35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGretka keglam! Odezwij się po wszystkim!
I witam się piątkowo.
Chociaż dla mnie to jak poniedziałek.
2 w 1
Hej ho, hej ho, do pracy by się szłooooo...!!!
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 07:16
Krakonka, ania.g, Aasiula, kkisia, efcia, Sabina, moremi, malgos741, ComeToMeBaby, gretka lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Bisca jak sie czujes ? Dzisiaj beta ?
Czuje sie ok. Tylko wlasnie jak mysle o tej becie to mi sie w zoladku ze sresu przewala
Ide sie ogarnac i do pracy. Krew spuszcze po drodze. Trzymajcie kciuki plis
Udanego piatenienieczkuania.g, Bozia3, Mega, kkisia, Aasiula, efcia, kapturnica, Sabina, moremi, dorbie, macduska, Zofia8, stara.krycha, ComeToMeBaby, Krakonka, paszczakin, Arwena, gosia7122, gretka lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Czuje sie ok. Tylko wlasnie jak mysle o tej becie to mi sie w zoladku ze sresu przewala
Ide sie ogarnac i do pracy. Krew spuszcze po drodze. Trzymajcie kciuki plis
Udanego piatenienieczkuBISCA, kkisia, Aasiula, efcia, stara.krycha lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bisca i Gretka k&k zaciśnięte najmocniej jak sie da
Nie mogłam sie dzisiaj zebrać z lozka, dobrze ze dziś piąteksłońce swieci, ale zimno jak jasna dupa
no cóż....
A ja wieczorem tableteczkei niech sie dzieje wola nieba....
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 07:33
kkisia, Aasiula, efcia, moremi, Sabina, dorbie, macduska, BISCA, stara.krycha, ComeToMeBaby, Krakonka, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie 18lat temu o tej porze zbierałam sie na porodówke, ale ten czas leci
Aasiula, kapturnica, moremi, Sabina, dorbie, macduska, BISCA, Reni, kkisia, ComeToMeBaby, Krakonka, paszczakin, Arwena, inessa, gosia7122, Mega, beates, gretka lubią tę wiadomość