35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Na podstawie tych danych mozna tylko stwierdzic ,ze w 7mym tygodniu nie bylo jeszcze zarodka bo znajdowalo sie jedynie cialko żółte .No i zauwaz ,ze w 6tyg 4dni stanowczo pecherzyk sie spłaszczył i zmalał.Pewnei dlatego juz cos podejrzewał.....Wiec wg obrazu byla to ciaza bezzarodkowa jeszcze i byc moze dlatego poroniłas...
Dzieki Kapto. Ale to jest wynik jednego usg -2 zdjecia byly zalaczone niestety bez opisu. Wydaje mi sie, ze te rozne rozmiary wynikaja z tego, ze roznie go mierzyl.
Jesli tak bylo,to jestem ewenementem, bo w artykule, ktory przeslalasc jest napisane "Pusty pęcherzyk ciążowy bardzo rzadko zdarza się więcej niż raz w życiu".
Moze to bedzie jakas podpowiedzia dla dobrego specjalisty...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 08:11
iwcia77 lubi tę wiadomość
Zofia8
-
moremi wrote:Dobra, przyznam się. Byłam u lekarza
Dzieć rośnie (ja chyba szybciej), na 99% chłopak, łożysko umiejscowione na przedniej scianie, obniżone (co prawdopodobnie jest przyczyną krwawień), ale nie przodujące (dobrze!).
Mogę mieć jeszcze incydenty z krwawieniami, ale nie powinny być groźne. Nadal mamy unikać seksu, na basen mogę chodzić, ale nie mogę przepływać 40 basenów. No i mogę polecieć do Belgiimoremi, Reni, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ciekawe, czy pis znowu droge do ambasady zamknie tak, zeby z zadnej strony nie mozna bylo dojechac..
ale to jeszcze zalezy, gdzie sie zarejestrowas
caffe, Aasiula, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Krakonka, to nie tak. Jak napisałam - mnie to nie martwi. W ciąży tylko gorzej znosze głupie uwagi i tyle. Zdaje sobie sprawę, że u mnie brzuch widać tak wcześnie właśnie dlatego, że jestem nizsza i szczuplejsza od tej bździągwy. I to jej powiedziałam
No nie przeskoczę tego
Tak mnie to wkurzylo, ze jej powiedzialam, zeby sobie znalazla w internecie 10 rzeczy ktorych nie mowi sie kobiecie w ciazymoremi, caffe, macduska, efcia, Aasiula, kapturnica, malgos741, paszczakin, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Dzieki Kapto. Ale to jest wynik jednego usg -2 zdjecia byly zalaczone niestety bez opisu. Wydaje mi sie, ze te rozne rozmiary wynikaja z tego, ze roznie go mierzyl.
Jesli tak bylo,to jestem ewenementem, bo w artykule, ktory przeslalasc jest napisane "Pusty pęcherzyk ciążowy bardzo rzadko zdarza się więcej niż raz w życiu".
Moze to bedzie jakas podpowiedzia dla dobrego specjalisty...caffe, Aasiula, kapturnica, Bozia3, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Z tą wagą to jakis obłęd jest.
Cały swiat się kręci wokół rozmiarów, odchudzania, wagi itp.
Nawet w ciazy człowieka dopadnie odchudzeniowy hezbollah z wagą w ręku.
Same się dajemy nakręcać.
Mam kumpelke ktora z blizniakami przytyla 30kg, bo powiedziala ze sobie, ze skoro cale zycie sie odchudza, to teraz sobie odpusciPrzeciez to ani dla niej, ani dla dzieci dobre nie bylo
moremi, Reni, Zofia8, caffe, dorbie, efcia, Aasiula, paszczakin, kkisia, stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
pff przecież syfon z dupy wieki już jest na forum
dzbrykapturnica wrote:Anna Maria ja to normalnie uwielbiam te Twoje powiedzeniamoremi, Simba, Aasiula, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Misiek ale mówimy o tej samej WWie?
wczoraj podobno upał był, a ja w pracy siedziałam w zimowym swetrze, bo było zimno jak w psiarni
po pracy trochę zmarzłam i zmokłam, ale pies się przydajeMożna go na siebie naciągnąć i za chwilę jest już ciepło.
a dzisiaj pfff lipa a nie wiosna
SolarPolar wrote:Na spacer nie wzielam komorki. Wyszlam a tu prawie tropikalne buchniecie powietrza. Poczulam sie jak o poranku w Hanoi tylko tu ladniej pachnie.
Simba, moremi, Aasiula, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja jestem zadowolona z tego terroru wagowego. Po porodzie dobrze jest miec dobre samopoczucie i sily na zajmowanie sie dzieckiem, a nie 30 dodatkowych kilogrammow do noszenie.
Mam kumpelke ktora z blizniakami przytyla 30kg, bo powiedziala ze sobie, ze skoro cale zycie sie odchudza, to teraz sobie odpusciPrzeciez to ani dla niej, ani dla dzieci dobre nie bylo
Takiej postawy nie rozumiem. Uwazam, ze kobieta w ciazy powinna sie zdrowo odzywiac.
Tylko, ze ostatnio dbanie o wage, szczegolnie po porodzie to jakies zawody. Ktora szybciej wroci do wagi, ciagle pokazywanie celebrytek " ....wyglada miesiac po porodzie" i takie tam. Mysle, ze niektore kobiety slabe psychicznie i przewrazliwione na punkcie swojego wygladu moga to niezle odchorowac.Simba, moremi, macduska, efcia, Aasiula, kapturnica, Bozia3, kkisia, stara.krycha, iwcia77, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:Takiej postawy nie rozumiem. Uwazam, ze kobieta w ciazy powinna sie zdrowo odzywiac.
Tylko, ze ostatnio dbanie o wage, szczegolnie po porodzie to jakies zawody. Ktora szybciej wroci do wagi, ciagle pokazywanie celebrytek " ....wyglada miesiac po porodzie" i takie tam. Mysle, ze niektore kobiety slabe psychicznie i przewrazliwione na punkcie swojego wygladu moga to niezle odchorowac.moremi, Reni, efcia, Aasiula, macduska, Arwena, caffe, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A nie, to to oczywiscie ze jest przesada. Mnie fizjoterapeutka powiedziala, ze tak jak ciaza trwa 9 miesiecy, tak i cialo po ciazy dochodzi do siebie 9 miesiecy. Trzeba mu pomoc - owszem - ale z szacunkiem, a nie narzucajac sobie drakonskie diety czy mordercze treningi
A niektore biedne zuczki widzac celebrytki zazdroszcza im. Niektore nawet sie nie zastanawia, ze tamte prawie swoich dzieci na oczy nie widza, bo sa tak skupione na sobie i do tego maja czesto nawet wiecej niz jedna nianke.
Simba, efcia, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8