35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też nie. Korzystam tylko z linuxa.Zofia8 wrote:Ja juz nie wyobrazam sobie powrotu do windowsow. A laptop jest jeszcze prostszy w obsludze od ipada.
My mamy same jablka (telefony,ipady,lapki) bo to wygoda. wszystko ze soba wspolgra.
Aasiula lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Kawka zrobiona
ale wstawać mi się nie chciało... cóż trzeba eh
Dzień dobry dziewczynki
Morek ja też nie załapałam się na zdjęcie.. tak nie można o tej porze wklejać zdjęcia
za dużo wrażeń miałam wczoraj więc padłam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 09:44
efcia, ania.g, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
przez 10 lat miałam nokię (tel) i jak nokia wprowadziła własnie ten syfny system przerzuciłam się na androida
teściowa kupiła sobie lapka z 8 i szału dostaję jak go używam
Dostajesz gwiazdkę za dobry wybór http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2949e6a76a04.jpg
trzy gwiazdki i będzie słoneczko
Simba wrote:Tez nienawidze 8ki.
O to se moze kupie takiego jak Pani
[lizus!]
Simba, efcia, moremi, paszczakin, Bozia3, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
HURRRAAAA!Reni wrote:przez 10 lat miałam nokię (tel) i jak nokia wprowadziła własnie ten syfny system przerzuciłam się na androida
teściowa kupiła sobie lapka z 8 i szału dostaję jak go używam
Dostajesz gwiazdkę za dobry wybór http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2949e6a76a04.jpg
trzy gwiazdki i będzie słoneczko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 09:57
efcia, Reni, moremi, paszczakin, Bozia3, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kurcze pada a miało być tak pięknie
a czy Ty zabezpieczyłaś fryzurę przed deszczem?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6cd18a05a8d1.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 10:03
Simba, Zofia8, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, efcia, caffe, ComeToMeBaby, ania.g, moremi, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, malgos741, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dzis trzeci dzien tyry. Wnioski sa nastepujace:
- 1 dzien - nic nie robilam, bo bez przesady, poza tym poranny opierdol ekipy pozbawil mnie sil, a przeciez musialam miec jeszcze sily na czytanie i udzielanie sie na forum. Tesknilam za dziecmi. Dzejms sobie poradzil.
- 2 dzien - z niechecia wyslalam dwa maile i wykonalam jeden telefon. Odkrylam ze mam kontrole i czas do piatku zeby zgromadzic pierdyliard dokumentow i wypelnic jakis popieprzony formularz z otwartymi pytaniami. Tesknilam za dziecmi bardzo. Dzejms sobie poradzil, ale ze zmeczenia caly wieczor sie do mnie nie odzywal. Max ryczal mi 20 minut na rekach u ojca przeszlo mu po 12 sekundach.
- 3 dzien - od rana skompletowalam prawie wszystkie dokumenty do kontroli, wypelnilam formularz, zaplacilam zaliczki, sprawdzilam ze sony nie produkuje komputerow, nadrobilam forum, wypilam kawe, umowilam sie na dwa spotkania jeszcze w tym tygodniu i doszlam do wniosku ze idealna forma pracy dla mnie bylaby franczyza lodow Ben & Jerry. Sprawdzilam ile to kosztuje i doszlam do wniosku, ze musze tu jednak jeszcze popracowac. Dzejms pisal, ze Max ryczy juz 30 minut (czyli nienawidzi rowniez swojego ojca - odetchnelam z ulga) i ze udalo mu sie ubrac ich w body przez glowe (wielki debiut). Tesknie za dziecmi zajebiscie!
Daleko jeszcze do emerytury?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 10:16
nick nieaktualny, efcia, kapturnica, Reni, caffe, ComeToMeBaby, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, paszczakin, Dziobak, Bozia3, Zofia8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, SolarPolar, Aasiula, iwcia77, Niuta, gosia7122, malgos741, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:dobry
Efcia, zasypania dzieciakami, obyś nie miała czasu iść do toalety
najlepszego!
ja pier...
ale dzięki
ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Zofia8, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
a nie możesz znowu w ciążę zajść? masz chyba mrożonki?Simba wrote:
Daleko jeszcze do emerytury?
Simba, caffe, ComeToMeBaby, efcia, nick nieaktualny, moremi, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Trzasnęłam sobie suwaka

Żeby nie przegapić, czy cuś hihi.
Widać?
Edit: widzę, jest. Mission completed.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 10:38
kapturnica, ania.g, efcia, caffe, nick nieaktualny, moremi, paszczakin, Zofia8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
kometa Twój suwak przypomina mi penisa
kapturnica, ComeToMeBaby, ania.g, efcia, caffe, megan8, moremi, paszczakin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, malgos741, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość