Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    robilyscie badania takie jak:
    25(OH)D3
    IgF1
    i kortyzol miedzy 8-9 po zazyciu tabetki Dexometharonu poprzedniego dnia 23-24o godz?
    Skąd ty takie kosmiczne badania wynalazlas? ;)
    Zaraz uciekam w poduchy...

moremi lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale narobilam ,maz wyjechal chcialm mu zrobic niespodzianke i posprzatalm mu Auto :-) ,przestawiajac je wjebalam sie na duzy kamien ,nie bylo go tam wczesniej nie wiem skad sie wzial ;-),porysalm drzwi dosc mocno :-( mowie do syna powiem ojcu ze zostawilam Auto na parkingu i Jakis chuj porysal i uciekl,Michal :matka to nie przejdzie golym okim widac ze to Ty zrobilas Zero wsparcia :-) ,zadzwonilam do meza i przyznalm sie do winy wybaczyl mi po 10 sekundach :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 21:50

Dziobak, kapturnica, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, gretka, Mega, caffe, moremi, Zofia8, malgos741, nick nieaktualny, iwcia77, Aasiula, paszczakin, nick nieaktualny, SolarPolar, Simba, Reni, Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego szybko musialm cos przeprasowac :-)

nick nieaktualny, ComeToMeBaby, gretka, caffe, moremi, Zofia8, iwcia77, paszczakin, nick nieaktualny, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to w ciazy nie pilnowalm wagi :-) jadlam co chcialm ,najgorsze bylo to ze mi sie woda zbierala i to bardzo mocno przez nadcisnienie .
    macduska wrote:
    Z tą wagą to jakis obłęd jest.
    Cały swiat się kręci wokół rozmiarów, odchudzania, wagi itp.

Nawet w ciazy człowieka dopadnie odchudzeniowy hezbollah z wagą w ręku.

Same się dajemy nakręcać.

caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Maria, zero wsparcia, naprawdę ;-)

anna maria, Mega, Zofia8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Skąd ty takie kosmiczne badania wynalazlas? ;)
    Zaraz uciekam w poduchy...
    to nie ja, to moja endo...

Mega lubi tę wiadomość

gretka
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-)
    Przybita i bezczasowa jestem. Praca jest przyczyna. Powiem tylko, ze zyje, jakby ktos pytal.
    Sogoma i gomoria. Dzieciak goniony do nauki przez matke, ale oczywiscie konczy sie, ze ja krzycze, bo mamusia z pracy nie ma jak. Do egzaminow jeszcze poltora tygodnia. Ratujcie. Ponadto dzis mu aparat ortodontyczny odpadl. Podobno dwa dni temu ktos go uderzyl pilka a wczoraj drzwiami. Ortodonta zabukowany po szyje. I tak caly czas. A, ze to nie wlasny dziec, to czlowiek musi podwojnie sie starac.

Wszystkim wam kibicuje i ciesze sie z sukcesow, ale nie mam sily dyskutowac. Wracam z pracy z bolem glowy prosto do lozka. Na szczescie po egzaminach klasa jedzie na wycieczke to i ja urlopik dostane :-).

caffe, anna maria, Zofia8, moremi, malgos741, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • caffe Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Ale narobilam ,maz wyjechal chcialm mu zrobic niespodzianke i posprzatalm mu Auto :-) ,przestawiajac je wjebalam sie na duzy kamien ,nie bylo go tam wczesniej nie wiem skad sie wzial ;-),porysalm drzwi dosc mocno :-( mowie do syna powiem ojcu ze zostawilam Auto na parkingu i Jakis chuj porysal i uciekl,Michal :matka to nie przejdzie golym okim widac ze to Ty zrobilas Zero wsparcia :-) ,zadzwonilam do meza i przyznalm sie do winy wybaczyl mi po 10 sekundach :-)
    dobre dobre :)

ciekawe co za chuj położył ten kamień? ;)

anna maria, moremi, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, Simba, Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech poprasowalabym..Moze w sobote? Wtedy to nasze doskonale panie domu zwyczajowo zelazko wyciagaja, nie?

anna maria, moremi, Mega, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, SolarPolar, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caly czas sie nad tym zastanawiam i wody do zelazka dolewam :-)
    caffe wrote:
    dobre dobre :)

ciekawe co za chuj położył ten kamień? ;)

caffe, moremi, gretka, nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny, SolarPolar, Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    Ja nie prasuję :) Szkoda czasu :)
    Wrzucam pranie do szafy i już.
    Prasuję dopiero wtedy,gdy wyciągam jakieś ubranie, żeby nałożyć.
    Margolcia, a nie lepiej to pranie trzymać w barku? Ja tam trzymam i uwierz mi, jest ok. Bardzo poręczne miejsce :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 22:05

anna maria, ComeToMeBaby, moremi, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, Simba, Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    caly czas sie nad tym zastanawiam i wody do zelazka dolewam :-)
    Nie no, na sucho to żadne pomysły do głowy nie przychodzą ;)

anna maria, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala, jeszcze chwila i odetchniesz :-)

Magdala lubi tę wiadomość

Zofia8
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Jezu, Conchitta Wurst na Eurowizji w roli prowadzącego. Prowadzącej?! Nie wierzę.

Zofia8, moremi, anna maria, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Hera, a jak mam miec dziecko??? Przeciez u mnie za kazdym razem jest tak samo. Musi byc jakas przyczyna. Tym bardziej, ze badan specjalistycznych nigdy nie mialam.
    Zosia- mi ginekolog powiedziala, ze puste jajo plodowe to wynik braku podzialow komorkowych na etapie wymiany genetycznej...cos sie nie dzieli i obumiera we wczesnym stadium xaplodnienia, tak sie moze dziac jak natura sama chce wyeliminowac np powazne wady genetyczne...to jest ponoc naturalne i zdaza sie 1 kobiecie tylko raz w zyciu...

tobie ile razy sie zdazylo puste jajo plodowe?

ja mialam raz pusty pecherzyk i pozniej dlugo nie moglam sie otrzasnac a jak zaszlam w ciaze to sralam ogniem zeby mi sie juz to nie przytrafilo i Morek mnie naprostowala ;D

moremi, kapturnica, anna maria, malgos741, gretka, Magdala, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, Krakonka, paszczakin, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prasowanie mnie zmulilo ;-) Chyba za rzadko to robie.

Dobranoc :-)

moremi, anna maria, Simba lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Magdala Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomosci z frontu.
    W piatek ide do mojego lekarza (jednego z wielu) na dogadanie szczegolow monitorowania przyszlego cyklu. A z Polski jedzie do mnie wor lekow od innego gina (do niego chodzi w zastepstwie za mnie moja mama, ale juz troche sie wylamuje z tej wspolpracy, bo mowi, ze dziwnie sie na nia patrza jak siedzi w kolejce pod gabinetem obleganego lekarza od ciaz ;-) ).

Ja nie wiem, jak nasze mozgi to ogarniaja. Te tabletki, ktora na co i do czego.

malgos741, anna maria, gretka, ComeToMeBaby, Mega, Zofia8, nick nieaktualny, moremi, Krakonka, nick nieaktualny, SolarPolar, Reni, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala, dasz radę, to już tylko tydzień ;-)

c5e015d88e.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Zosia- mi ginekolog powiedziala, ze puste jajo plodowe to wynik braku podzialow komorkowych na etapie wymiany genetycznej...cos sie nie dzieli i obumiera we wczesnym stadium xaplodnienia, tak sie moze dziac jak natura sama chce wyeliminowac np powazne wady genetyczne...to jest ponoc naturalne i zdaza sie 1 kobiecie tylko raz w zyciu...

tobie ile razy sie zdazylo puste jajo plodowe?

ja mialam raz pusty pecherzyk i pozniej dlugo nie moglam sie otrzasnac a jak zaszlam w ciaze to sralam ogniem zeby mi sie juz to nie przytrafilo i Morek mnie naprostowala ;D

Mnie prawdopodobnie dwa razy.

Zofia8
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dzisiaj Komorowski u Wojewódzkiego ma być w programie.
    Czekam.

malgos741, anna maria, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
‹‹ 9412 9413 9414 9415 9416 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ