35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dorbie wrote:Wydaje mi się, ze chodzi o trofoblast, widac takie gestsze wokół pecherzyka, to na pewno trofoblast.
Nadrabiam takze jesli juz ktos odpowiedzial to soryWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 19:59
Aasiula, malgos741, moremi, kkisia, chruszczow, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem Helka cala i zdrowa :-)wazy 7800kg.Nastepna wizyta jak skonczy rok ,na szczepienie
kapturnica, mamatrojki80, Aasiula, kkisia, Elfik, BISCA, SolarPolar, moremi, gretka, Dziobak, macduska, gosia7122, ania.g, Heretyczka, chruszczow, slash, megan8, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie będę gorsza i powiem, że do mnie zarywa facet, który u mnie ma aptekę, nawet go 3 dzieci nie odstrasza... desperat jakiś czy co
Aasiula, Luna76, kkisia, Elfik, moremi, BISCA, Dziobak, anna maria, ComeToMeBaby, chruszczow, megan8, efcia, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Ja nie będę gorsza i powiem, że do mnie zarywa facet, który u mnie ma aptekę, nawet go 3 dzieci nie odstrasza... desperat jakiś czy co
Albo ma ochote na romansik.Wiesz jak to mowia nie trzreba kupowac krowy by napic sie mleka
Aasiula, BISCA, chruszczow, Simba lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Bardzo piekne kwiaty Asiula Ja tez nakupilam troche roznych ale mimo ,ze lubie kwiaty to nie bardzo lubie brykac z konewka hehhe
To tak dygam kilkadziesiat razy
,a jak kiedys mnie nie bylo kilka dni to chlopaki szlauchem podlewali i poniszczyli mi tyle kwiatow
.
Elfik, moremi, chruszczow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Moxze feromony za mocne uzywasz ?
Albo ma ochote na romansik.Wiesz jak to mowia nie trzreba kupowac krowy by napic sie mleka
Ja tam nie wiem, ale jest podejrzany... już mnie tu w romanz nie wpędzajja jestem jak żona Cezara... poza podejrzeniem
kończymy ten temat bo mi oprócz moheru jeszcze szkarłatną literę doprawicie....
moremi, Elfik, BISCA, Aasiula, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Asiul, piękny taras i boskie surfinie
Ty moja, kwiatowa bratnia dusza jesteś
moremi, mamatrojki80, Elfik, BISCA, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Ja tam nie wiem, ale jest podejrzany... już mnie tu w romanz nie wpędzaj
ja jestem jak żona Cezara... poza podejrzeniem
kończymy ten temat bo mi oprócz moheru jeszcze szkarłatną literę doprawicie....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 20:12
mamatrojki80, Aasiula lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Tez chce sie dolaczyc do zachwytu. Czy te kwiatuszki sama wyhodowalas? Ja czekam na wysiane i zasadzone wlasnorecznie. Na razie male, nedzne . Surfinie mialam w zeszlym roku i uwielbiam- w tym, roku, zakupie rowniez jak moj kierowca przyjedzie na Weekend.
SolarPolar, moremi, mamatrojki80, Luna76, Dziobak, Aasiula, kkisia, chruszczow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asiula, jeny, jakie kwiaty i taras...
za nic nie chciałabym domu, ale popatrzeć fajnie...
już się widzę z książką na kanapie...
ale z konewką nie mogę się jakoś zwizualizować...
Nic dziwnego, że ty taka laska, podlejesz kwiatki i za 5 skalpeli styka,,,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 20:17
moremi, gretka, mamatrojki80, kapturnica, BISCA, SolarPolar, Sabina, Aasiula, anna maria, kkisia, ComeToMeBaby, efcia, Mega, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja sie nie pitole z wysiewaniem czy pikowaniem kwiatkow.Jade na ryneczek i po pare groszy piekne juz mozna kupic.Wczoraj duze rozłożyste petunie kupilam raptem po 3zeta to szkoda sie pierdzielic.
Spodnie mi spaduwująBISCA, Aasiula, kkisia, Elfik, Simba, Reni lubią tę wiadomość