35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bo jestesmy jak Curie -SkladowskaMagdala wrote:Wiadomosci z frontu.
W piatek ide do mojego lekarza (jednego z wielu) na dogadanie szczegolow monitorowania przyszlego cyklu. A z Polski jedzie do mnie wor lekow od innego gina (do niego chodzi w zastepstwie za mnie moja mama, ale juz troche sie wylamuje z tej wspolpracy, bo mowi, ze dziwnie sie na nia patrza jak siedzi w kolejce pod gabinetem obleganego lekarza od ciaz).
Ja nie wiem, jak nasze mozgi to ogarniaja. Te tabletki, ktora na co i do czego.caffe, Magdala, moremi, kkisia, SolarPolar, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Magdala, jeszcze chwila i odetchniesz
Magdala, dasz radę, to już tylko tydzień
Dzieki. A ile sie naucze
Wiecie dlaczego Henry Tudor wygral bitwe Bosworth z Richardem III w 1485? A ja wiem
anna maria, Zofia8, ComeToMeBaby, dorbie, moremi, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Syfon z dupy to znam ,ale ogien to musialo niezle pieciwcia77 wrote:Zosia- mi ginekolog powiedziala, ze puste jajo plodowe to wynik braku podzialow komorkowych na etapie wymiany genetycznej...cos sie nie dzieli i obumiera we wczesnym stadium xaplodnienia, tak sie moze dziac jak natura sama chce wyeliminowac np powazne wady genetyczne...to jest ponoc naturalne i zdaza sie 1 kobiecie tylko raz w zyciu...
tobie ile razy sie zdazylo puste jajo plodowe?
ja mialam raz pusty pecherzyk i pozniej dlugo nie moglam sie otrzasnac a jak zaszlam w ciaze to sralam ogniem zeby mi sie juz to nie przytrafilo i Morek mnie naprostowalakapturnica, caffe, malgos741, gretka, iwcia77, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Syfon z dupy to znam ,ale ogien to musialo niezle piec
ComeToMeBaby, anna maria lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Wlasnie odszukalam usg z 2 ciazy z 2010 roku. Nie mam opisu.
LMP 6 tyg 4 dzien
AUA 5 tyg 0 dni
YS-0.37 cm
GS-0.93 cm
Na jednym zdjeciu:
GS-0.85 cm
GA 4 tyg. 6 dzien
Na drugim zdjeciu:
GS-1.02 cm
GA-5 tyg. 1 dzien
Wtedy mowil, ze to jeszcze wczesnie, ale jakis taki niepewny ten gin byl. Jakby podejrzewal, ze tak to sie skonczy.
Kolejnego usg nie mam, bo po 2 tyg. trafilam do szpitala i nawet usg mi nie zdazyli zrobic.
Wiec jednak na 100 % nie moge powiedziec, ze pecherzyk byl pusty...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 22:34
Krakonka lubi tę wiadomość
Zofia8
-
caffe wrote:Telepatycznie z Matką się już połączyłaś?
Chcę zobaczyć jak się zachowuje "bez kartki". To nagranie sprzed kilku dni pewnie, bo Kuba tak nagrywa, ciekawa jestem czy nagrywane po debacie było.
O, zaraz się zacznie.malgos741, efcia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Nie mamy już kontaktu.
Chcę zobaczyć jak się zachowuje "bez kartki". To nagranie sprzed kilku dni pewnie, bo Kuba tak nagrywa, ciekawa jestem czy nagrywane po debacie było.
O, zaraz się zacznie.iwcia77, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Morek-info twojego usg napawa mnie radoscia
ciesze sie , ze ciaza przebiega prawidlowo
kurwa wy tu prasujecie a mi para z uszow idzie z zazdrosci , ze musze jeszcze poczekac...ale bym poprasowala, az by mi w nogi poszlo
..a ja jestem przerazona wizja wprowadzania nowych smakow...pediatra mi powiedziala, ze jak ivo skonczy 5 miesiac to rano po pierwszym cycku mam mu podac lyzeczke naszego sniadaniowego zarcia ....poza tym musze sie tu rozejrzec za kleikami i kaszka kukurydziana ( to chyba u nas sie polenta nazywa??) - bosze ajuto!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 22:57
dorbie, moremi, caffe, Aasiula, macduska, Mega, kkisia, Simba, Bozia3, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPolenta jest to potrawa zrobiona z kaszki kukurydzianej
Moja sąsiadka mnie instruowała a tak pisza w google : Polenta – włoska potrawa ludowa sporządzana pierwotnie z mąki kasztanowej obecnie na ogół z mąki kukurydzianej lub kaszki kukurydzianej, niekiedy z dodatkiem sera i różnych sosów, np. sosu pomidorowego. Rodzaj mamałygi
iwcia77, Aasiula, megan8 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Polenta jest to potrawa zrobiona z kaszki kukurydzianej
Moja sąsiadka mnie instruowała a tak pisza w google : Polenta – włoska potrawa ludowa sporządzana pierwotnie z mąki kasztanowej obecnie na ogół z mąki kukurydzianej lub kaszki kukurydzianej, niekiedy z dodatkiem sera i różnych sosów, np. sosu pomidorowego. Rodzaj mamałygi
Ale to może konsystencja jak kaszka manna?dorbie lubi tę wiadomość