35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Otoz to.Zofia8 wrote:A niektore biedne zuczki widzac celebrytki zazdroszcza im. Niektore nawet sie nie zastanawia, ze tamte prawie swoich dzieci na oczy nie widza, bo sa tak skupione na sobie i do tego maja czesto nawet wiecej niz jedna nianke.
Zofia8, efcia, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Chyba sobie kupie nowe lapka do pracy. Ten sie juz po trzech latach zamortyzowal.
Tylko jakiego? Jakies sugestie? HP jest u mnie podpadniete.
Jak kupisz sobie jablucho, to dam sobie reke uciac
, ze sie zakochasz od razu. Ja nie jestem gadzeciara (w odroznieniu od mojego M) ale naleze do sekty sadowniczej a precyzyjniej jabloniowej 
Nie musisz sie martwic nowymi update'ami, system Cie o nich informuje. Miod malina w obsludze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 09:04
Simba, Aasiula, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Kurcze nie jestem pewna, bo mam ipada i wcale za nim nie przepadam. Wybierajac smartfona dlugo myslalam nad srajfonem, ale ostatecznie wzielam Soniaka i dawno nie bylam tak zadowolona z telefonu. I nawet o kompie Sony myslalam...Zofia8 wrote:Jak kupisz sobie jablucho, to dam sobie reke uciac
, ze sie zakochasz od razu. Ja nie jestem gadzeciara (w odroznieniu od mojego M) ale naleze do sekty sadowniczej a precyzyjniej jabloniowej 
Hmm...Twardy orzech do zgryzienia.. Czy tez jablko
Reni, kkisia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Kurcze nie jestem pewna, bo mam ipada i wcale za nim nie przepadam. Wybierajac smartfona dlugo myslalam nad srajfonem, ale ostatecznie wzielam Soniaka i dawno nie bylam tak zadowolona z telefonu. I nawet o kompie Sony myslalam...
Hmm...Twardy orzech do zgryzienia.. Czy tez jablko
Ja juz nie wyobrazam sobie powrotu do windowsow. A laptop jest jeszcze prostszy w obsludze od ipada.
My mamy same jablka (telefony,ipady,lapki) bo to wygoda. wszystko ze soba wspolgra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 09:08
Aasiula, Simba, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Takiej postawy nie rozumiem. Uwazam, ze kobieta w ciazy powinna sie zdrowo odzywiac.
Tylko, ze ostatnio dbanie o wage, szczegolnie po porodzie to jakies zawody. Ktora szybciej wroci do wagi, ciagle pokazywanie celebrytek " ....wyglada miesiac po porodzie" i takie tam. Mysle, ze niektore kobiety slabe psychicznie i przewrazliwione na punkcie swojego wygladu moga to niezle odchorowac.
I o to mi właśnie chodzi. Nie daje się kompletnie poprawki na hormony i fizjologię, tylko tydzien po porodzie oczekuje, ze kobieta będzie płaska jek deska z super zgrabnym tyłkiem.
I zeby nie było, wcale nie uważam, ze w ciazy trzeba jeść bez umiaru.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 09:21
Zofia8, moremi, Simba, kapturnica, efcia, caffe, kkisia, iwcia77, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEfcia, a ja nie pamietam bym ci coś życzyła.efcia wrote:moge obchodzic caly tydzien
dziekuje za zyczenia
To teraz życzę wszystkiego najlepszego!!! Szybkiego zajścia w ciążę i szczęsliwej ciązy i zdrowego dzieciaczka
Wiesz, od
Aasiula, efcia, kapturnica, Arwena, kkisia, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
mam soniaka i też mnie system informuje o updejtach

jestem zadowolona i następnego też kupię sony
aaaa wiem..nie cierpię łindołsa 8 szlag mnie trafia jak mam lapka z tym systemem
Zofia8 wrote:Jak kupisz sobie jablucho, to dam sobie reke uciac
Nie musisz sie martwic nowymi update'ami, system Cie o nich informuje. Miod malina w obsludze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 09:22
Simba, kapturnica, efcia, Dziobak, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Efcia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6eecee21f748.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 09:21
efcia, Aasiula, Simba, moremi, kapturnica, caffe, kkisia, stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
I to jest chyba clou - jesli masz wszystkie sprzety, to rozumiem ze moze byc wygodnie, ale u nas prowadzi windows i androidZofia8 wrote:Ja juz nie wyobrazam sobie powrotu do windowsow. A laptop jest jeszcze prostszy w obsludze od ipada.
My mamy same jablka (telefony,ipady,lapki) bo to wygoda. wszystko ze soba wspolgra.
moremi, kapturnica, Zofia8, Reni, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
bardzo bardzo dziekuje za życzenia

niech sie spełniają
a ja sie zalapalam
Morcia ślicznie
jeszcze tylko apartament swojego majtka pokaż 
P.S myslalam ze ty czarnowlosa, pewnie przez ten awatar
Simba, Aasiula, moremi, kapturnica, macduska, kkisia, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Tez nienawidze 8ki.Reni wrote:mam soniaka i też mnie system informuje o updejtach

jestem zadowolona i następnego też kupię sony
aaaa wiem..nie cierpię łindołsa 8 szlag mnie trafia jak mam lapka z tym systemem
O to se moze kupie takiego jak Pani
[lizus!]
Aasiula, moremi, efcia, Reni, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-
Efcia ja tu zaleglymi zyczeniamiefcia wrote:bardzo bardzo dziekuje za życzenia

niech sie spełniają
a ja sie zalapalam
Morcia ślicznie
jeszcze tylko apartament swojego majtka pokaż 
P.S myslalam ze ty czarnowlosa, pewnie przez ten awatar
NAJLEPSZEGO!!!!
efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość