35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna76 wrote:Moremi, oprócz bólu miesiączkowego i brązowego plamienia, nie mam żadnych innych objawów, któe mogłyby świadczyć o ciąży.
a na tak wczesnym etapie, jakie moga jeszcze byc? No moze bol piersi lub wrazliwe sutki, reszta objawow wg mnie to pozniej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 18:52
moremi lubi tę wiadomość
Zofia8
-
Wrocilam wlasnie z dzieciurami z szopingu. Nie wiem, czy dlatego, ze Morek jest w ciazy, czy jak, ale letnia kolekcja dla dzieci to same marynarskie ubranka sa! Dla chlopcow i dla dziewczynek. Kotwiczki, zagloweczki i paseczki. Mamy kochajace róż beda tego lata nieszczesliwe.
Morek, adresso mi przyslij.moremi, efcia, Zofia8, Aasiula, kkisia, BISCA, Elfik, chruszczow, Mega, Reni lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Moremi, oprócz bólu miesiączkowego i brązowego plamienia, nie mam żadnych innych objawów, któe mogłyby świadczyć o ciąży.
Aasiula, Zofia8, Luna76, malgos741, kkisia, BISCA, Elfik, Arwena, chruszczow, Mega, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziobak wrote:Wrocilam wlasnie z dzieciurami z szopingu. Nie wiem, czy dlatego, ze Morek jest w ciazy, czy jak, ale letnia kolekcja dla dzieci to same marynarskie ubranka sa! Dla chlopcow i dla dziewczynek. Kotwiczki, zagloweczki i paseczki. Mamy kochajace róż beda tego lata nieszczesliwe.
Morek, adresso mi przyslij.to pierwszy ciuch
Eeej, a Ty nie wybierasz się na wakacje do Gdańska?Aasiula, malgos741, kkisia, kapturnica, chruszczow, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Dzisiaj dostałam paczkę od koleżanki z kremowym bodziakiem z kotami
to pierwszy ciuch
Eeej, a Ty nie wybierasz się na wakacje do Gdańska?moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:a na tak wczesnym etapie, jakie moga jeszcze byc? No moze bol piersi lub wrazliwe sutki, reszta objawow wg mnie to pozniej.
Aasiula, Luna76, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Luna76 wrote:żadnych objawów cyckowych - miękkie betki
Luna76, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
moremi wrote:To tak jak ja. Dopiero w dniu pozytywnego testu zabolały mnie te sutki, ale też nie było to nadzwyczajne. Test zrobiłam bardziej dla sportu. Jak spojrzysz na mój wykres, to 5 dni plamiłam, a w 12 dpo miałam tak silne bóle @, że zrobiłam sobie gorącą kąpiel, żeby w końcu mi poszło. No i nie poszło.
Jak spojrzysz na mój wykres to zobaczysz, że bóle miesiączkowe mam prawie codziennie, ale dziś mam przez cały praktycznie dzień. no i ledwo odstawiłam lutkę zaczęło się plamienie na brązowo - nie mam złudzeń co to oznacza. Co miesiąc jest tak samo. W tym cyklu lutka tylko wydłużyła mi fazę lutealną.chruszczow lubi tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Ja tez mam ksiazki ale tam niewiele jest zdrowych przepisow. Teraz to sluzy mi tylko jako blender. W koncu musze zaczac go uzywac. Nie bede zanudzac dziewczyn, dlatego wyslalam Ci zaproszenie.
Zosiu, zaakceptowaneZofia8 lubi tę wiadomość
-
o ja głupia, zamartwiałam sie ze nie mam żadnych objawów ciązowych ( prócz bolących cycków) no i polazałam do gina i co? ... i pstro
fakt pogratulował mi ciąży, ale jedyne co wiem to, ze jest pecherzyk i jest "pierścionek" tak nazwał chyba zarodek, kazal przyjsc za 10 dni, ze powinno juz byc serduszko, acha i dodal ze to 6 tydzien, a wedlug mnie przeciez 7 , nic a nic ta wizyta mi nie dała nadal sie martiwe
acha i jeszcze jedno jest i krwiak, mam brac acard i przepisal mi dupkadorbie, Elfik, gretka, Sabina, ComeToMeBaby, chruszczow, megan8, Mega, Magdala, Simba lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:o ja głupia, zamartwiałam sie ze nie mam żadnych objawów ciązowych ( prócz bolących cycków) no i polazałam do gina i co? ... i pstro
fakt pogratulował mi ciąży, ale jedyne co wiem to, ze jest pecherzyk i jest "pierścionek" tak nazwał chyba zarodek, kazal przyjsc za 10 dni, ze powinno juz byc serduszko, acha i dodal ze to 6 tydzien, a wedlug mnie przeciez 7 , nic a nic ta wizyta mi nie dała nadal sie martiwe
acha i jeszcze jedno jest i krwiak, mam brac acard i przepisal mi dupkaefcia, Zofia8, moremi, Elfik lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:o ja głupia, zamartwiałam sie ze nie mam żadnych objawów ciązowych ( prócz bolących cycków) no i polazałam do gina i co? ... i pstro
acha i jeszcze jedno jest i krwiak, mam brac acard i przepisal mi dupka
Nie martw sie. To za wczesnie na serce. Moze dziewczyny beda wiedzialy co to ten "pierscionek"???
efcia, Aasiula lubią tę wiadomość
Zofia8