35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wierz w zabobony. Lubią też pudełka, a tam nie ma cieków wodnychComeToMeBaby wrote:Iwcia, pienkny.
Ale to standard, koty wyczuwaja cieki wodne, uwielbiają tam siedzieć.
Iwcia, ale linka nie cytuj
za komplement dziękuję
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
tak sie rozpedzilam z tym komplementem ze calkiem zapomniala ze nie cytujemy fotek- ajm sorymoremi wrote:Nie wierz w zabobony. Lubią też pudełka, a tam nie ma cieków wodnych

Iwcia, ale linka nie cytuj
za komplement dziękuję 
moremi, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwcia jak miło Cię widzieć!

Wspieram. Wiem, że odwyku spaniowym bywa trudno.
Nie martw się, jak się nauczy wychodzić z łóżeczka to sam do Ciebie przyjdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 23:40
iwcia77, moremi, Mega, nick nieaktualny, kapturnica, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Na trzy koty tylko jeden mi do wanny włazi, a do zlewu żodynComeToMeBaby wrote:Nie? Słyszałam wiele razy. Pudełka to wiem i widziałam setki razy

iwcia77, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
a dziekuje, nie mialam w polandii kompa z netem i musialam jakos pozyc w realumacduska wrote:Iwcia jak miło Cię widzieć!

Wspieram. Wiem, że odwyku spaniowym bywa trudno.

bedzie mi bardzo ciezko ...ivutek nadal spi w kolysce
nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda chyba jest właśnie w Polsce, dlatego zagląda rzadko. Niedługo powinna wrócićmacduska wrote:Mama3 wzięła łopatkę i wiaderko i poszła sobie. Magda czasami zaglada.

Dobranoc
Link zostawie dla Polara na rano
A myślałam, że jeszcze Aasiula się załapie
iwcia77, Mega, nick nieaktualny, SolarPolar, kapturnica, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Niby poszło o politykę, miała tu nie wchodzić, nie usuwać konta, po czym przyszła, rzuciła kilkoma hasłami o Bronku, napisała, że beta u niej w okolicach 6000 i ot tak usunęła konto. Takie dziecinne zachowanie, ale niech jej ciąża lekką będzie.iwcia77 wrote:a co sie stalo? obrazila sie na nasza piaskownice?
iwcia77, Mega, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, efcia, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
oj no to szkoda...moremi wrote:Niby poszło o politykę, miała tu nie wchodzić, nie usuwać konta, po czym przyszła, rzuciła kilkoma hasłami o Bronku, napisała, że beta u niej w okolicach 6000 i ot tak usunęła konto. Takie dziecinne zachowanie, ale niech jej ciąża lekką będzie.
-
Spoko, jajniki mi pracują jak oszalałe, efekty obejrzę w czwartekmoremi wrote:Miałam iść spać, ale widzę, że Mega nadrabia. Jak się czujesz po clo?
moremi, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, caffe, efcia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość