35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
gretka wrote:robilyscie badania takie jak:
25(OH)D3
IgF1
i kortyzol miedzy 8-9 po zazyciu tabetki Dexometharonu poprzedniego dnia 23-24o godz?
Zaraz uciekam w poduchy...moremi lubi tę wiadomość
-
Ale narobilam ,maz wyjechal chcialm mu zrobic niespodzianke i posprzatalm mu Auto
,przestawiajac je wjebalam sie na duzy kamien ,nie bylo go tam wczesniej nie wiem skad sie wzial
,porysalm drzwi dosc mocno
mowie do syna powiem ojcu ze zostawilam Auto na parkingu i Jakis chuj porysal i uciekl,Michal :matka to nie przejdzie golym okim widac ze to Ty zrobilas Zero wsparcia
,zadzwonilam do meza i przyznalm sie do winy wybaczyl mi po 10 sekundach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 21:50
Dziobak, kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, gretka, Mega, caffe, moremi, Zofia8, malgos741, Arwena, iwcia77, Aasiula, paszczakin, kkisia, SolarPolar, Simba, Reni, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ja to w ciazy nie pilnowalm wagi
jadlam co chcialm ,najgorsze bylo to ze mi sie woda zbierala i to bardzo mocno przez nadcisnienie .
macduska wrote:Z tą wagą to jakis obłęd jest.
Cały swiat się kręci wokół rozmiarów, odchudzania, wagi itp.
Nawet w ciazy człowieka dopadnie odchudzeniowy hezbollah z wagą w ręku.
Same się dajemy nakręcać.caffe, macduska, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
Hej
Przybita i bezczasowa jestem. Praca jest przyczyna. Powiem tylko, ze zyje, jakby ktos pytal.
Sogoma i gomoria. Dzieciak goniony do nauki przez matke, ale oczywiscie konczy sie, ze ja krzycze, bo mamusia z pracy nie ma jak. Do egzaminow jeszcze poltora tygodnia. Ratujcie. Ponadto dzis mu aparat ortodontyczny odpadl. Podobno dwa dni temu ktos go uderzyl pilka a wczoraj drzwiami. Ortodonta zabukowany po szyje. I tak caly czas. A, ze to nie wlasny dziec, to czlowiek musi podwojnie sie starac.
Wszystkim wam kibicuje i ciesze sie z sukcesow, ale nie mam sily dyskutowac. Wracam z pracy z bolem glowy prosto do lozka. Na szczescie po egzaminach klasa jedzie na wycieczke to i ja urlopik dostane.
caffe, anna maria, Zofia8, moremi, malgos741, gretka, Arwena, macduska, dorbie, iwcia77, kkisia, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
anna maria wrote:Ale narobilam ,maz wyjechal chcialm mu zrobic niespodzianke i posprzatalm mu Auto
,przestawiajac je wjebalam sie na duzy kamien ,nie bylo go tam wczesniej nie wiem skad sie wzial
,porysalm drzwi dosc mocno
mowie do syna powiem ojcu ze zostawilam Auto na parkingu i Jakis chuj porysal i uciekl,Michal :matka to nie przejdzie golym okim widac ze to Ty zrobilas Zero wsparcia
,zadzwonilam do meza i przyznalm sie do winy wybaczyl mi po 10 sekundach
ciekawe co za chuj położył ten kamień?anna maria, moremi, Mega, iwcia77, kkisia, Simba, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:Ja nie prasuję
Szkoda czasu
Wrzucam pranie do szafy i już.
Prasuję dopiero wtedy,gdy wyciągam jakieś ubranie, żeby nałożyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 22:05
anna maria, ComeToMeBaby, moremi, Mega, iwcia77, kkisia, Simba, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Hera, a jak mam miec dziecko??? Przeciez u mnie za kazdym razem jest tak samo. Musi byc jakas przyczyna. Tym bardziej, ze badan specjalistycznych nigdy nie mialam.
tobie ile razy sie zdazylo puste jajo plodowe?
ja mialam raz pusty pecherzyk i pozniej dlugo nie moglam sie otrzasnac a jak zaszlam w ciaze to sralam ogniem zeby mi sie juz to nie przytrafilo i Morek mnie naprostowalamoremi, kapturnica, anna maria, malgos741, gretka, Magdala, Mega, Arwena, macduska, Aasiula, dorbie, Krakonka, paszczakin, kkisia, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
Wiadomosci z frontu.
W piatek ide do mojego lekarza (jednego z wielu) na dogadanie szczegolow monitorowania przyszlego cyklu. A z Polski jedzie do mnie wor lekow od innego gina (do niego chodzi w zastepstwie za mnie moja mama, ale juz troche sie wylamuje z tej wspolpracy, bo mowi, ze dziwnie sie na nia patrza jak siedzi w kolejce pod gabinetem obleganego lekarza od ciaz).
Ja nie wiem, jak nasze mozgi to ogarniaja. Te tabletki, ktora na co i do czego.malgos741, anna maria, gretka, ComeToMeBaby, Mega, Zofia8, macduska, moremi, Krakonka, kkisia, SolarPolar, Reni, Sabina lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
iwcia77 wrote:Zosia- mi ginekolog powiedziala, ze puste jajo plodowe to wynik braku podzialow komorkowych na etapie wymiany genetycznej...cos sie nie dzieli i obumiera we wczesnym stadium xaplodnienia, tak sie moze dziac jak natura sama chce wyeliminowac np powazne wady genetyczne...to jest ponoc naturalne i zdaza sie 1 kobiecie tylko raz w zyciu...
tobie ile razy sie zdazylo puste jajo plodowe?
ja mialam raz pusty pecherzyk i pozniej dlugo nie moglam sie otrzasnac a jak zaszlam w ciaze to sralam ogniem zeby mi sie juz to nie przytrafilo i Morek mnie naprostowala
Mnie prawdopodobnie dwa razy.
Zofia8