35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No z mlodym mialam w ciazy od 3ciego trymestru a urodizl sie łysy jak kolano pani zosiKrakonka wrote:Acha, a jak mama ma zgagę w ciązy, to znaczy, ze dziecku włosy rosną i się urodzi z gotowymi.
U mnie się sprawdziło
moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
ania.g wrote:Krakonka, śliczną masz Małgosię

Dziękuję
Mnie się tez bardzo podoba. I chciałabym jeszcze jedną taką
Tylko może w moich kolorach, bo oba moje dzieci, jakby z listonoszki były - jasne włosy, jasne oczy (choć po dwóch ojcach), a ja ciemna.
moremi, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, ania.g, kapturnica lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
kapturnica wrote:No z mlodym mialam w ciazy od 3ciego trymestru a urodizl sie łysy jak kolano pani zosi

Mój się urodził z włosami. A przy Małgosi nie miałam zgagi i prawie łysa się urodziła. Mówiąc szczerze, jak mi ją pokazali, byłam przerażona - jakoś nie skojarzyłam, że część dzieci się łysa rodzi
nick nieaktualny, ComeToMeBaby, kapturnica lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Kometa w butach od Krychy

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/00e71f9bf7c6.jpg
moremi, BISCA, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, megan8, Mega, malgos741, nick nieaktualny, gosia7122, Krakonka, nick nieaktualny, ania.g, anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Niuta, Aasiula, kapturnica, Zofia8, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moj nawet brwi mial tak jasne ,ze myslalam ,ze ich nie maKrakonka wrote:Mój się urodził z włosami. A przy Małgosi nie miałam zgagi i prawie łysa się urodziła. Mówiąc szczerze, jak mi ją pokazali, byłam przerażona - jakoś nie skojarzyłam, że część dzieci się łysa rodzi

moremi, Krakonka lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyJedyna w swoim rodzaju, bo jest to takie jedyne miasteczko akademickie w Polsce, chociaż inny klimat jak było ART. Oj, bawiłam się kilka lat pod rząd, mój mąż tam studiowałmalgos741 wrote:u nas kortowiada.. studenciki się bawią

malgos741, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
tak się bawią:
http://kortowiada.pl/galerie/pokaz/21
ComeToMeBaby, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Wrocilam wlasnie z ogrodu, bo zaczelo szarzec. Ciekawe na ile skalpeli mozna przeliczyc 1,5 godziny ostrego machania motyka. Mam nadzieje, ze na co najmniej 2
nick nieaktualny, ania.g, Mega, megan8, gretka, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość