35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Właśnie, dobrze, że napisałaś "mi"
moremi, ComeToMeBaby, caffe, Aasiula, macduska, Mega, kkisia, Zofia8, Simba, dorbie, Bozia3, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Brzmi to bleeee...
Ale to może konsystencja jak kaszka manna?, bo to fakt-polente tu wpierdzielaja zamiast chleba lub ziemniakow
ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, kkisia, Simba, megan8 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:tak ..wiem ..to ja mam problem..bo Ivo smacznie spi w kolysce od godziny a ja sie gapie na niego w nadzieji , ze zaplacze
iwcia77, Aasiula, moremi, macduska, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
dziś?
Efcia to wszystkiego naj...lepszego ty wieszAasiula, iwcia77, Mega, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Asiula, ale tak czytać wstecz to chyba do jakiegoś momentu. A co z tym co przybyło od czasu gdy zaczynałas czytać? W końcu trzeba czytać do przodu. Ciekawe kiedy natkniesz się na tego posta
Żeby tak do końca nie był o niczym to pozdrawiam ciebie, rodzinkę i kota. Jak tam, będziecie stawiać w łazience dodatkową umywalkę "for de kot onli "?iwcia77, Aasiula, moremi, macduska, Mega, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Asiula, ale tak czytać wstecz to chyba do jakiegoś momentu. A co z tym co przybyło od czasu gdy zaczynałas czytać? W końcu trzeba czytać do przodu. Ciekawe kiedy natkniesz się na tego posta
Żeby tak do końca nie był o niczym to pozdrawiam ciebie, rodzinkę i kota. Jak tam, będziecie stawiać w łazience dodatkową umywalkę "for de kot onli "?ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Asiula, ale tak czytać wstecz to chyba do jakiegoś momentu. A co z tym co przybyło od czasu gdy zaczynałas czytać? W końcu trzeba czytać do przodu. Ciekawe kiedy natkniesz się na tego posta
Żeby tak do końca nie był o niczym to pozdrawiam ciebie, rodzinkę i kota. Jak tam, będziecie stawiać w łazience dodatkową umywalkę "for de kot onli "?wyglada jak kwiatek w doniczce
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c66afc2cb9a.jpgmalgos741, ComeToMeBaby, moremi, macduska, paszczakin, kkisia, kapturnica, efcia, Simba, Reni, Aasiula, Bozia3, megan8, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ja tak na krótko
Tak sobie z moim paniczem śpimy
Edit: Aasiula przykro mi, ze się nie zalapałaś
Miniatury nie dam rady wrzucić, bo na tablecie te linki z hostingow się nie chcą kopiować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 09:07
iwcia77, ComeToMeBaby, macduska, Mega, kkisia, Niuta, SolarPolar, gretka, efcia, Simba, Reni lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!