35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zofia8 wrote:A niektore biedne zuczki widzac celebrytki zazdroszcza im. Niektore nawet sie nie zastanawia, ze tamte prawie swoich dzieci na oczy nie widza, bo sa tak skupione na sobie i do tego maja czesto nawet wiecej niz jedna nianke.
Zofia8, efcia, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Chyba sobie kupie nowe lapka do pracy. Ten sie juz po trzech latach zamortyzowal.
Tylko jakiego? Jakies sugestie? HP jest u mnie podpadniete.
Jak kupisz sobie jablucho, to dam sobie reke uciac, ze sie zakochasz od razu. Ja nie jestem gadzeciara (w odroznieniu od mojego M) ale naleze do sekty sadowniczej a precyzyjniej jabloniowej
Nie musisz sie martwic nowymi update'ami, system Cie o nich informuje. Miod malina w obsludze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 09:04
Simba, Aasiula, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:Jak kupisz sobie jablucho, to dam sobie reke uciac
, ze sie zakochasz od razu. Ja nie jestem gadzeciara (w odroznieniu od mojego M) ale naleze do sekty sadowniczej a precyzyjniej jabloniowej
Hmm...Twardy orzech do zgryzienia.. Czy tez jablkoReni, kkisia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Kurcze nie jestem pewna, bo mam ipada i wcale za nim nie przepadam. Wybierajac smartfona dlugo myslalam nad srajfonem, ale ostatecznie wzielam Soniaka i dawno nie bylam tak zadowolona z telefonu. I nawet o kompie Sony myslalam...
Hmm...Twardy orzech do zgryzienia.. Czy tez jablko
Ja juz nie wyobrazam sobie powrotu do windowsow. A laptop jest jeszcze prostszy w obsludze od ipada.
My mamy same jablka (telefony,ipady,lapki) bo to wygoda. wszystko ze soba wspolgra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 09:08
Aasiula, Simba, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Takiej postawy nie rozumiem. Uwazam, ze kobieta w ciazy powinna sie zdrowo odzywiac.
Tylko, ze ostatnio dbanie o wage, szczegolnie po porodzie to jakies zawody. Ktora szybciej wroci do wagi, ciagle pokazywanie celebrytek " ....wyglada miesiac po porodzie" i takie tam. Mysle, ze niektore kobiety slabe psychicznie i przewrazliwione na punkcie swojego wygladu moga to niezle odchorowac.
I o to mi właśnie chodzi. Nie daje się kompletnie poprawki na hormony i fizjologię, tylko tydzien po porodzie oczekuje, ze kobieta będzie płaska jek deska z super zgrabnym tyłkiem.
I zeby nie było, wcale nie uważam, ze w ciazy trzeba jeść bez umiaru.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 09:21
Zofia8, moremi, Simba, kapturnica, efcia, caffe, kkisia, iwcia77, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyefcia wrote:moge obchodzic caly tydzien
dziekuje za zyczenia
To teraz życzę wszystkiego najlepszego!!! Szybkiego zajścia w ciążę i szczęsliwej ciązy i zdrowego dzieciaczkaWiesz, od
Aasiula, efcia, kapturnica, Arwena, kkisia, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
mam soniaka i też mnie system informuje o updejtach
jestem zadowolona i następnego też kupię sony
aaaa wiem..nie cierpię łindołsa 8 szlag mnie trafia jak mam lapka z tym systemem
Zofia8 wrote:Jak kupisz sobie jablucho, to dam sobie reke uciac, ze sie zakochasz od razu. Ja nie jestem gadzeciara (w odroznieniu od mojego M) ale naleze do sekty sadowniczej a precyzyjniej jabloniowej
Nie musisz sie martwic nowymi update'ami, system Cie o nich informuje. Miod malina w obsludze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 09:22
Simba, kapturnica, efcia, Dziobak, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Efcia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6eecee21f748.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 09:21
efcia, Aasiula, Simba, moremi, kapturnica, caffe, kkisia, stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Ja juz nie wyobrazam sobie powrotu do windowsow. A laptop jest jeszcze prostszy w obsludze od ipada.
My mamy same jablka (telefony,ipady,lapki) bo to wygoda. wszystko ze soba wspolgra.moremi, kapturnica, Zofia8, Reni, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
bardzo bardzo dziekuje za życzenia
niech sie spełniają
a ja sie zalapalamMorcia ślicznie
jeszcze tylko apartament swojego majtka pokaż
P.S myslalam ze ty czarnowlosa, pewnie przez ten awatarSimba, Aasiula, moremi, kapturnica, macduska, kkisia, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:mam soniaka i też mnie system informuje o updejtach
jestem zadowolona i następnego też kupię sony
aaaa wiem..nie cierpię łindołsa 8 szlag mnie trafia jak mam lapka z tym systemem
O to se moze kupie takiego jak Pani
[lizus!]Aasiula, moremi, efcia, Reni, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:bardzo bardzo dziekuje za życzenia
niech sie spełniają
a ja sie zalapalamMorcia ślicznie
jeszcze tylko apartament swojego majtka pokaż
P.S myslalam ze ty czarnowlosa, pewnie przez ten awatar
NAJLEPSZEGO!!!!efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość