35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:To byl numer konta. Nikt jej nic nie wplacil i poszla sobie.
Materialistka01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
moremi wrote:Mam 3 na plusie. Sama waga nie denerwuje mnie aż tak bardzo, ale w niedzielę usłyszałam, że jak na początku mam taaaaaaki brzuch, to pod koniec będę się toczyć. Miałam ochotę przyłożyć tej panience. Jest wyższa ode mnie o głowę, ale grubsza. Odszczeknęłam się jej, ale zadzior został.
No wiesz co? Brzuchem się martwisz? Przecież tam Twoje dziecko jest. Jak będzie mialo więcej miejsca na urośnięcie i zmądrzenie to Ci ubędzie? A nawet jakbyś miała mieć 2 metry w obwodzie to co? Zgubisz, utniesz, zlikwidujesz, ważne, zeby dzieckowi było wygodnie.
Poza tym są takie wózeczki dla staruszkow, one mają taki kosz z przodu, najwyżej sobie taki sprawisz
A, no i dziecko będziesz miala ładniejsze, inteligentniejsze i bardziej kreatywne od dziecka tej wysokiej grubszej. Wtedy jej nawrzucasz.
gretka, malgos741, kkisia, moremi, Zofia8, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
moremi wrote:Mamy travel credit na samolot. Samochodem bym się w życiu nie zgodziła. Lekarz uważa, że podróż w ciąży nie powinna trwać dłużej niż 10 godzin. Nasza będzie zdecydowanie krótsza
Morus, lecisz nas odwiedzic!? Super!malgos741, kkisia, moremi, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ale ryjku swinski, toc ja nie o armagedonie pisalam. Ale o tym, ze niemowle bedzie sie zasadniczo roznilo od lezacego, placzacego i kupiacego noworodka. Za chwile bedzie czworakowac i jesc kore, i bedzie super fajnie!
Chyba sie niepotrzebnie doszukujesz czarnych podtekstow. Macierzynstwo bywa wyczerpujace, ale jest cudowne. Ale nie nalezy oczekiwac okresow konstans, ten pirewszy rok to ciagle zmiany.
pusur, nie bede juz wyszukiwac, ale prosze, jeden, pierwszy z brzegu, ale pierwszy to nie byl:
Dziobak wrote:Sory Paszcza, jakby to delikatnie powiedziec... Tryb pracy: noworodek, bardzo sie rozni od trybu pracy: niemowle. Najczesciej na gorszeTo nie zauroczenie, zaczynasz po prostu miec ciutke wieksze dziecko!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 20:35
-
caffe wrote:Z tym tyciem to trzeba jeszcze zwrócić uwagę, czy czasem woda się w organizmie nie zatrzymuje. Ja tak miałam. Bo więcej nie jadłam, a tyłam z powietrza.
Waga skakała w górę, ze w szoku byłam. Nawet raz skłamałam lekarza ile przytyłam, to powiedział mi, że po oczach widać, ze kłamię... i wpisał mi wyższą wagę, prawdziwą wyczuł...caffe lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Krakonka, to nie tak. Jak napisałam - mnie to nie martwi. W ciąży tylko gorzej znosze głupie uwagi i tyle. Zdaje sobie sprawę, że u mnie brzuch widać tak wcześnie właśnie dlatego, że jestem nizsza i szczuplejsza od tej bździągwy. I to jej powiedziałam
No nie przeskoczę tegomalgos741, macduska, gretka, Krakonka, kapturnica, Mega, Arwena, kkisia, caffe, Dziobak, iwcia77, dorbie, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dorbie wrote:To dla mnie pocieszenie, bo my mamy rezerwacje na Malte w lipcu i jak mi się powiedzie, to będę w 17tc, może nie będę musiala rezygnowac
Też myślę, ze samolot bezpieczniejszy, w samochodzie jednak brzuch się napina przy długiej jeździe
a w samolocie sa roznice cisnien. Ale w II trymestrze nie ma zagrozenia.
iwcia77, dorbie lubią tę wiadomość
Zofia8
-
moremi wrote:Krakonka, to nie tak. Jak napisałam - mnie to nie martwi. W ciąży tylko gorzej znosze głupie uwagi i tyle. Zdaje sobie sprawę, że u mnie brzuch widać tak wcześnie właśnie dlatego, że jestem nizsza i szczuplejsza od tej bździągwy. I to jej powiedziałam
No nie przeskoczę tego
A ja nawet jakbym tone wazyla to bym byla dumna, ze w ciazy jestemI zadna szczupla, czy gruba by mnie z rownowagi nie wyprowadzila
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 20:55
Krakonka, macduska, Natka_79, Heretyczka, kkisia, iwcia77, dorbie, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8
-
macduska wrote:Co tu taka cisza? Poszłyscie do magla???
Powiedz słonce jak się czujesz?macduska, Zofia8, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Co tu taka cisza? Poszłyscie do magla???
ja sie nie moge zdecydowac co mnie bardziej boli glowa (pogoda)czy brzuch (transport busowy dzisiaj mi cos nie posluzyl mimo ze dziurki male)
a i sprawdzam jakie mi endo badania zapodala jakies mi nieznane....macduska, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyReni wrote:ooo kuźwa mam petardę!
teraz już wiem
Sęczygniew - po mamusi
Witam szanowne koleżanki wieczorowa porąmacduska, Mega, gretka, kapturnica, malgos741, kkisia, caffe, Reni, moremi, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Dusia, cieszę się, ze jesteś
Powiedz słonce jak się czujesz?
A dziękuję, już prawie dobrze.
Jakby nie te cholerne plamienio-uplawy byłoby super.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 21:06
kapturnica, kkisia, caffe, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygretka wrote:to chyba jakas tendencja ostatnio;-)
ja sie nie moge zdecydowac co mnie bardziej boli glowa (pogoda)czy brzuch (transport busowy dzisiaj mi cos nie posluzyl mimo ze dziurki male)
a i sprawdzam jakie mi endo badania zapodala jakies mi nieznane....
Jechałaś busem 3 dni po laparoskopii??? Szalona kobieta!
Zdrowiej szybciutko!gretka, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ tą wagą to jakis obłęd jest.
Cały swiat się kręci wokół rozmiarów, odchudzania, wagi itp.
Nawet w ciazy człowieka dopadnie odchudzeniowy hezbollah z wagą w ręku.
Same się dajemy nakręcać.malgos741, kapturnica, kkisia, Natka_79, caffe, Krakonka, Heretyczka, ComeToMeBaby, gosia7122, Mega, anna maria, moremi, iwcia77, Simba, megan8, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Z tą wagą to jakis obłęd jest.
Cały swiat się kręci wokół rozmiarów, odchudzania, wagi itp.
Nawet w ciazy człowieka dopadnie odchudzeniowy hezbollah z wagą w ręku.
Same się dajemy nakręcać.
Ja sie nie dalam i nie damMam to gdzies. Pamietam, ze jakis czas po pierwszym poronieniu jechalam tramwajem i laska skarzyla sie, ze nienawidzi byc w ciazy, nie akceptuje swojego ciala,bo ma wiekszy rozmiar. Myslalam, ze Jej przywale. To kiedys. Teraz juz nie zrobiloby to na mnie takiego wrazenia, bom "stara"
moremi, Krakonka, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8