35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Iwcia, pienkny.
Ale to standard, koty wyczuwaja cieki wodne, uwielbiają tam siedzieć.
Iwcia, ale linka nie cytujza komplement dziękuję
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Nie wierz w zabobony. Lubią też pudełka, a tam nie ma cieków wodnych
Iwcia, ale linka nie cytujza komplement dziękuję
moremi, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwcia jak miło Cię widzieć!
Wspieram. Wiem, że odwyku spaniowym bywa trudno.
Nie martw się, jak się nauczy wychodzić z łóżeczka to sam do Ciebie przyjdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 23:40
iwcia77, moremi, Mega, kkisia, kapturnica, efcia, stara.krycha, Sabina lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Nie? Słyszałam wiele razy. Pudełka to wiem i widziałam setki razy
iwcia77, macduska, Mega, kkisia, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Iwcia jak miło Cię widzieć!
Wspieram. Wiem, że odwyku spaniowym bywa trudno.
bedzie mi bardzo ciezko ...ivutek nadal spi w kolyscemacduska, kapturnica, Aasiula, dorbie, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Mama3 wzięła łopatkę i wiaderko i poszła sobie. Magda czasami zaglada.
Dobranoc
Link zostawie dla Polara na rano
A myślałam, że jeszcze Aasiula się załapieiwcia77, Mega, kkisia, SolarPolar, kapturnica, macduska, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
iwcia77 wrote:a co sie stalo? obrazila sie na nasza piaskownice?
iwcia77, Mega, kkisia, kapturnica, macduska, efcia, Aasiula, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Niby poszło o politykę, miała tu nie wchodzić, nie usuwać konta, po czym przyszła, rzuciła kilkoma hasłami o Bronku, napisała, że beta u niej w okolicach 6000 i ot tak usunęła konto. Takie dziecinne zachowanie, ale niech jej ciąża lekką będzie.
-
moremi wrote:Miałam iść spać, ale widzę, że Mega nadrabia. Jak się czujesz po clo?
moremi, kkisia, kapturnica, macduska, caffe, efcia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość