X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    robilyscie badania takie jak:
    25(OH)D3
    IgF1
    i kortyzol miedzy 8-9 po zazyciu tabetki Dexometharonu poprzedniego dnia 23-24o godz?
    Skąd ty takie kosmiczne badania wynalazlas? ;)
    Zaraz uciekam w poduchy...

moremi lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale narobilam ,maz wyjechal chcialm mu zrobic niespodzianke i posprzatalm mu Auto :-) ,przestawiajac je wjebalam sie na duzy kamien ,nie bylo go tam wczesniej nie wiem skad sie wzial ;-),porysalm drzwi dosc mocno :-( mowie do syna powiem ojcu ze zostawilam Auto na parkingu i Jakis chuj porysal i uciekl,Michal :matka to nie przejdzie golym okim widac ze to Ty zrobilas Zero wsparcia :-) ,zadzwonilam do meza i przyznalm sie do winy wybaczyl mi po 10 sekundach :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 21:50

Dziobak, kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, gretka, Mega, caffe, moremi, Zofia8, malgos741, Arwena, iwcia77, Aasiula, paszczakin, kkisia, SolarPolar, Simba, Reni, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego szybko musialm cos przeprasowac :-)

macduska, ComeToMeBaby, gretka, caffe, moremi, Zofia8, iwcia77, paszczakin, kkisia, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to w ciazy nie pilnowalm wagi :-) jadlam co chcialm ,najgorsze bylo to ze mi sie woda zbierala i to bardzo mocno przez nadcisnienie .
    macduska wrote:
    Z tą wagą to jakis obłęd jest.
    Cały swiat się kręci wokół rozmiarów, odchudzania, wagi itp.

Nawet w ciazy człowieka dopadnie odchudzeniowy hezbollah z wagą w ręku.

Same się dajemy nakręcać.

caffe, macduska, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Maria, zero wsparcia, naprawdę ;-)

anna maria, Mega, Zofia8, Sabina lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Skąd ty takie kosmiczne badania wynalazlas? ;)
    Zaraz uciekam w poduchy...
    to nie ja, to moja endo...

Mega lubi tę wiadomość

gretka
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-)
    Przybita i bezczasowa jestem. Praca jest przyczyna. Powiem tylko, ze zyje, jakby ktos pytal.
    Sogoma i gomoria. Dzieciak goniony do nauki przez matke, ale oczywiscie konczy sie, ze ja krzycze, bo mamusia z pracy nie ma jak. Do egzaminow jeszcze poltora tygodnia. Ratujcie. Ponadto dzis mu aparat ortodontyczny odpadl. Podobno dwa dni temu ktos go uderzyl pilka a wczoraj drzwiami. Ortodonta zabukowany po szyje. I tak caly czas. A, ze to nie wlasny dziec, to czlowiek musi podwojnie sie starac.

Wszystkim wam kibicuje i ciesze sie z sukcesow, ale nie mam sily dyskutowac. Wracam z pracy z bolem glowy prosto do lozka. Na szczescie po egzaminach klasa jedzie na wycieczke to i ja urlopik dostane :-).

caffe, anna maria, Zofia8, moremi, malgos741, gretka, Arwena, macduska, dorbie, iwcia77, kkisia, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • caffe Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Ale narobilam ,maz wyjechal chcialm mu zrobic niespodzianke i posprzatalm mu Auto :-) ,przestawiajac je wjebalam sie na duzy kamien ,nie bylo go tam wczesniej nie wiem skad sie wzial ;-),porysalm drzwi dosc mocno :-( mowie do syna powiem ojcu ze zostawilam Auto na parkingu i Jakis chuj porysal i uciekl,Michal :matka to nie przejdzie golym okim widac ze to Ty zrobilas Zero wsparcia :-) ,zadzwonilam do meza i przyznalm sie do winy wybaczyl mi po 10 sekundach :-)
    dobre dobre :)

ciekawe co za chuj położył ten kamień? ;)

anna maria, moremi, Mega, iwcia77, kkisia, Simba, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech poprasowalabym..Moze w sobote? Wtedy to nasze doskonale panie domu zwyczajowo zelazko wyciagaja, nie?

anna maria, moremi, Mega, macduska, Aasiula, iwcia77, kkisia, SolarPolar, Sabina lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caly czas sie nad tym zastanawiam i wody do zelazka dolewam :-)
    caffe wrote:
    dobre dobre :)

ciekawe co za chuj położył ten kamień? ;)

caffe, moremi, gretka, macduska, Aasiula, iwcia77, kkisia, SolarPolar, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    Ja nie prasuję :) Szkoda czasu :)
    Wrzucam pranie do szafy i już.
    Prasuję dopiero wtedy,gdy wyciągam jakieś ubranie, żeby nałożyć.
    Margolcia, a nie lepiej to pranie trzymać w barku? Ja tam trzymam i uwierz mi, jest ok. Bardzo poręczne miejsce :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 22:05

anna maria, ComeToMeBaby, moremi, Mega, iwcia77, kkisia, Simba, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    caly czas sie nad tym zastanawiam i wody do zelazka dolewam :-)
    Nie no, na sucho to żadne pomysły do głowy nie przychodzą ;)

anna maria, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala, jeszcze chwila i odetchniesz :-)

Magdala lubi tę wiadomość

Zofia8
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Jezu, Conchitta Wurst na Eurowizji w roli prowadzącego. Prowadzącej?! Nie wierzę.

Zofia8, moremi, anna maria, dorbie lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Hera, a jak mam miec dziecko??? Przeciez u mnie za kazdym razem jest tak samo. Musi byc jakas przyczyna. Tym bardziej, ze badan specjalistycznych nigdy nie mialam.
    Zosia- mi ginekolog powiedziala, ze puste jajo plodowe to wynik braku podzialow komorkowych na etapie wymiany genetycznej...cos sie nie dzieli i obumiera we wczesnym stadium xaplodnienia, tak sie moze dziac jak natura sama chce wyeliminowac np powazne wady genetyczne...to jest ponoc naturalne i zdaza sie 1 kobiecie tylko raz w zyciu...

tobie ile razy sie zdazylo puste jajo plodowe?

ja mialam raz pusty pecherzyk i pozniej dlugo nie moglam sie otrzasnac a jak zaszlam w ciaze to sralam ogniem zeby mi sie juz to nie przytrafilo i Morek mnie naprostowala ;D

moremi, kapturnica, anna maria, malgos741, gretka, Magdala, Mega, Arwena, macduska, Aasiula, dorbie, Krakonka, paszczakin, kkisia, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prasowanie mnie zmulilo ;-) Chyba za rzadko to robie.

Dobranoc :-)

moremi, anna maria, Simba lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Magdala Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomosci z frontu.
    W piatek ide do mojego lekarza (jednego z wielu) na dogadanie szczegolow monitorowania przyszlego cyklu. A z Polski jedzie do mnie wor lekow od innego gina (do niego chodzi w zastepstwie za mnie moja mama, ale juz troche sie wylamuje z tej wspolpracy, bo mowi, ze dziwnie sie na nia patrza jak siedzi w kolejce pod gabinetem obleganego lekarza od ciaz ;-) ).

Ja nie wiem, jak nasze mozgi to ogarniaja. Te tabletki, ktora na co i do czego.

malgos741, anna maria, gretka, ComeToMeBaby, Mega, Zofia8, macduska, moremi, Krakonka, kkisia, SolarPolar, Reni, Sabina lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala, dasz radę, to już tylko tydzień ;-)

c5e015d88e.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Zosia- mi ginekolog powiedziala, ze puste jajo plodowe to wynik braku podzialow komorkowych na etapie wymiany genetycznej...cos sie nie dzieli i obumiera we wczesnym stadium xaplodnienia, tak sie moze dziac jak natura sama chce wyeliminowac np powazne wady genetyczne...to jest ponoc naturalne i zdaza sie 1 kobiecie tylko raz w zyciu...

tobie ile razy sie zdazylo puste jajo plodowe?

ja mialam raz pusty pecherzyk i pozniej dlugo nie moglam sie otrzasnac a jak zaszlam w ciaze to sralam ogniem zeby mi sie juz to nie przytrafilo i Morek mnie naprostowala ;D

Mnie prawdopodobnie dwa razy.

Zofia8
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 maja 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dzisiaj Komorowski u Wojewódzkiego ma być w programie.
    Czekam.

malgos741, anna maria, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
‹‹ 9412 9413 9414 9415 9416 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ