X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Dokładnie 18lat temu o tej porze zbierałam sie na porodówke, ale ten czas leci :-)
    No leci leci a Ty w kolejnej ciąży ;)
    Ja tak 7mego maja mialam uczucie dziwne bo wtedy jechalam z pierwszymi bolami do spzitala.A mlody i tak mi figla zrobil i zdecydowal ,ze dopiero 11 sie pokaze :)

Aasiula, moremi, Sabina, dorbie, efcia, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    Gretka, trzymam kciuki :-)
    Bisca, zobaczysz, że będzie przyrost powyżej 66% :-)
    Efcia, jak tam?

Co to jeszcze...
    Kkisia i Beates Wy dzisiaj na usg, czy mi się pomieszało? Beates w poniedziałek ma punkcj, a kiedy podglądanie?

Sabina, kapturnica, macduska, BISCA, efcia, Aasiula, stara.krycha, kkisia, ComeToMeBaby, Krakonka, gosia7122, Mega, beates, gretka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa Efcia... Jak jeszcze raz temperaturę zmierzysz, to ołówek poleci do Ciebie! Wyrzucaj termometr natentychmiast!

Sabina, kapturnica, dorbie, BISCA, efcia, Aasiula, Zofia8, stara.krycha, kkisia, ComeToMeBaby, gosia7122, beates, gretka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca <3
    Gretka <3

BISCA, Aasiula, efcia, kkisia, gretka lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie dolaczam do kciukasow za kazda potrzebujaca dzis <3

Sabina, efcia, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, gretka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    Miłego dnia :-)

Sabina, macduska, efcia, Aasiula, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Bry dzień :)
    Slonce swieci ale jak zimno , ja piernicze 7 stopni
    jaja jakies :/
    Piatek , piatunio , piateczek hurrrraaaaa !!!!! :D

Przecież dzisiaj zimna Zocha :) to musi być zimno ;)
    Dzien dobry
    Gretka pewnie juz jest po.... Mam nadzieje ze poszło gładko i nie boli

Powoli zbieramy sie do drogi... Nerw rośnie przed tymi prenatalnymi...
    Miłego dnia!

moremi, kapturnica, macduska, ania.g, efcia, dorbie, Sabina, Aasiula, Zofia8, stara.krycha, kkisia, ComeToMeBaby, gosia7122, Mega, gretka lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie. Gdzie jest Zocha??? Niech odda słońce!

ania.g, dorbie, Aasiula, efcia, Zofia8, stara.krycha, kkisia, Krakonka, gosia7122, Mega, beates lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki zaciskam wszystko za potrzebujących ;)
    Zimno i brzydko dziś a ja dziś do 20tej w robocie ... grunt że zarobię ;)

ania.g, efcia, dorbie, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Bo to podobno jakiś straszny syf ta fontanna i ludzie, którzy pozwalają się tam bawić pociechom to dzieciobójcy.
    To nie jest zabawne Krakonka..:) Akurat trochę jestem w temacie (A. po części nadzorował jej budowę z ramienia miasta).
    Ta fontanna jest zbudowana jako obiekt zamknięty - z wsadem zewnętrznym....:)
    W praktyce oznacza to, że ta sama woda krąży dookoła cały czas. Oczywiście jest po drodze oczyszczalnia - więc dziecko się raczej od niej nie pochoruje - ale musisz mieć świadomość, że to ta sama woda, do której srają gołębie, a bezdomni w nocy piorą w niej swoje skarpetki i myją brudne dupy, turyści angielscy się odlewają no i jeszcze inne cuda wianki....:)
    Szkoda, że taka jej konstrukcja - bo dzieciaki mają mega ubaw z takiej zabawy....

moremi, Reni, stara.krycha, kkisia, ComeToMeBaby, Krakonka, Arwena, SolarPolar, gretka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarku - doczytałam Twoją odpowiedź o in vitro - nie wiedziałam, że byłaś w klinikach - ja się z Tobą zgadzam - zrobiłabym tak samo - nie zdecydowałabym się na jajka dawczyni....:) Trzymam kciuki - różne tu cuda już się podziały :)

moremi, Sabina, Aasiula, efcia, Zofia8, stara.krycha, kkisia, ComeToMeBaby, Arwena, SolarPolar, beates lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renka - kiecka siostry piękna :)

Reni lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Białymstoku jest podobna fontanna. Jak widziałam to ubaw mają nie tylko dzieciaki :-)

Gdzie jest Magdala? Chlopczyk już pewnie wszystkie egzaminy śpiewająco zdał.

Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziendoberek.
    Bisca suwak malina. Powodzenia na becie.
    Gretka kciukam.
    Efcia tez kciukam.
    Mega popieram. A co sie ma dziac. Najwyzej w ciaze zajdziesz.
    Kto nie wspomniany tez kciukany.
    I ja sobie dzis krwi upuszcze. Doktorek chcial bialka s i c na przyszly weekend.
    A potem w droge. Jedziemy do Newcastle do siostry p. W ciazy jest. 6 miesiac to brzuch jest. Doczepie sie do niej moze cos na mnie splynie.
    Wracam w niedziele. Leczyc sie, zachodzic i utrzymywac ciaze zdrowo. To jest rozkaz!

Aasiula, efcia, moremi, Zofia8, BISCA, stara.krycha, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby, Arwena, macduska, gosia7122, Mega, Simba lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • efcia Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Aaaa Efcia... Jak jeszcze raz temperaturę zmierzysz, to ołówek poleci do Ciebie! Wyrzucaj termometr natentychmiast!

morcia juz nie mierze, wymyslam :-)
    a plamienia dalej są

zaraz lece do fryzjera, a poźniej do garów, trza córci imprezke wyprawic :-)

megan8 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    morcia juz nie mierze, wymyslam :-)
    a plamienia dalej są

zaraz lece do fryzjera, a poźniej do garów, trza córci imprezke wyprawic :-)
    nie biegaj Ewcia - przy krwiakach na niewiele mamy wpływ - jedynie można mocno ograniczyć aktywność fizyczną, żeby dziada jak najdłużej nie prowokować....

efcia, Zofia8, moremi, Aasiula, BISCA, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby, Krakonka, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Zofia8 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Przecież dzisiaj zimna Zocha :) to musi być zimno ;)
    Dzien dobry
    Gretka pewnie juz jest po.... Mam nadzieje ze poszło gładko i nie boli

Powoli zbieramy sie do drogi... Nerw rośnie przed tymi prenatalnymi...
    Miłego dnia!

Moj M nie uwaza, ze zimna jestem ;-) wrecz odwrotnie :-)

efcia, moremi, Aasiula, BISCA, stara.krycha, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby, Krakonka, Natka_79, macduska, Mega, beates, gretka lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Magdala Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    W Białymstoku jest podobna fontanna. Jak widziałam to ubaw mają nie tylko dzieciaki :-)

Gdzie jest Magdala? Chlopczyk już pewnie wszystkie egzaminy śpiewająco zdał.

Tylko nasza fontanna wieksza.

Chlopczyk zdaje za dwa tyg. Tyle jeszcze mnie nauki czeka ze az sie boje. Wczoraj zaliczylam stary i nowy testament z relacja ze wspolczesnoscia. A maly jest ateista i co chwila mi udowadnia ze bog nieistnieje. B-)

efcia, Bozia3, Zofia8, moremi, dorbie, Aasiula, stara.krycha, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby, Arwena, SolarPolar, gosia7122, Mega, Simba lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    No właśnie. Gdzie jest Zocha??? Niech odda słońce!

Podziele sie z Wami. U mnie przepieknie, choc zapowiadali, ze bedzie chmurzasto.

Aasiula, BISCA, stara.krycha, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Tylko nasza fontanna wieksza.

Chlopczyk zdaje za dwa tyg. Tyle jeszcze mnie nauki czeka ze az sie boje. Wczoraj zaliczylam stary i nowy testament z relacja ze wspolczesnoscia. A maly jest ateista i co chwila mi udowadnia ze bog nieistnieje. B-)
    no to porównaj to do mitologii - też bajki, a uczyć się trzeba, nie mówiąc już o większości lekturach - o bohaterach których musimy wiedzieć często więcej, niż o własnej rodzinie...co myślał, co chciał, o co mu chodziło - a przecież on nawet nigdy nie istniał....:)

stara.krycha, Magdala, moremi, ComeToMeBaby, Arwena, gosia7122, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 9322 9323 9324 9325 9326 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ