35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
efcia wrote:Dokładnie 18lat temu o tej porze zbierałam sie na porodówke, ale ten czas leci
Ja tak 7mego maja mialam uczucie dziwne bo wtedy jechalam z pierwszymi bolami do spzitala.A mlody i tak mi figla zrobil i zdecydowal ,ze dopiero 11 sie pokazeAasiula, moremi, Sabina, dorbie, efcia, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bry
Gretka, trzymam kciuki
Bisca, zobaczysz, że będzie przyrost powyżej 66%
Efcia, jak tam?
Co to jeszcze...
Kkisia i Beates Wy dzisiaj na usg, czy mi się pomieszało? Beates w poniedziałek ma punkcj, a kiedy podglądanie?Sabina, kapturnica, macduska, BISCA, efcia, Aasiula, stara.krycha, kkisia, ComeToMeBaby, Krakonka, gosia7122, Mega, beates, gretka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aaaa Efcia... Jak jeszcze raz temperaturę zmierzysz, to ołówek poleci do Ciebie! Wyrzucaj termometr natentychmiast!
Sabina, kapturnica, dorbie, BISCA, efcia, Aasiula, Zofia8, stara.krycha, kkisia, ComeToMeBaby, gosia7122, beates, gretka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Bry dzień
Slonce swieci ale jak zimno , ja piernicze 7 stopni
jaja jakies
Piatek , piatunio , piateczek hurrrraaaaa !!!!!
Przecież dzisiaj zimna Zochato musi być zimno
Dzien dobry
Gretka pewnie juz jest po.... Mam nadzieje ze poszło gładko i nie boli
Powoli zbieramy sie do drogi... Nerw rośnie przed tymi prenatalnymi...
Miłego dnia!moremi, kapturnica, macduska, ania.g, efcia, dorbie, Sabina, Aasiula, Zofia8, stara.krycha, kkisia, ComeToMeBaby, gosia7122, Mega, gretka lubią tę wiadomość
-
No właśnie. Gdzie jest Zocha??? Niech odda słońce!
ania.g, dorbie, Aasiula, efcia, Zofia8, stara.krycha, kkisia, Krakonka, gosia7122, Mega, beates lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzień dobry dziewczynki zaciskam wszystko za potrzebujących
Zimno i brzydko dziś a ja dziś do 20tej w robocie ... grunt że zarobięania.g, efcia, dorbie, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Krakonka wrote:Bo to podobno jakiś straszny syf ta fontanna i ludzie, którzy pozwalają się tam bawić pociechom to dzieciobójcy.
Akurat trochę jestem w temacie (A. po części nadzorował jej budowę z ramienia miasta).
Ta fontanna jest zbudowana jako obiekt zamknięty - z wsadem zewnętrznym....
W praktyce oznacza to, że ta sama woda krąży dookoła cały czas. Oczywiście jest po drodze oczyszczalnia - więc dziecko się raczej od niej nie pochoruje - ale musisz mieć świadomość, że to ta sama woda, do której srają gołębie, a bezdomni w nocy piorą w niej swoje skarpetki i myją brudne dupy, turyści angielscy się odlewają no i jeszcze inne cuda wianki....
Szkoda, że taka jej konstrukcja - bo dzieciaki mają mega ubaw z takiej zabawy....moremi, Reni, stara.krycha, kkisia, ComeToMeBaby, Krakonka, Arwena, SolarPolar, gretka lubią tę wiadomość
-
Polarku - doczytałam Twoją odpowiedź o in vitro - nie wiedziałam, że byłaś w klinikach - ja się z Tobą zgadzam - zrobiłabym tak samo - nie zdecydowałabym się na jajka dawczyni....
Trzymam kciuki - różne tu cuda już się podziały
moremi, Sabina, Aasiula, efcia, Zofia8, stara.krycha, kkisia, ComeToMeBaby, Arwena, SolarPolar, beates lubią tę wiadomość
-
W Białymstoku jest podobna fontanna. Jak widziałam to ubaw mają nie tylko dzieciaki
Gdzie jest Magdala? Chlopczyk już pewnie wszystkie egzaminy śpiewająco zdał.Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziendoberek.
Bisca suwak malina. Powodzenia na becie.
Gretka kciukam.
Efcia tez kciukam.
Mega popieram. A co sie ma dziac. Najwyzej w ciaze zajdziesz.
Kto nie wspomniany tez kciukany.
I ja sobie dzis krwi upuszcze. Doktorek chcial bialka s i c na przyszly weekend.
A potem w droge. Jedziemy do Newcastle do siostry p. W ciazy jest. 6 miesiac to brzuch jest. Doczepie sie do niej moze cos na mnie splynie.
Wracam w niedziele. Leczyc sie, zachodzic i utrzymywac ciaze zdrowo. To jest rozkaz!Aasiula, efcia, moremi, Zofia8, BISCA, stara.krycha, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby, Arwena, macduska, gosia7122, Mega, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
moremi wrote:Aaaa Efcia... Jak jeszcze raz temperaturę zmierzysz, to ołówek poleci do Ciebie! Wyrzucaj termometr natentychmiast!
morcia juz nie mierze, wymyslam
a plamienia dalej są
zaraz lece do fryzjera, a poźniej do garów, trza córci imprezke wyprawicmegan8 lubi tę wiadomość
-
efcia wrote:morcia juz nie mierze, wymyslam
a plamienia dalej są
zaraz lece do fryzjera, a poźniej do garów, trza córci imprezke wyprawicefcia, Zofia8, moremi, Aasiula, BISCA, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby, Krakonka, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Przecież dzisiaj zimna Zocha
to musi być zimno
Dzien dobry
Gretka pewnie juz jest po.... Mam nadzieje ze poszło gładko i nie boli
Powoli zbieramy sie do drogi... Nerw rośnie przed tymi prenatalnymi...
Miłego dnia!
Moj M nie uwaza, ze zimna jestemwrecz odwrotnie
efcia, moremi, Aasiula, BISCA, stara.krycha, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby, Krakonka, Natka_79, macduska, Mega, beates, gretka lubią tę wiadomość
Zofia8
-
moremi wrote:W Białymstoku jest podobna fontanna. Jak widziałam to ubaw mają nie tylko dzieciaki
Gdzie jest Magdala? Chlopczyk już pewnie wszystkie egzaminy śpiewająco zdał.
Tylko nasza fontanna wieksza.
Chlopczyk zdaje za dwa tyg. Tyle jeszcze mnie nauki czeka ze az sie boje. Wczoraj zaliczylam stary i nowy testament z relacja ze wspolczesnoscia. A maly jest ateista i co chwila mi udowadnia ze bog nieistnieje.efcia, Bozia3, Zofia8, moremi, dorbie, Aasiula, stara.krycha, kkisia, Sabina, ComeToMeBaby, Arwena, SolarPolar, gosia7122, Mega, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Tylko nasza fontanna wieksza.
Chlopczyk zdaje za dwa tyg. Tyle jeszcze mnie nauki czeka ze az sie boje. Wczoraj zaliczylam stary i nowy testament z relacja ze wspolczesnoscia. A maly jest ateista i co chwila mi udowadnia ze bog nieistnieje.stara.krycha, Magdala, moremi, ComeToMeBaby, Arwena, gosia7122, Simba lubią tę wiadomość