Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    A niektore biedne zuczki widzac celebrytki zazdroszcza im. Niektore nawet sie nie zastanawia, ze tamte prawie swoich dzieci na oczy nie widza, bo sa tak skupione na sobie i do tego maja czesto nawet wiecej niz jedna nianke.
    Otoz to.

Zofia8, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Chyba sobie kupie nowe lapka do pracy. Ten sie juz po trzech latach zamortyzowal.
    Tylko jakiego? Jakies sugestie? HP jest u mnie podpadniete.

Jak kupisz sobie jablucho, to dam sobie reke uciac ;-), ze sie zakochasz od razu. Ja nie jestem gadzeciara (w odroznieniu od mojego M) ale naleze do sekty sadowniczej a precyzyjniej jabloniowej :-)

Nie musisz sie martwic nowymi update'ami, system Cie o nich informuje. Miod malina w obsludze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 09:04

Simba, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Magda chyba jest właśnie w Polsce, dlatego zagląda rzadko. Niedługo powinna wrócić :-)
    Dobranoc :-)

Link zostawie dla Polara na rano ;-)
    A myślałam, że jeszcze Aasiula się załapie :-)

Morka, a ja się nie załapałam na zdjęcia :-(

• Simba Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Jak kupisz sobie jablucho, to dam sobie reke uciac ;-), ze sie zakochasz od razu. Ja nie jestem gadzeciara (w odroznieniu od mojego M) ale naleze do sekty sadowniczej a precyzyjniej jabloniowej :-)
    Kurcze nie jestem pewna, bo mam ipada i wcale za nim nie przepadam. Wybierajac smartfona dlugo myslalam nad srajfonem, ale ostatecznie wzielam Soniaka i dawno nie bylam tak zadowolona z telefonu. I nawet o kompie Sony myslalam...
    Hmm...Twardy orzech do zgryzienia.. Czy tez jablko

Reni, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie urlopujsz sie ???

Zofia8
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Kurcze nie jestem pewna, bo mam ipada i wcale za nim nie przepadam. Wybierajac smartfona dlugo myslalam nad srajfonem, ale ostatecznie wzielam Soniaka i dawno nie bylam tak zadowolona z telefonu. I nawet o kompie Sony myslalam...
    Hmm...Twardy orzech do zgryzienia.. Czy tez jablko

Ja juz nie wyobrazam sobie powrotu do windowsow. A laptop jest jeszcze prostszy w obsludze od ipada.

My mamy same jablka (telefony,ipady,lapki) bo to wygoda. wszystko ze soba wspolgra.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 09:08

Aasiula, Simba, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Takiej postawy nie rozumiem. Uwazam, ze kobieta w ciazy powinna sie zdrowo odzywiac.
    Tylko, ze ostatnio dbanie o wage, szczegolnie po porodzie to jakies zawody. Ktora szybciej wroci do wagi, ciagle pokazywanie celebrytek " ....wyglada miesiac po porodzie" i takie tam. Mysle, ze niektore kobiety slabe psychicznie i przewrazliwione na punkcie swojego wygladu moga to niezle odchorowac.

I o to mi właśnie chodzi. Nie daje się kompletnie poprawki na hormony i fizjologię, tylko tydzien po porodzie oczekuje, ze kobieta będzie płaska jek deska z super zgrabnym tyłkiem.

I zeby nie było, wcale nie uważam, ze w ciazy trzeba jeść bez umiaru.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 09:21

Zofia8, moremi, Simba, kapturnica, efcia, caffe, nick nieaktualny, iwcia77, gosia7122, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się słonecznie. :-D

Zofia8, efcia, Aasiula, Simba, kapturnica, caffe, nick nieaktualny, iwcia77, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    moge obchodzic caly tydzien ;-) dziekuje za zyczenia
    Efcia, a ja nie pamietam bym ci coś życzyła.
    To teraz życzę wszystkiego najlepszego!!! Szybkiego zajścia w ciążę i szczęsliwej ciązy i zdrowego dzieciaczka :-) Wiesz, od <3

Aasiula, efcia, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Magda chyba jest właśnie w Polsce, dlatego zagląda rzadko. Niedługo powinna wrócić :-)
    Dobranoc :-)

Link zostawie dla Polara na rano ;-)
    A myślałam, że jeszcze Aasiula się załapie :-)
    Nic nie widzialam buuuuu :(

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam soniaka i też mnie system informuje o updejtach :-)
    jestem zadowolona i następnego też kupię sony

aaaa wiem..nie cierpię łindołsa 8 szlag mnie trafia jak mam lapka z tym systemem
    Zofia8 wrote:

Nie musisz sie martwic nowymi update'ami, system Cie o nich informuje. Miod malina w obsludze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 09:22

Simba, kapturnica, efcia, Dziobak, nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Efcia
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6eecee21f748.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 09:21

efcia, Aasiula, Simba, moremi, kapturnica, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dybry :)

efcia, Simba, kapturnica, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Ja juz nie wyobrazam sobie powrotu do windowsow. A laptop jest jeszcze prostszy w obsludze od ipada.

My mamy same jablka (telefony,ipady,lapki) bo to wygoda. wszystko ze soba wspolgra.
    I to jest chyba clou - jesli masz wszystkie sprzety, to rozumiem ze moze byc wygodnie, ale u nas prowadzi windows i android :-/

moremi, kapturnica, Zofia8, Reni, nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bardzo bardzo dziekuje za życzenia <3
    niech sie spełniają :-)

a ja sie zalapalam :-) Morcia ślicznie :-) jeszcze tylko apartament swojego majtka pokaż :-)

P.S myslalam ze ty czarnowlosa, pewnie przez ten awatar

Simba, Aasiula, moremi, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mam soniaka i też mnie system informuje o updejtach :-)
    jestem zadowolona i następnego też kupię sony

aaaa wiem..nie cierpię łindołsa 8 szlag mnie trafia jak mam lapka z tym systemem
    Tez nienawidze 8ki.
    O to se moze kupie takiego jak Pani :)
    [lizus!]

Aasiula, moremi, efcia, Reni, paszczakin, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Efcia

Reni :D

Reni lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    bardzo bardzo dziekuje za życzenia <3
    niech sie spełniają :-)

a ja sie zalapalam :-) Morcia ślicznie :-) jeszcze tylko apartament swojego majtka pokaż :-)

P.S myslalam ze ty czarnowlosa, pewnie przez ten awatar
    Efcia ja tu zaleglymi zyczeniami <3
    NAJLEPSZEGO!!!!

efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Efcia, a ja nie pamietam bym ci coś życzyła.
    To teraz życzę wszystkiego najlepszego!!! Szybkiego zajścia w ciążę i szczęsliwej ciązy i zdrowego dzieciaczka :-) Wiesz, od <3

dorbie <3

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Efcia
    Hahahaha rozjebalas mnie z ranca :D
    Az mi sie humor poprawil :)

efcia, nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 9418 9419 9420 9421 9422 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieudane in vitro nie przekreśla marzeń o dziecku – sprawdź, jak dobrze przygotować się do kolejnej próby.

Wiele par zmagających się z niepłodnością doświadcza ogromnego rozczarowania, gdy procedura in vitro nie kończy się ciążą. Choć taka sytuacja bywa trudna i często rodzi poczucie bezradności, nie oznacza to, że z marzenia o dziecku trzeba zrezygnować. Niepowodzenie nie przekreśla szans na sukces – przeciwnie, może stać się ważnym momentem, by zatrzymać się, dokładniej przeanalizować przebieg leczenia i lepiej przygotować się do kolejnej próby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ