi o trofoblast, widac takie gestsze wokół pecherzyka, to na pewno trofoblast.
    Moze rozwniez chodzic o ciałko żółte wyglada jak obraczka na sznureczku to tym sie żywi zarodek .I najpierw zanim on sie pojawi w pecherzyku pojawia sie wlasnie taki pierscionek.U mnie w 5tyg4dni zarodka nie bylo bylo tylko cialko zolte.Zarode mial sie pojawic na dniach...
    Nadrabiam takze jesli juz ktos odpowiedzial to sory 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 19:59

Aasiula, malgos741, moremi, kkisia, chruszczow, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    A mnie to sie pytaja ile ja wody zuzywam zeby to wszystko podlac i ile czasu mi to zajmuje :).Co ja poradze ze moge godzinami siedziec w tych kwiatach :)
    Super ,lubie ogladac :)

A ile nawozu... :-)

Aasiula lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    A ile nawozu... :-)
    dokladnie :)

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo piekne kwiaty Asiula Ja tez nakupilam troche roznych ale mimo ,ze lubie kwiaty to nie bardzo lubie brykac z konewka hehhe

Aasiula, anna maria, chruszczow lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem Helka cala i zdrowa :-)wazy 7800kg.Nastepna wizyta jak skonczy rok ,na szczepienie :-)

kapturnica, mamatrojki80, Aasiula, kkisia, Elfik, BISCA, SolarPolar, moremi, gretka, Dziobak, macduska, gosia7122, ania.g, Heretyczka, chruszczow, slash, megan8, efcia, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie będę gorsza i powiem, że do mnie zarywa facet, który u mnie ma aptekę, nawet go 3 dzieci nie odstrasza... desperat jakiś czy co ;-)

Aasiula, Luna76, kkisia, Elfik, moremi, BISCA, Dziobak, anna maria, ComeToMeBaby, chruszczow, megan8, efcia, Mega, Simba lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula ladnie tam sobie na tarasie kwiatkow nasadzilas i zadbalas :-)ja bede wszystko na nowej chacie sadzic ,tu juz nic nowego nie sadze bo sie nie opaca .

Aasiula lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Ja nie będę gorsza i powiem, że do mnie zarywa facet, który u mnie ma aptekę, nawet go 3 dzieci nie odstrasza... desperat jakiś czy co ;-)
    Moxze feromony za mocne uzywasz ? XD Albo ma ochote na romansik.Wiesz jak to mowia nie trzreba kupowac krowy by napic sie mleka 8)

Aasiula, BISCA, chruszczow, Simba lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Bardzo piekne kwiaty Asiula Ja tez nakupilam troche roznych ale mimo ,ze lubie kwiaty to nie bardzo lubie brykac z konewka hehhe
    hehehe ,ja mam butle ,konewka za ciezka :) To tak dygam kilkadziesiat razy :),a jak kiedys mnie nie bylo kilka dni to chlopaki szlauchem podlewali i poniszczyli mi tyle kwiatow :/.

Elfik, moremi, chruszczow lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bobra, spadam skalpel czeka ;D
    Do pozniej :)

moremi, chruszczow, megan8, efcia, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Moxze feromony za mocne uzywasz ? XD Albo ma ochote na romansik.Wiesz jak to mowia nie trzreba kupowac krowy by napic sie mleka 8)

Ja tam nie wiem, ale jest podejrzany... już mnie tu w romanz nie wpędzaj :-) ja jestem jak żona Cezara... poza podejrzeniem :-) kończymy ten temat bo mi oprócz moheru jeszcze szkarłatną literę doprawicie....

moremi, Elfik, BISCA, Aasiula, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Asiul, piękny taras i boskie surfinie :-) Ty moja, kwiatowa bratnia dusza jesteś :-)
    Tez chce sie dolaczyc do zachwytu. Czy te kwiatuszki sama wyhodowalas? Ja czekam na wysiane i zasadzone wlasnorecznie. Na razie male, nedzne . Surfinie mialam w zeszlym roku i uwielbiam- w tym, roku, zakupie rowniez jak moj kierowca przyjedzie na Weekend.

moremi, mamatrojki80, Elfik, BISCA, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Ja tam nie wiem, ale jest podejrzany... już mnie tu w romanz nie wpędzaj :-) ja jestem jak żona Cezara... poza podejrzeniem :-) kończymy ten temat bo mi oprócz moheru jeszcze szkarłatną literę doprawicie....
    hłe hłe .No ja nic w tym wzgl do Cie ,ze może facet czuje miętke przez rumianek to se marzy 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 20:12

mamatrojki80, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Tez chce sie dolaczyc do zachwytu. Czy te kwiatuszki sama wyhodowalas? Ja czekam na wysiane i zasadzone wlasnorecznie. Na razie male, nedzne . Surfinie mialam w zeszlym roku i uwielbiam- w tym, roku, zakupie rowniez jak moj kierowca przyjedzie na Weekend.
    Ja sie nie pitole z wysiewaniem czy pikowaniem kwiatkow.Jade na ryneczek i po pare groszy piekne juz mozna kupic.Wczoraj duze rozłożyste petunie kupilam raptem po 3zeta to szkoda sie pierdzielic.

SolarPolar, moremi, mamatrojki80, Luna76, Dziobak, Aasiula, kkisia, chruszczow lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    hłe hłe .No ja nic w tym wzgl do Cie ,ze może facet czuje miętke przez rumianek to se marzy 8)

Marzyciel kurde ;-)

kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula, jeny, jakie kwiaty i taras...
    za nic nie chciałabym domu, ale popatrzeć fajnie...

już się widzę z książką na kanapie...
    ale z konewką nie mogę się jakoś zwizualizować... :(

Nic dziwnego, że ty taka laska, podlejesz kwiatki i za 5 skalpeli styka,,,:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 20:17

moremi, gretka, mamatrojki80, kapturnica, BISCA, SolarPolar, Sabina, Aasiula, anna maria, kkisia, ComeToMeBaby, efcia, Mega, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja sie nie pitole z wysiewaniem czy pikowaniem kwiatkow.Jade na ryneczek i po pare groszy piekne juz mozna kupic.Wczoraj duze rozłożyste petunie kupilam raptem po 3zeta to szkoda sie pierdzielic.
    U mnie tak tanio nie jest ale kupie. ,w zeszlym roku, sama wyhodowalam petunie:-). W tym roku rozsadzilam calie i hortensje - czekam na efekty. Trawa pampasowa tez marnie ale odbila.

Spodnie mi spaduwują:-)

BISCA, Aasiula, kkisia, Elfik, Simba, Reni lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula, super kwiaty. Ja tez je kocham ale one mnie nie.

Powkurzac Was ? Mam weekend !!!!!!!

mamatrojki80, malgos741, Arwena, SolarPolar, moremi, Aasiula, kkisia, chruszczow, efcia, Elfik, stara.krycha, Simba lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka Zosia o.O Mialo byc Chrust XD jakby tak było to Elfi by w ciąży nigdy nie była bo to zdecydowanie mięsny zawodnik XD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 20:35

chruszczow, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Luna76 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Asiula, super kwiaty. Ja tez je kocham ale one mnie nie.

Powkurzac Was ? Mam weekend !!!!!!!

Mnie nie wkurzysz, bo ja też mam już weekend - chora jestem i na L-4 :-)

Aasiula, chruszczow lubią tę wiadomość

‹‹ 9147 9148 9149 9150 9151 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ