35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Wiesz, on działa przeciwpłytkowo, także przeciwzakrzepowo również, nie wiem czy tu nue chodzi o to, by zapobiegać malutkim skrzeplinom w okolicy trofoblastu, by było lepsze odżywienie. Tak sobie dedukuję. Ale nie wiem jaki jest tu mechanizm, naprawdę nie znam się na tyle na położnictwie, by się wypowiadać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak żeście mi o tym młodym ginie napisały aż mi głupio
juz mnie tu zagadał na korytarzu ze non stop pod tel jestem
na obchód przylazł uchachany
za to będę miała pusta sale znowu, to może jakoś sie wyspie...
Aasiula, Luna76, dorbie, kkisia, moremi, BISCA, gretka, Elfik, Zofia8, ania.g, chruszczow lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Asiul, piękny taras i boskie surfinie
Ty moja, kwiatowa bratnia dusza jesteś
hehe ty tez tak szalejesz z kwiatamiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 19:42
mamatrojki80, dorbie, moremi, Elfik, chruszczow, megan8, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Tak żeście mi o tym młodym ginie napisały aż mi głupio
juz mnie tu zagadał na korytarzu ze non stop pod tel jestem
na obchód przylazł uchachany
za to będę miała pusta sale znowu, to może jakoś sie wyspie...
Ty na pustej sali, a on myk do Ciebie, mówię Ci Ty lepiej uważaj, takiemu to tylko cipki w głowieAasiula, Luna76, Natka_79, kkisia, moremi, BISCA, gretka, Zofia8, ComeToMeBaby, chruszczow, megan8, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Ty na pustej sali, a on myk do Ciebie, mówię Ci Ty lepiej uważaj, takiemu to tylko cipki w głowie
chyba nawet jakąś przywoził z dołu na porodowe
Aasiula, mamatrojki80, kkisia, moremi, gretka, chruszczow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Ja jak skończę akcję sadzenie to też się pochwalę
mam rękę do kwiatów podobno, na osiedlu ma ksywę kwiaciareczka
.Co ja poradze ze moge godzinami siedziec w tych kwiatach
Super ,lubie ogladacmamatrojki80, Elfik, SolarPolar, chruszczow, megan8, efcia lubią tę wiadomość