X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, i po pogodzie ,ciemno sie zrobiło leje ... :/ i tak przez cały łykend ma byc . :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 18:52

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    Moremi, oprócz bólu miesiączkowego i brązowego plamienia, nie mam żadnych innych objawów, któe mogłyby świadczyć o ciąży.

a na tak wczesnym etapie, jakie moga jeszcze byc? No moze bol piersi lub wrazliwe sutki, reszta objawow wg mnie to pozniej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 18:52

moremi lubi tę wiadomość

Zofia8
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam wlasnie z dzieciurami z szopingu. Nie wiem, czy dlatego, ze Morek jest w ciazy, czy jak, ale letnia kolekcja dla dzieci to same marynarskie ubranka sa! Dla chlopcow i dla dziewczynek. Kotwiczki, zagloweczki i paseczki. Mamy kochajace róż beda tego lata nieszczesliwe. ;-)
    Morek, adresso mi przyslij.

moremi, efcia, Zofia8, Aasiula, kkisia, BISCA, Elfik, chruszczow, Mega, Reni lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    Moremi, oprócz bólu miesiączkowego i brązowego plamienia, nie mam żadnych innych objawów, któe mogłyby świadczyć o ciąży.
    To tak jak ja. Dopiero w dniu pozytywnego testu zabolały mnie te sutki, ale też nie było to nadzwyczajne. Test zrobiłam bardziej dla sportu. Jak spojrzysz na mój wykres, to 5 dni plamiłam, a w 12 dpo miałam tak silne bóle @, że zrobiłam sobie gorącą kąpiel, żeby w końcu mi poszło. No i nie poszło.

Aasiula, Zofia8, Luna76, malgos741, kkisia, BISCA, Elfik, Arwena, chruszczow, Mega, Magdala lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Luna76 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    a na tak wczesnym etapie, jakie moga jeszcze byc? No moze bol piersi lub wrazliwe sutki, reszta objawow wg mnie to pozniej.

żadnych objawów cyckowych - miękkie betki :-/

chruszczow lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Wrocilam wlasnie z dzieciurami z szopingu. Nie wiem, czy dlatego, ze Morek jest w ciazy, czy jak, ale letnia kolekcja dla dzieci to same marynarskie ubranka sa! Dla chlopcow i dla dziewczynek. Kotwiczki, zagloweczki i paseczki. Mamy kochajace róż beda tego lata nieszczesliwe. ;-)
    Morek, adresso mi przyslij.
    Dzisiaj dostałam paczkę od koleżanki z kremowym bodziakiem z kotami :-) to pierwszy ciuch :-)
    Eeej, a Ty nie wybierasz się na wakacje do Gdańska?

Aasiula, malgos741, kkisia, kapturnica, chruszczow, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dzisiaj dostałam paczkę od koleżanki z kremowym bodziakiem z kotami :-) to pierwszy ciuch :-)
    Eeej, a Ty nie wybierasz się na wakacje do Gdańska?
    Sie wybieram sie. Ale bede tez za 3 tygodnie na tydzien, to ci podesle male co nieco. ;-)

moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    U mnie na wczesnym etapie nie różniły się niczym od pms

Aasiula, Luna76, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    Przy Marcelu całą ciążę miałam "miękkie betki" a we wcześniejszych ciążach były napięte i bolesne. Także różnie może być.

Luna76, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Luna76 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    To tak jak ja. Dopiero w dniu pozytywnego testu zabolały mnie te sutki, ale też nie było to nadzwyczajne. Test zrobiłam bardziej dla sportu. Jak spojrzysz na mój wykres, to 5 dni plamiłam, a w 12 dpo miałam tak silne bóle @, że zrobiłam sobie gorącą kąpiel, żeby w końcu mi poszło. No i nie poszło.

Jak spojrzysz na mój wykres to zobaczysz, że bóle miesiączkowe mam prawie codziennie, ale dziś mam przez cały praktycznie dzień. no i ledwo odstawiłam lutkę zaczęło się plamienie na brązowo - nie mam złudzeń co to oznacza. Co miesiąc jest tak samo. W tym cyklu lutka tylko wydłużyła mi fazę lutealną.

• Zofia8 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:

Iwcia pisala, ze tez takie miala w ciazy.

Luna76, moremi, chruszczow lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez wrocilismy z szopingu. Lodowa pelna ale co cieszy mnie najbardziej, to dom pelen kwiatow :-)

Aasiula, BISCA, Elfik, chruszczow, Magdala lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Luna76 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Ja tez mam ksiazki ale tam niewiele jest zdrowych przepisow. Teraz to sluzy mi tylko jako blender. W koncu musze zaczac go uzywac. Nie bede zanudzac dziewczyn, dlatego wyslalam Ci zaproszenie.

Zosiu, zaakceptowane :-)

Zofia8 lubi tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o ja głupia, zamartwiałam sie ze nie mam żadnych objawów ciązowych ( prócz bolących cycków) no i polazałam do gina i co? ... i pstro
    fakt pogratulował mi ciąży, ale jedyne co wiem to, ze jest pecherzyk i jest "pierścionek" tak nazwał chyba zarodek, kazal przyjsc za 10 dni, ze powinno juz byc serduszko, acha i dodal ze to 6 tydzien, a wedlug mnie przeciez 7 , nic a nic ta wizyta mi nie dała nadal sie martiwe :/
    acha i jeszcze jedno jest i krwiak, mam brac acard i przepisal mi dupka

dorbie, Elfik, gretka, Sabina, ComeToMeBaby, chruszczow, megan8, Mega, Magdala, Simba lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    o ja głupia, zamartwiałam sie ze nie mam żadnych objawów ciązowych ( prócz bolących cycków) no i polazałam do gina i co? ... i pstro
    fakt pogratulował mi ciąży, ale jedyne co wiem to, ze jest pecherzyk i jest "pierścionek" tak nazwał chyba zarodek, kazal przyjsc za 10 dni, ze powinno juz byc serduszko, acha i dodal ze to 6 tydzien, a wedlug mnie przeciez 7 , nic a nic ta wizyta mi nie dała nadal sie martiwe :/
    Efcia ,łykaj tabsy i sie oszczedzaj ,bedzie dobrze :)

efcia, Zofia8, moremi, Elfik lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wytlumaczcie mi dlaczego daje sie acard jak jest krwiak ?
    Przeciez to na rozrzedzenie krwi jest tak ?

• efcia Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Wytlumaczcie mi dlaczego daje sie acard jak jest krwiak ?
    Przeciez to na rozrzedzenie krwi jest tak ?
    właśnie sama nie wiem

Aasiula, chruszczow lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:

Nie martw sie. To za wczesnie na serce. Moze dziewczyny beda wiedzialy co to ten "pierscionek"???

efcia, Aasiula lubią tę wiadomość

Zofia8
  • efcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Efcia ,łykaj tabsy i sie oszczedzaj ,bedzie dobrze :)
    dziekuje Asiula :-)

Aasiula lubi tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tu zdjecie
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ffb99944b5a7.jpg

malgos741, Aasiula, dorbie, mamatrojki80, SolarPolar, gretka, Arwena, Sabina, ComeToMeBaby, chruszczow, Heretyczka, megan8, Mega, Magdala, stara.krycha, Reni, Parka lubią tę wiadomość

‹‹ 9144 9145 9146 9147 9148 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ