35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zofia8 wrote:Ja juz nie wyobrazam sobie powrotu do windowsow. A laptop jest jeszcze prostszy w obsludze od ipada.
My mamy same jablka (telefony,ipady,lapki) bo to wygoda. wszystko ze soba wspolgra.Aasiula lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Kawka zrobiona
ale wstawać mi się nie chciało... cóż trzeba eh
Dzień dobry dziewczynki
Morek ja też nie załapałam się na zdjęcie.. tak nie można o tej porze wklejać zdjęciaza dużo wrażeń miałam wczoraj więc padłam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 09:44
efcia, ania.g, moremi, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
przez 10 lat miałam nokię (tel) i jak nokia wprowadziła własnie ten syfny system przerzuciłam się na androida
teściowa kupiła sobie lapka z 8 i szału dostaję jak go używam
Dostajesz gwiazdkę za dobry wybór http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2949e6a76a04.jpg
trzy gwiazdki i będzie słoneczko
Simba wrote:Tez nienawidze 8ki.
O to se moze kupie takiego jak Pani
[lizus!]Simba, efcia, moremi, paszczakin, Bozia3, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:przez 10 lat miałam nokię (tel) i jak nokia wprowadziła własnie ten syfny system przerzuciłam się na androida
teściowa kupiła sobie lapka z 8 i szału dostaję jak go używam
Dostajesz gwiazdkę za dobry wybór http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2949e6a76a04.jpg
trzy gwiazdki i będzie słoneczkoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 09:57
efcia, Reni, moremi, paszczakin, Bozia3, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kurcze pada a miało być tak pięknie
a czy Ty zabezpieczyłaś fryzurę przed deszczem?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6cd18a05a8d1.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 10:03
Simba, Zofia8, Arwena, kapturnica, dorbie, efcia, caffe, ComeToMeBaby, ania.g, moremi, Bozia3, kkisia, stara.krycha, Aasiula, iwcia77, malgos741, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dzis trzeci dzien tyry. Wnioski sa nastepujace:
- 1 dzien - nic nie robilam, bo bez przesady, poza tym poranny opierdol ekipy pozbawil mnie sil, a przeciez musialam miec jeszcze sily na czytanie i udzielanie sie na forum. Tesknilam za dziecmi. Dzejms sobie poradzil.
- 2 dzien - z niechecia wyslalam dwa maile i wykonalam jeden telefon. Odkrylam ze mam kontrole i czas do piatku zeby zgromadzic pierdyliard dokumentow i wypelnic jakis popieprzony formularz z otwartymi pytaniami. Tesknilam za dziecmi bardzo. Dzejms sobie poradzil, ale ze zmeczenia caly wieczor sie do mnie nie odzywal. Max ryczal mi 20 minut na rekach u ojca przeszlo mu po 12 sekundach.
- 3 dzien - od rana skompletowalam prawie wszystkie dokumenty do kontroli, wypelnilam formularz, zaplacilam zaliczki, sprawdzilam ze sony nie produkuje komputerow, nadrobilam forum, wypilam kawe, umowilam sie na dwa spotkania jeszcze w tym tygodniu i doszlam do wniosku ze idealna forma pracy dla mnie bylaby franczyza lodow Ben & Jerry. Sprawdzilam ile to kosztuje i doszlam do wniosku, ze musze tu jednak jeszcze popracowac. Dzejms pisal, ze Max ryczy juz 30 minut (czyli nienawidzi rowniez swojego ojca - odetchnelam z ulga) i ze udalo mu sie ubrac ich w body przez glowe (wielki debiut). Tesknie za dziecmi zajebiscie!
Daleko jeszcze do emerytury?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 10:16
macduska, efcia, kapturnica, Reni, caffe, ComeToMeBaby, ania.g, Heretyczka, Arwena, moremi, paszczakin, Dziobak, Bozia3, Zofia8, kkisia, stara.krycha, SolarPolar, Aasiula, iwcia77, Niuta, gosia7122, malgos741, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
a nie możesz znowu w ciążę zajść? masz chyba mrożonki?Simba wrote:
Daleko jeszcze do emerytury?Simba, caffe, ComeToMeBaby, efcia, Arwena, moremi, Bozia3, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Trzasnęłam sobie suwaka
Żeby nie przegapić, czy cuś hihi.
Widać?
Edit: widzę, jest. Mission completed.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 10:38
kapturnica, ania.g, efcia, caffe, dorbie, moremi, paszczakin, Zofia8, kkisia, stara.krycha, Aasiula, iwcia77, malgos741, Mega lubią tę wiadomość