35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Dzień dobry dziewczęta. To moje mierzenie temp chyba jest do dupy. Budzę się ostatnio 2 godz wcześniej (dzisiaj o 4 rano 36,2) i potem tak dosypiam, przewracam się z boku na bok. Potem zmierzyłam normalnie o 6 i temp 36,5
Jakby tak popatrzeć na tą z 4 rano to lipa nawet przy braniu dupka.
Martwić się tą godz. 4?
I czy temp otoczenia też ma wpływ na tempke? W sensie czy jak czlowiek zmarznie i ogolnie jest chłodno w domku to może obniżyć?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2013, 09:30
caffe, inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Gdzie Slash ?
Czekam z niecierpliwoscia podobna do oczekiwania na nastepce tronu w UKnatomiast na test Slash czekalam z ogromna niecierpliwoscia i tak samo bede czekac na Jej potomka
Slash, nie poddawaj sie bo to stanowczo za wczesnie, jestesmy tu z Toba i zawsze bedziemy wspierac
caffe, inessa, angela, slash, Lucky, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:nastepce tronu UK mam szczerze powiedziawszy w dupie i jakos tak nawet zapomnialam ze ma przybyc na ten swiat
natomiast na test Slash czekalam z ogromna niecierpliwoscia i tak samo bede czekac na Jej potomka
Slash, nie poddawaj sie bo to stanowczo za wczesnie, jestesmy tu z Toba i zawsze bedziemy wspierac
Dziekuję, az się wzruszyłam.
Trzymam kciuki żeby Wam się udało.
Bursztyn, caffe, inessa, Lucky, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySlash mocno wspieram i od rana bieglam do pracy zeby zobaczyc jak tam twoj tescik...jeszcze nic straconego moze tempka pojdzie w gore, nigdy nic nie wiadomo
Trzymam kciuki
slash wrote:Dziekuję, az się wzruszyłam.
Trzymam kciuki żeby Wam się udało.Bursztyn, caffe, inessa, slash, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynku ja to myslalam ze nam okna powybija w tym Londku
Bursztyn wrote:Czesc Dziewczynki
Burza z piorunami, zaczela sie juz w nocy. A, niech lleje, nie bedzie mnie kusilo zeby z domu wychodzic i moze zajme sie wkoncu prezentacja.
SLASH, kiedy masz termin @ ? Z testami roznie bywa, czasem dlugo nic nie pokazuja a potem- niespodzianka. Dobry pomysl, poczekaj do @ i jesli sie nie pojawi wtedy zatestuj. Przesylam pozytywne mysli.Bursztyn, caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Viola bo ja codziennie mam mierzyć o 6 ale budze się o 4 potem dosupiam i znowu budzę się bo budzik dzwoni tym razem na mierzenie
Koło 7 przysypiam i budzę się teraz ok 10
Slash dlatego ja nie robię testu przd @
Pierwsze 3 miesiące z ovu szalałam emocje sięgały zenitu bo poznawałam swoje ciało i temp i śluzy i mówię sobie no to teraz musi sie udać jak tyle wiem
Wiem jakie błędy popelnialam itd a tu dupa im więcej wiem tym bardziej jestem świadoma, że to nie takie proste i że to bardzie skomplikowany proces
Ze stres ma ogroooooomne znaczenie
Nie poddawaj sie, bo nie ma potrzeby. Ja po pierwszych dwóch testach poryczalam się. Mój mąż wtedy poszedł do lekarza znalazly się pieniądze na moje badania i czas na nie. Wszystko w swoim czasie. Teraz na spokojnie celujemy. Po wakacjach pomyslimy z ginem co dalej.
Moja droga przywołuje Cie do porzadku. Marsz po pracy do domu. Proszę sobie poryczec, żeby oczyścić organizm i dalej działać.
Będzie dobrzeKasik303, Bursztyn, caffe, inessa, angela, Lucky, megan8, Panda, Jolka76, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztynku dupek nie podnosi ale ta o 4 rano byla właśnie z tych niskich
śniło mi sie przed chwilą, ze mam tak jak terax ostatnia tabletkę dupka i dostałam okres ale taki gęsty i czarny..schiza hahaBursztyn, caffe, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
K#wa no zimno wialnia. Na jeziorze fale jak sztorm nad morzem no wsciekne sie zaraz. Dobrze, ze jutro moja siostra dojedzie z mężem to pogramy w pokera
Co tu robić w taką pogodę? A w całym kraju ciepło.. Jakieś fatumcaffe, inessa, Bursztyn, Lucky, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bursztynku dupek nie podnosi ale ta o 4 rano byla właśnie z tych niskich
śniło mi sie przed chwilą, ze mam tak jak terax ostatnia tabletkę dupka i dostałam okres ale taki gęsty i czarny..schiza hahainessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie w upalnym słonecznym dniu
Slash ja wierzę,że jeszcze cykl nie jest na straty
Reni jeżeli tylko się budzisz o 4 a nie wstajesz to nie patrz na te tempke ona jest starsznie wsześnie najlepiej mierzyć w godzinach od 6 - 8 ale można mierzyć później w naturalnym planowaniu jest napisane,ze nawet do 11 ale nie później i za wczęśnie też nie bo nie są adekwatne. No i zalezy o której poszłas spać co jadłas wczęsniej co piłaś no i bardzo duże wychłodzenie czy ocieplenie ciała zawnętrzną temperaturą też się liczy.
Co do monarchy to dla mnie jest to przegięcię mediów i mnie nie obchodzą narodziny Wy za to mnie obchodzicie i cieszę i cieszyć mam zamiar Waszymi dwiema kreskam
DObrego dnia każdej życzę ,3Bursztyn, caffe, Olena, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Slash - takie chwile zwątpienia to norma - każda z nas tak samo to przeżywa - trzeba się podnieść i starać się dalej i wierzyć, że się uda, bo nasze nastawienie jest najważniejsze!!!slash wrote:Witajcie i d....
Niestetyjedna gruba krecha tak wyraźna że wyrażniejszej nie widziałam. Szukałam cienia cienia drugiej - bez skutku. Wymiękam, ten stres nie dla mnie.
Reni ja tez się od kilku nocy budzę, dzis obudziłam sie o 5.10 i juz nie mogłam zasnąc to zmierzyłam tempkę i poszłam sikać.
Ja mysle ze te zaburzenia snu wynikają ze stresu.
Detektor? przestaję mu ufać. Nie ufałam mu zbyt bardzo ale jednak sugerowałam się nim. Tak pokazuje detektor:
suma punktów 28/100
czas współzycia - bardzo dobry
poztywny test 68%
Dziewczyny mam dwie mysli:
1. Odpuszczam i niech się dzieje co chce, bo zbyt duzo sił mnie to kosztuje.
2. Zaczynam męczyc na sobie badania, wymuszac na ginie itd te bardziej konkretne jak np hsg. Ale nie wiem czy wystarczy mi sił na to wszystko.
Czekamy jeszcze na wyniki M, pewnie wtedy podejmiemy decyzję co robić.
Jednak uwierzcie mi mam wszystkiego dość.... dół totalny, nie wiem jak wytrzymam dziś w pracy.
DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM RAZEM I KAZDEJ Z OSOBNA ZA WSPARCIE I DOBRE SŁOWO.inessa, caffe, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Trudno jest przeklamana po tylu pobudkach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2013, 11:41
Lucky, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak to prawda tez czytalam taki artykul
caffe wrote:Bo czytałam, że jeśli mierzysz o godz. 6, a obudzisz się np. o 5, to do pomiaru powinnaś dodać 0,1. Natomiast gdybyś obudziła sie o 7, to odejmujesz 0,1. Regulacja o jedną godzinę wynosi -/+ 0,1caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość