X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Wydaje mi się, ze chodzi o trofoblast, widac takie gestsze wokół pecherzyka, to na pewno trofoblast.
    Moze rozwniez chodzic o ciałko żółte wyglada jak obraczka na sznureczku to tym sie żywi zarodek .I najpierw zanim on sie pojawi w pecherzyku pojawia sie wlasnie taki pierscionek.U mnie w 5tyg4dni zarodka nie bylo bylo tylko cialko zolte.Zarode mial sie pojawic na dniach...
    Nadrabiam takze jesli juz ktos odpowiedzial to sory 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 19:59

Aasiula, malgos741, moremi, kkisia, chruszczow, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    A mnie to sie pytaja ile ja wody zuzywam zeby to wszystko podlac i ile czasu mi to zajmuje :).Co ja poradze ze moge godzinami siedziec w tych kwiatach :)
    Super ,lubie ogladac :)

A ile nawozu... :-)

Aasiula lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    A ile nawozu... :-)
    dokladnie :)

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo piekne kwiaty Asiula Ja tez nakupilam troche roznych ale mimo ,ze lubie kwiaty to nie bardzo lubie brykac z konewka hehhe

Aasiula, anna maria, chruszczow lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem Helka cala i zdrowa :-)wazy 7800kg.Nastepna wizyta jak skonczy rok ,na szczepienie :-)

kapturnica, mamatrojki80, Aasiula, kkisia, Elfik, BISCA, SolarPolar, moremi, gretka, Dziobak, macduska, gosia7122, ania.g, Heretyczka, chruszczow, slash, megan8, efcia, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie będę gorsza i powiem, że do mnie zarywa facet, który u mnie ma aptekę, nawet go 3 dzieci nie odstrasza... desperat jakiś czy co ;-)

Aasiula, Luna76, kkisia, Elfik, moremi, BISCA, Dziobak, anna maria, ComeToMeBaby, chruszczow, megan8, efcia, Mega, Simba lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula ladnie tam sobie na tarasie kwiatkow nasadzilas i zadbalas :-)ja bede wszystko na nowej chacie sadzic ,tu juz nic nowego nie sadze bo sie nie opaca .

Aasiula lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Ja nie będę gorsza i powiem, że do mnie zarywa facet, który u mnie ma aptekę, nawet go 3 dzieci nie odstrasza... desperat jakiś czy co ;-)
    Moxze feromony za mocne uzywasz ? XD Albo ma ochote na romansik.Wiesz jak to mowia nie trzreba kupowac krowy by napic sie mleka 8)

Aasiula, BISCA, chruszczow, Simba lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Bardzo piekne kwiaty Asiula Ja tez nakupilam troche roznych ale mimo ,ze lubie kwiaty to nie bardzo lubie brykac z konewka hehhe
    hehehe ,ja mam butle ,konewka za ciezka :) To tak dygam kilkadziesiat razy :),a jak kiedys mnie nie bylo kilka dni to chlopaki szlauchem podlewali i poniszczyli mi tyle kwiatow :/.

Elfik, moremi, chruszczow lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bobra, spadam skalpel czeka ;D
    Do pozniej :)

moremi, chruszczow, megan8, efcia, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Moxze feromony za mocne uzywasz ? XD Albo ma ochote na romansik.Wiesz jak to mowia nie trzreba kupowac krowy by napic sie mleka 8)

Ja tam nie wiem, ale jest podejrzany... już mnie tu w romanz nie wpędzaj :-) ja jestem jak żona Cezara... poza podejrzeniem :-) kończymy ten temat bo mi oprócz moheru jeszcze szkarłatną literę doprawicie....

moremi, Elfik, BISCA, Aasiula, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Asiul, piękny taras i boskie surfinie :-) Ty moja, kwiatowa bratnia dusza jesteś :-)
    Tez chce sie dolaczyc do zachwytu. Czy te kwiatuszki sama wyhodowalas? Ja czekam na wysiane i zasadzone wlasnorecznie. Na razie male, nedzne . Surfinie mialam w zeszlym roku i uwielbiam- w tym, roku, zakupie rowniez jak moj kierowca przyjedzie na Weekend.

moremi, mamatrojki80, Elfik, BISCA, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Ja tam nie wiem, ale jest podejrzany... już mnie tu w romanz nie wpędzaj :-) ja jestem jak żona Cezara... poza podejrzeniem :-) kończymy ten temat bo mi oprócz moheru jeszcze szkarłatną literę doprawicie....
    hłe hłe .No ja nic w tym wzgl do Cie ,ze może facet czuje miętke przez rumianek to se marzy 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 20:12

mamatrojki80, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Tez chce sie dolaczyc do zachwytu. Czy te kwiatuszki sama wyhodowalas? Ja czekam na wysiane i zasadzone wlasnorecznie. Na razie male, nedzne . Surfinie mialam w zeszlym roku i uwielbiam- w tym, roku, zakupie rowniez jak moj kierowca przyjedzie na Weekend.
    Ja sie nie pitole z wysiewaniem czy pikowaniem kwiatkow.Jade na ryneczek i po pare groszy piekne juz mozna kupic.Wczoraj duze rozłożyste petunie kupilam raptem po 3zeta to szkoda sie pierdzielic.

SolarPolar, moremi, mamatrojki80, Luna76, Dziobak, Aasiula, kkisia, chruszczow lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    hłe hłe .No ja nic w tym wzgl do Cie ,ze może facet czuje miętke przez rumianek to se marzy 8)

Marzyciel kurde ;-)

kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula, jeny, jakie kwiaty i taras...
    za nic nie chciałabym domu, ale popatrzeć fajnie...

już się widzę z książką na kanapie...
    ale z konewką nie mogę się jakoś zwizualizować... :(

Nic dziwnego, że ty taka laska, podlejesz kwiatki i za 5 skalpeli styka,,,:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 20:17

moremi, gretka, mamatrojki80, kapturnica, BISCA, SolarPolar, Sabina, Aasiula, anna maria, kkisia, ComeToMeBaby, efcia, Mega, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja sie nie pitole z wysiewaniem czy pikowaniem kwiatkow.Jade na ryneczek i po pare groszy piekne juz mozna kupic.Wczoraj duze rozłożyste petunie kupilam raptem po 3zeta to szkoda sie pierdzielic.
    U mnie tak tanio nie jest ale kupie. ,w zeszlym roku, sama wyhodowalam petunie:-). W tym roku rozsadzilam calie i hortensje - czekam na efekty. Trawa pampasowa tez marnie ale odbila.

Spodnie mi spaduwują:-)

BISCA, Aasiula, kkisia, Elfik, Simba, Reni lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula, super kwiaty. Ja tez je kocham ale one mnie nie.

Powkurzac Was ? Mam weekend !!!!!!!

mamatrojki80, malgos741, Arwena, SolarPolar, moremi, Aasiula, kkisia, chruszczow, efcia, Elfik, stara.krycha, Simba lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka Zosia o.O Mialo byc Chrust XD jakby tak było to Elfi by w ciąży nigdy nie była bo to zdecydowanie mięsny zawodnik XD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 20:35

chruszczow, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Luna76 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Asiula, super kwiaty. Ja tez je kocham ale one mnie nie.

Powkurzac Was ? Mam weekend !!!!!!!

Mnie nie wkurzysz, bo ja też mam już weekend - chora jestem i na L-4 :-)

Aasiula, chruszczow lubią tę wiadomość

‹‹ 9147 9148 9149 9150 9151 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ